Melissa

Hierbij wil ik jullie even mijn ervaringen met de Innerwave detoxkuur vertellen.

 

Ik had besloten om de kuur te volgen omdat ik steeds moe en lusteloos was.

 

Wanneer ik s’avonds thuis kwam van mijn werk was ik helemaal op. Maar als werkende moeder begint het dan pas! Ondanks dit kook ik meestal vers en gezond, voor mij zelf, maar zeker ook met het oog op mijn opgroeiende kinderen. Vaak had ik een soort spanning in mijn buik en lag ik uitgeteld op de bank als de kinderen naar bed waren.

 

Twee weken detoxen, dat is een periode waarvan ik dacht dat moet ik kunnen opbrengen en als ik dan iets minder moe ben is dat al een geweldig resultaat. Nou, inmiddels is de kuur achter de rug en zijn we 4 weken verder. Alleen sap drinken is voor mij geen doen, dus ik heb aangepast en volgens de richtlijnen gegeten.

 

Ik voel me als herboren! Ik ben fit en voel me van binnen en van buiten opgeruimd. Ik krijg fantastische reacties want er zijn ook nog eens 5 kilo’s af en dat is te zien.

 

Dank jullie wel voor de fantastische begeleiding en tot over een half jaar.

 

Vriendelijke groet,
Melissa

 

Disclaimer: Bovenstaande succesverhalen zijn geschreven door personen die de kuur hebben gevolgd en vertellen hún verhaal. Specifieke resultaten zijn echter niet gegarandeerd en de resultaten kunnen per persoon variëren.

Patrick Willems

Oprichter Innerwave

“Waar Innerwave bijna 10 jaar geleden begon met detoxen – een reinigingskuur van lichaam en geest -, meten we je nu graag een complete nieuwe levensstijl aan. Een total body & mind reset noemen we dat.

 

Pas wanneer je schoon van lichaam en geest bent én dit met een gezonde voeding en beweegpatroon onderhoudt, ben je in staat maximaal van het leven te genieten. Alive and kickin. Day, after day, after day!

Schrijf je in voor de online webinar

Heb je vragen en wil je graag meer weten over detoxen?

Schrijf je in voor de online webinar