Profiteer nu van gratis verzending!
Klanten geven ons gemiddeld een 8.5!  

MAMA to the Max

Mama to the max

Het was eindelijk zover, ik mocht beginnen met de reinigingskuur van maar liefst twee weken! Een kuur die ik deed onder begeleiding bij Praktijk Innerfresh. De kuur bestaat uit 14 dagen en is onderverdeeld in een afbouwfase, sapjeskuur van 5 dagen en weer een opbouwfase. Benieuwd wat de kuur precies inhoudt en hoe ik het heb ervaren?

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik me echt herboren voel! Daarnaast ben ik ook echt energieker geworden en erg blij met de mooie resultaten in het gewichtsverlies. Dit helpt mij niet alleen om verantwoordelijke keuzes als werkende vrouw te nemen, maar vooral als moeder die veel energie heeft om mijn meisjes alle aandacht te geven die ze verdienen.

Ik was op de laatste dag van de sapjeskuur 73 kilo. Een verschil van 9 kilo! WOW, wat was ik trots! Ik ben wel weer 1,5 kilo aangekomen, wat natuurlijk erg normaal is als je darmen weer gevuld worden. Na de kuur was ik 74,5 kilo en nu we alweer 5 dagen verder zijn is er door mijn bewustwording en drive om nu door te pakken alweer 1 kilo af.

Lees mijn volledige blog op MamaToTheMax en bekijk daar ook de video’s die ik maakte.