Profiteer nu van gratis verzending!
Klanten geven ons gemiddeld een 9.1!  

Succesverhalen

 

Jong of oud. Actrice of bouwvakker. Slank of minder slank. Iedereen heeft zo zijn reden om te Innerwaven. Wie gingen je voor? Wat is hun verhaal…én: hoe voelen zij zich nu?

 

De mild vasten kuur van Innerwave zit er sinds gisteren op. Het was een 9 dagen mild vastenkuur, maar kon worden verlengd naar 11 dagen. Nu ben ik klaar met de kuur en wil ik mijn ervaringen met jullie delen… lees meer…Disclaimer: dit is de ervaring van deze persoon, specifieke resultaten zijn niet gegarandeerd en per persoon verschillend.
Wijnand Lamboo

Wijnand Lamboo

Trainer/eigenaar van CrossFit Den Bosch

Eke heeft een dagboek bijgehouden van de dagen dat zij de detox kuur van Innerwave volgde. Een kuur die ze deed onder de bezielende begeleiding van het Vitaal Vastenteam van het HeelHuus Gezondheidscentrum. Ben je benieuwd naar haar ervaring? Lees dan hier dag voor dag wat haar ervaringen waren van onze detox kuur. Je leest onder ander wat ze gegeten heeft en wat ze dagelijks heeft gedaan… lees meer…Disclaimer: dit is de ervaring van deze persoon, specifieke resultaten zijn niet gegarandeerd en per persoon verschillend.
Eke Mannink

Eke Mannink

Schrijfster

Het was eindelijk zover, ik mocht beginnen met de reinigingskuur van maar liefst twee weken! Een kuur die ik deed onder begeleiding bij Praktijk Innerfresh De kuur bestaat uit 14 dagen en is onderverdeeld in een afbouwfase, sapjeskuur van 5 dagen en weer een opbouwfase. Benieuwd wat de kuur precies inhoudt en hoe ik het heb ervaren?.. lees meer…Disclaimer: dit is de ervaring van deze persoon, specifieke resultaten zijn niet gegarandeerd en per persoon verschillend.
Marjon

Marjon

MAMAtoTheMax

 Ik ben er geen fan van om op eigen houtje te detoxen; dat kan veel stress voor je lichaam betekenen en je kunt er zelfs meer kwaad dan goed mee doen. Daarom doe ik het graag onder begeleiding van Innerwave coach Astrid te Winkel; een topdeskundige die alles weet over darmen en detoxen. Lees hier wat voor bijzondere ervaring ik er deze keer mee had.. lees meer…Disclaimer: dit is de ervaring van deze persoon, specifieke resultaten zijn niet gegarandeerd en per persoon verschillend.
Marjolein Dubbers

Marjolein Dubbers

EnergiekeVrouwenAcademie

Ik vond dat het weer eens tijd was voor een grote schoonmaak in mijn lichaam, want ja ja ‘schoon van binnen is fris van buiten’! Ik was de laatste tijd veel moe, zonder een aanwijsbare reden en had veel last van onrustige darmen. Ik ben iemand die normaal redelijk gezond eet… lees meer…Disclaimer: dit is de ervaring van deze persoon, specifieke resultaten zijn niet gegarandeerd en per persoon verschillend.
Brigitte Nijman

Brigitte Nijman

Zangeres, Musical-actrice

Energieker, schoon en vitaal! Dat is hoe ik me nu voel! Ik wilde graag mijn lichaam reinigen en zijn zelfreinigend vermogen ondersteunen dus ben ik aan de Innerwave kuur begonnen. Ik moet zeggen dat ik het echt mee vond vallen en ik heb ook absoluut geen moeilijke momenten gehad… lees meer…Disclaimer: dit is de ervaring van deze persoon, specifieke resultaten zijn niet gegarandeerd en per persoon verschillend.
Ronald Dreijer

Ronald Dreijer

Personal Trainer

 Oh wat was ik nieuwsgierig naar de Innerwave cleanse! Op veel blogs en Instagram zag ik het al voorbij komen dus ik stond te popelen om zelf te gaan Innerwaven.  Omdat ik PCOS heb (een hormonale disbalans) en een zwakke lever was ik erg benieuwd wat de cleanse voor mijn lichaam kon doen… lees meerDisclaimer: dit is de ervaring van deze persoon, specifieke resultaten zijn niet gegarandeerd en per persoon verschillend.
Iris de Goede

Iris de Goede

@fitmetiris

Al jaren ben ik serieus bezig met een gezonde levensstijl. Sporten, gezond en verantwoord eten zijn voor mij een heel belangrijk en onmisbaar in mijn leven. Buiten mijn werk als brandweerman heb ik dan ook mijn kennis verdiept met het volgen van een fitnessopleiding en de opleiding tot Trainer Hormoonfactor, welke ik beide in 2012 succesvol heb afgerond … lees meer…Disclaimer: dit is de ervaring van deze persoon, specifieke resultaten zijn niet gegarandeerd en per persoon verschillend.
Patrick den Os

Patrick den Os

Hormoonfactor trainer

Een tijdlang voelde ik me vaak futloos en snel moe. Ik ben nooit van het diëten en zware sapkuren geweest: zolang je gezond eet heb je dat allemaal niet nodig. Totdat ik kennismaakte met Innerwave: de gedachte om je lichaam innerlijk te reinigen, sprak mij zeer aan. Ook het hele pakket aan voedingssupplementen dat je tijdens en een tijd na de kuur gebruikt, klonk erg goed: zo hoef je … lees meer…Disclaimer: dit is de ervaring van deze persoon, specifieke resultaten zijn niet gegarandeerd en per persoon verschillend.
Carolien Spoor

Carolien Spoor

Actrice

Wie mij volgt op Instagram heeft het ongetwijfeld vorige maand voorbij zien komen: de Innerwave Detox die ik deed. Ik heb al eerdere kleine detox kuurtjes gedaan, zowel begeleid als onbegeleid. Maar nooit zo’n uitgebreide als Innerwave. Ik had al eerder van Innerwave gehoord en het stond al lang bovenaan mijn lijstje… lees meer…Disclaimer: dit is de ervaring van deze persoon, specifieke resultaten zijn niet gegarandeerd en per persoon verschillend.

Daisy

Daisy

I Love Health

Gisteren ben ik met iets spannends begonnen, namelijk een detox! Nouja, nog niet officieel de detox, ik zit nu pas in de voorbereidingsfase. Ik ben begonnen met het Innerwave programma, dit is een kuur waarbij je volledig gaat ontslakken. Je begint met 5 dagen afbouwen, daarna ga je 5 tot 7 dagen sapvasten (mét klysma’s.. aah!) en daarna bouw je weer een paar dagen op. Ik heb altijd … lees meer…Disclaimer: dit is de ervaring van deze persoon, specifieke resultaten zijn niet gegarandeerd en per persoon verschillend.
Mascha Feoktistova

Mascha Feoktistova

www.beautygloss.nl

En daar begon ik dan, aan een kuur van maar liefst zestien dagen. Vijf dagen voorbereiden, zeven dagen vasten en vier dagen opbouwen. Maar dat niet alleen. Tijdens het vasten heb ik iedere dag twee darmspoelingen gedaan, zowel s’ ochtend als ‘s avonds. Na de kuur voelde ik me als herboren! De reinigingskuur heet Innerwave. De ‘innerlijke golf’ wordt … lees meer…Disclaimer: dit is de ervaring van deze persoon, specifieke resultaten zijn niet gegarandeerd en per persoon verschillend.
Rens Kroes

Rens Kroes

Voedingscoach

 Al 20 jaar doe ik één a twee keer per jaar een detoxkuur.  Van een klassieke Pancha Karma, tot raw food of sapvasten. En ook iedere keer weer met een totaal andere ervaring. Dit jaar startte met een “hard core” sapvasten detox in februari. Ik was er enorm aan toe. Ik voelde me “vol” en had behoefte om ruimte te maken. Detoxen met sap is de snelste manier om een leeg gevoel te ervaren. lees meer…Disclaimer: dit is de ervaring van deze persoon, specifieke resultaten zijn niet gegarandeerd en per persoon verschillend.
Saskia Roeda

Saskia Roeda

Raw food chef & schrijfster

 Toen ik de mogelijkheid kreeg om de detox van Innerwave te testen was ik gelijk enthousiast. Het leek me erg interessant eens te testen wat zo’n detox met je lichaam doet en was vooral erg benieuwd of deze reset me extra energie op zou gaan leveren. Ik begon de detox op 4 januari… een mooi gezond begin van het nieuwe jaar lees meer...Disclaimer: dit is de ervaring van deze persoon, specifieke resultaten zijn niet gegarandeerd en per persoon verschillend.

Laura

Laura

Chickslovehappiness

Een nieuw jaar een schoon lijf!! Dit was mijn motto voordat ik met de detox kuur begon. Ik heb ervoor gekozen om in februari te starten, aangezien ik toen (voor mijn doen) een redelijk rustige week had om de sapdagen goed te kunnen volbrengen. Als ik iets doe dan ga ik voor … lees meer…Disclaimer: dit is de ervaring van deze persoon, specifieke resultaten zijn niet gegarandeerd en per persoon verschillend.
Stephanie Tency

Stephanie Tency

Miss Netherlands Universe 2013

Met de zomer in het vooruitzicht wordt detoxen vaak gezien als de manier om snel bikiniproof te worden. In de zoektocht naar de eeuwige jeugd kun je het ook zien als een peeling, maar dan eentje van binnenuit. En, ondanks dat de meningen hierover nogal uiteenlopen, zijn veel voedingsdeskundigen van mening dat detoxen gewoon heel erg goed … lees meer…Disclaimer: dit is de ervaring van deze persoon, specifieke resultaten zijn niet gegarandeerd en per persoon verschillend.
Maaike Dorsteen

Maaike Dorsteen

www.furrow.nl

Heb je altijd al een keer je hele lichaam helemaal willen reinigen en heb je genoeg van je ongezonde levensstijl? Innerwaven is de nieuwste manier van detoxen en verandert je hele leven! Ik, Mitzy Mudde, testte de Innerwave kuur en begon mijn zomer gezond! Deze kuur bestaat uit drie verschillende fases die je … lees meer…Disclaimer: dit is de ervaring van deze persoon, specifieke resultaten zijn niet gegarandeerd en per persoon verschillend.
Mitzy Mudde

Mitzy Mudde

www.beautyandthe.com

Deze vraag is mij al een aantal maanden geleden gesteld door Patrick Willems van Innerwave. Om precies te zijn heb ik hem op donderdag 20 oktober voor het eerst ontmoet. Ruim 4 maanden later ben ik nu eindelijk aan het Innerwaven zoals hij dit zo mooi als werkwoord heeft vervoegd.Klinkt leuk hoor ik je denken, maar wat is Innerwaven? Is dat een soort oefening waarbij je … lees meer…Disclaimer: dit is de ervaring van deze persoon, specifieke resultaten zijn niet gegarandeerd en per persoon verschillend.
Eva van Zeeland

Eva van Zeeland

Miss Natural

Detox 15 dagen zijn voorbij! Ben ik in balans? Yes yes dat ben ik zeker! Het lijkt wel of ik op vakantie ben geweest en met frisse nieuwe ideeën terug ben gekomen. Toen ik hier 15 dagen geleden aan begon kreeg ik heel veel reacties van iedereen. Oh Vanes wat goed dat je dit gaat doen, je gaat je echt beter voelen. Ik dacht ja ja eerst maar eens ervaren…lees meer…Disclaimer: dit is de ervaring van deze persoon, specifieke resultaten zijn niet gegarandeerd en per persoon verschillend.
Vanessa Emmel

Vanessa Emmel

Healthclub Openair

Patrick heb ik leren kennen via de opleiding TOP Training. Deze opleiding volgde ik in het kader van mijn NLP Trainerschap. Vanuit NLP en ook mijn jarenlange vechtsportachtergrond ben ik mij steeds meer bewust geworden dat evenwichtigheid van lichaam en geest … lees meer…Disclaimer: dit is de ervaring van deze persoon, specifieke resultaten zijn niet gegarandeerd en per persoon verschillend.
Milan Somers

Milan Somers

Eigenaar Respons NLP opleidingen

Sommige mensen zweren bij een detox en sommige vinden het net iets te drastisch om door te voeren in hun dagelijks leven. Maar nu komt daar verandering in, want Innerwave heeft nu een milde detox. Nog steeds een detox, maar dan beter vol te houden en je mag gewoon gezond eten gedurende de dag. Ik mocht deze milde detox uitproberen en laat jullie weten hoe ik het ervaren heb en wat de voor- of nadelen waren…. lees meer…Disclaimer: dit is de ervaring van deze persoon, specifieke resultaten zijn niet gegarandeerd en per persoon verschillend.
Melinda

Melinda

Boost Your Health

 Momenteel zit ik in de laatste week van een 16 daagse detoxkuur. Ik volg de kuur thuis. De kuur bestaat uit 5 dagen afbouwen, 7 dagen sappen en 4 dagen opbouwen. De afbouwperiode houdt in dat ik mijn lichaam voorbereid op het sapvasten. Dit betekent geen suikers, zuivel, vlees, frituur en cafeïne voor mij en uiteindelijk steeds minder eten. Om Vervolgens… lees meer…Disclaimer: dit is de ervaring van deze persoon, specifieke resultaten zijn niet gegarandeerd en per persoon verschillend.
Sabine Huisman

Sabine Huisman

www.loveyoga.nl

Hij ontving ons op de luchthaven met een gehuurde bus. Nam ons mee om te lunchen bij een prachtig hotel wat achteraf bleek de eigenaar te zijn van de geweldige villa in de bergen waar wij onze week zouden doorbrengen. Ondanks dat wij wel het een en ander gezien hebben in de wereld was dit overweldigend. 8 Prachtig ingerichte suites met … lees meer…Disclaimer: dit is de ervaring van deze persoon, specifieke resultaten zijn niet gegarandeerd en per persoon verschillend.
Willem & Mija(74 jaar / 73 jaar)

Willem & Mija(74 jaar / 73 jaar)

Ibiza kuur

Was detoxen een paar jaar geleden nog iets dat alleen Hollywood sterren deden, tegenwoordig kiezen ook in Nederland steeds meer mensen voor een week sapvasten. Metro test het uit. De detoxkuur die ik uit ga proberen is van Innerwave en gebaseerd op de Dr. Mayr methode waarbij de focus ligt op het ontzien en reinigen van het lichaam met behulp … lees meer…Disclaimer: dit is de ervaring van deze persoon, specifieke resultaten zijn niet gegarandeerd en per persoon verschillend.
Evelyn van Hasselt

Evelyn van Hasselt

Metro, Holistik

Mijn naam is Kitty Sanders en ik ben Colon Hydrotherapeut en trainster in dit vak met een eigen opleiding. Toen ik begon met mijn praktijk voor Colon Hydrotherapie, oftewel darmspoelingen, kwamen diverse leveranciers met de meest geweldige producten om de darmen te reinigen. Zelf had ik geleerd dat geen middel zo effectief is om de darmen te reinigen als de darmspoelingen zelf. Zelf had ik geleerd … lees meer…Disclaimer: dit is de ervaring van deze persoon, specifieke resultaten zijn niet gegarandeerd en per persoon verschillend.
Kitty Sanders

Kitty Sanders

Colonhydrotherapeut

Al meerdere keren waren we enthousiaste verhalen tegengekomen over de detoxkuren van INNERWAVE. Ik, Monika van der Marel, hoofdredacteur van http://beauty.blog.nl/ zat al een tijdje niet lekker in mijn vel. Ik was moe, mijn huid was vaal, mijn oogwit was beige en eigenlijk was ik de hele dag bezig met food, food, food. Wat zal ik ontbijten vandaag? Wat snacken we tussendoor? Wat doen we met de lunch? ‘s Middags een lekker … lees meer…Disclaimer: dit is de ervaring van deze persoon, specifieke resultaten zijn niet gegarandeerd en per persoon verschillend.
Monika van der Marel

Monika van der Marel

Beauty.blog.nl

De vraag of ik mee naar de detox kuurweek op Ibiza wilde…..Ik? Een week lang zonder de kinderen, innemen van kruidendrankjes en zetten van klysma’s…No Way! De paarden, mijn werk en natuurlijk ons gezin, hoe regel ik dit in korte tijd? Na slapeloze nachten besloten om van deze kans gebruik te maken, Ibiza here I Come!! Waarom dus toch? De uitdaging, even aan mezelf toe komen, bewust worden van … lees meer…Disclaimer: dit is de ervaring van deze persoon, specifieke resultaten zijn niet gegarandeerd en per persoon verschillend.
Nathalie

Nathalie

Ibiza kuur

Toen ik in een vakblad voor schoonheidsspecialistes de reportage las over innerwave, sprak het me enorm aan. Ik kreeg zin om deze uitdaging aan te gaan. Het beloofde me nieuwe energie en daar had ik op dat moment een grote behoefte aan. Mijn man verklaarde me voor gek dat ik zo’n kuur wou volgen. Hij kon maar moeilijk geloven dat ik dit zou volhouden. Maar ik wou bewijzen dat ik het WEL kon. Je moet er uiteraard wel …

lees meer…Disclaimer: dit is de ervaring van deze persoon, specifieke resultaten zijn niet gegarandeerd en per persoon verschillend.

Pascaline Hillwaere

Pascaline Hillwaere

Hierbij wil ik jullie even mijn ervaringen met de Innerwave detoxkuur vertellen. Ik had besloten om de kuur te volgen omdat ik steeds moe en lusteloos was. Wanneer ik s’avonds thuis kwam van mijn werk was ik helemaal op. Maar als werkende moeder begint het dan pas! Ondanks dit kook ik … lees meer…Disclaimer: dit is de ervaring van deze persoon, specifieke resultaten zijn niet gegarandeerd en per persoon verschillend.
Melissa

Melissa

Sinds enkele jaren ben ik werkzaam als colon-hydrotherapeut en heb mijn praktijk, Aude Sapere, in Uden. Inmiddels heb ik ervaring met verschillende manieren om te ontgiften. Patrick is bij ons geweest om zijn methode uit te leggen en heeft mij overtuigd om zelf eens deze reiniging te ondervinden. Het grote verschil zit hem in de toevoeging van de diverse kruiden die je gedurende de kuur neemt … lees meer…Disclaimer: dit is de ervaring van deze persoon, specifieke resultaten zijn niet gegarandeerd en per persoon verschillend.
Harold van Baast

Harold van Baast

Enkele weken geleden heb ik de kuur gedaan, waarbij ik me ook aan de voedingsschema’s heb gehouden, resultaat, 7 kilo kwijt! De reden om de kuur te doen is dat ik darmproblemen had, constant moe was en een opgeblazen gevoel. Deze problemen zijn nu weg. Tevens heb ik mijn … lees meer…Disclaimer: dit is de ervaring van deze persoon, specifieke resultaten zijn niet gegarandeerd en per persoon verschillend.
Hanneke

Hanneke

Jaren geleden werd ik door een vriendin geattendeerd op het bestaan van het fenomeen hoge darmreiniging. Ik deins niet snel terug voor een nieuwe ervaring, zeker niet als ik daarmee vitaliteitswinst kan behalen. Ik heb echter een prikkelbare darm, dus helemaal onbevangen stond ik niet tegenover deze therapievorm. Uiteraard leverde navraag bij de huisarts en de internist een afwijzende houding op: “Een prikkelbare darm kan … lees meer…Disclaimer: dit is de ervaring van deze persoon, specifieke resultaten zijn niet gegarandeerd en per persoon verschillend.
Josje de Klerk

Josje de Klerk

Beleef Bergen

ik ben sinds kort bekend met Innerwave. Toen een vriend van mij enthousiast over Innerwave vertelde ben ik direct thuis op internet gaan zoeken en gaan kijken wat Innerwave precies allemaal inhield. In het begin dacht ik, oh super dat lijkt me wel eens goed om te doen, want alles wat ik las (was) zo herkenbaar. Maar als ik dan dacht … lees meer…Disclaimer: dit is de ervaring van deze persoon, specifieke resultaten zijn niet gegarandeerd en per persoon verschillend.
Moniek van den Boogaard

Moniek van den Boogaard

Ik “cleanse” (een betere term dan vasten) al zo’n 20 jaar. Meestal 1 x per jaar, soms 2 keer…. De afgelopen jaren deden mijn man en ik dat in Thailand, maar nu had ik de behoefte aan een extra kuur in Nederland. Dat is het ook het mooie van cleansen: Je komt dusdanig dicht bij je lichaam, en wat het nodig heeft, te staan, dat je echt zelf aanvoelt wat het nodig heeft en wanneer! Met toch wel behoorlijk wat … lees meer…Disclaimer: dit is de ervaring van deze persoon, specifieke resultaten zijn niet gegarandeerd en per persoon verschillend.
Jeske Papadopoulos

Jeske Papadopoulos

Toen ik Milan Somers over Innerwave hoorde vertellen, was ik direct enthousiast. Ik heb wel eerst aan mijn huisarts toestemming gevraagd of deze detoxkuur geen kwaad kon voor mij, ik ben namelijk diabetes patiënt. Ik heb me tijdens de kuur geen enkele keer slecht gevoeld, dit ondanks 7 dagen niks eten (alleen sappen) tijdens de ontgiftigingsperiode. Ik had ook afgesproken met mijn huisarts dat als … lees meer…Disclaimer: dit is de ervaring van deze persoon, specifieke resultaten zijn niet gegarandeerd en per persoon verschillend.
Sancy Vercammen

Sancy Vercammen

In de aanloop naar de detoxfase bouw je in vijf dagen je voeding af met een streng dieet. Suiker, zout, koffie, thee en zuivel zijn verboden. Koolhydraten mogen beperkt en alleen in de vorm van geroosterde volkoren boterhammen of crackers. Op de eerste dag start ik met de … lees meer…Disclaimer: dit is de ervaring van deze persoon, specifieke resultaten zijn niet gegarandeerd en per persoon verschillend.
Yolande Verheyen

Yolande Verheyen

I feel great! Day 9 out of 12. Enjoying my home made fruit and vegetable juices, flat stomach, lightness after getting rid of more and more toxins and waste out of my body and the personal … lees meer…Disclaimer: dit is de ervaring van deze persoon, specifieke resultaten zijn niet gegarandeerd en per persoon verschillend.
Simone Kuiter

Simone Kuiter

Hallo Frie-Vit, Even een reactie van mijn kant op de Innerwave detoxkuur. Mijn darmklachten zijn nog steeds helemaal weg! Na al die jaren van buikpijn eindelijk gewoon niks meer. Die spastische darm was dus van zichzelf helemaal niet spastisch maar kon zijn werk gewoon niet doen. Ik heb nog geen … lees meer…Disclaimer: dit is de ervaring van deze persoon, specifieke resultaten zijn niet gegarandeerd en per persoon verschillend.
Johanna

Johanna

Toen ik over Innerwave hoorde was ik meteen laaiend enthousiast. Het leek me heerlijk om mijn lichaam van binnenuit te reinigen. En na twee zwangerschappen waarbij ik de nodige kilo’s aankwam, was het ook prettig om wat kilo’s af te vallen. Ik zag best tegen de kuur op. De sapdagen leken mij het zwaarst. Ik moest toch gewoon voor mijn gezin koken. Dus ik nam me voor om 5 dagen … lees meer…Disclaimer: dit is de ervaring van deze persoon, specifieke resultaten zijn niet gegarandeerd en per persoon verschillend.
Annerie van Oort

Annerie van Oort

Dank je wel,…. weer een kuur gedaan en voel me weer vliegen boven de wolken. Elke keer weer heerlijke resultaten met de kuur, voor mij een jaarlijks feest om alles te resetten, mijn body en mind. Mijn grootste winst zit hem in het terugkeren van het besef wat we elke dag onder onze neus … lees meer…Disclaimer: dit is de ervaring van deze persoon, specifieke resultaten zijn niet gegarandeerd en per persoon verschillend.
Mark van der Burgt

Mark van der Burgt

Mijn man en ik hebben de detoxkuur samen gedaan en het programma gevolgd van 7 dagen sapvasten met de klysma’s. We kennen het vasten want in het verleden zijn we regelmatig een week naar de Schouw geweest. Dit was de eerste keer dat we het thuis deden en het is ons prima bevallen. Door het goede afbouwprogramma, de producten en het opbouwprogramma hadden … lees meer…Disclaimer: dit is de ervaring van deze persoon, specifieke resultaten zijn niet gegarandeerd en per persoon verschillend.
Jacquelien

Jacquelien

Ik zit alweer in de opbouw fase en het is heel goed gegaan. Wel warme gepureerde groente soepen genomen een paar keer per dag om warm te blijven en daarnaast de groene smoothies (bladgroen combi met fruit). Ja voel me er goed bij en veel mensen in omgeving zijn enthousiast … lees meer…Disclaimer: dit is de ervaring van deze persoon, specifieke resultaten zijn niet gegarandeerd en per persoon verschillend.
Ilse

Ilse

Via mijn orthomoleculair arts ben ik op de website van Innerwave terrecht gekomen.Voordat ik begon aan de kuur heb ik flink lopen twijfelen, zal ik het doen ja/nee en ga ik dat wel volhouden? Daarna heb ik nog een paar keer gebeld en gemaild met Patrick. Hij gaf mij … lees meer…Disclaimer: dit is de ervaring van deze persoon, specifieke resultaten zijn niet gegarandeerd en per persoon verschillend.
Mariam

Mariam

Op zondagnamiddag arriveren we met de detoxgroep van tien mensen bij het hotel van De Zwaluwhoeve, waar we welkom worden geheten door onze coaches van Innerwave, Patrick Willems en Astrid Becks. Na een rondleiding door De Zwaluwhoeve krijgen we een uitgebreide uitleg over wat ons te wachten staat van Patrick en Astrid, die ons bij het detoxen gaan begeleiden. Zij hebben er zin in, zoveel … lees meer…Disclaimer: dit is de ervaring van deze persoon, specifieke resultaten zijn niet gegarandeerd en per persoon verschillend.
Renée van Breukelen

Renée van Breukelen

Primero-redacteur

In de zomer van 2012 volgde ik mijn eerste Innerwave kuur. Ik was al eerder enthousiast gemaakt door een collega en was vooral benieuwd naar wat het sapvasten met mijn lichaam zou doen. De gedachten van 5 tot 7 dagen niet eten had mij tot dan toe weerhouden. Ik dacht dat ik dat nooit…lees meer…Disclaimer: dit is de ervaring van deze persoon, specifieke resultaten zijn niet gegarandeerd en per persoon verschillend.
Nancy

Nancy

Omdat ik mijn halve leven zo’n beetje alle dieeten had uitgeprobeerd en eeuwig dreigde te blijven jojo-en besloot ik na de geboorte van mijn eerste kindje zo’n 2,5 jaar geleden het roer om te gooien… lees meer…Disclaimer: dit is de ervaring van deze persoon, specifieke resultaten zijn niet gegarandeerd en per persoon verschillend.

Marloes Mutsaars

Marloes Mutsaars

De Innerwave kuur heb ik gedaan voor mijn gezondheid. En ik wilde me weer lekker fit voelen. Ik was benieuwd hoe ik het zou ervaren maar het viel honderd procent mee dus een aanrader voor iedereen. De laatste dag sapdag vond ik… lees meer…Disclaimer: dit is de ervaring van deze persoon, specifieke resultaten zijn niet gegarandeerd en per persoon verschillend.
Annie Willems

Annie Willems

Een tijdje geleden heb ik een infectie gehad vawege een parasiet. Hiervoor moest ik 3 antibioticakuren ondergaan. Daarna wilde ik mijn darmen schoonspoelen, al die rotzooi eruit! … lees meer…Disclaimer: dit is de ervaring van deze persoon, specifieke resultaten zijn niet gegarandeerd en per persoon verschillend.
Nicolette Sluiter

Nicolette Sluiter

Disclaimer: Bovenstaande succesverhalen zijn geschreven door personen die de kuur hebben gevolgd en vertellen hún verhaal. Specifieke resultaten zijn echter niet gegarandeerd en de resultaten kunnen per persoon variëren.