Mitzy Mudde

Heb je altijd al een keer je hele lichaam helemaal willen reinigen en heb je genoeg van je ongezonde levensstijl? Innerwaven is de nieuwste manier van detoxen en verandert je hele leven! Ik, Mitzy Mudde, testte de Innerwave kuur en begon mijn zomer gezond!

Deze kuur bestaat uit drie verschillende fases die je stuk voor stuk met veel discipline en aandacht moet volhouden. Het is belangrijk dat je er echt klaar voor bent en het in een rustige periode inplant, anders is het moeilijk om de hele kuur goed te doen. Luister naar je lichaam. Het is belangrijk dat je rust neemt als je lichaam daarom vraagt!

 

Drie verschillende fases:

 

Voorbereidingsfase (dag 1 t/m 5)

Tijdens de voorbereidingsfase begin je gelijk naast je eten met het slikken van natuurlijke supplementen om je darmflora schoon te maken en op peil te houden. Je houdt je aan een strak voedingsschema. Eigenlijk vond ik dat ik tijdens deze fase nog best veel mocht eten en kon ik het door het supplement Innerlife, dat volume creëert in je darmen, makkelijk volhouden.

 

Sapvasten ( dag 6 t/m 12)

Dit is de strengste fase van de detox. Je kunt kiezen uit verschillende varianten en ik heb voor de strengste versie gekozen. Als ik iets doe wil ik het gelijk goed doen, dus besloot ik deze dagen alleen maar sappen te drinken.

De echte diehards kunnen voor optimaal resultaat tijdens het sapvasten darmspoelingen oftewel klisma’s toepassen. Hiermee worden oude aanwezige afvalstoffen en ontlasting losgeweekt van de darmwand.

 

Opbouwfase (dag 13 t/m ….)

In deze fase is het zeer belangrijk dat je de eerste vier dagen de voeding rustig opbouwt. Het liefst ga je natuurlijk gelijk uit eten, maar denk eraan! Je spijsverteringsstelsel o.a je maag en darmen zijn hier nog niet op voorbereid. Tijdens deze fase blijf je een aantal van de supplementen gebruiken voor een krachtig immuunsysteem en een gezonde darmflora.

 

Tijdens de kuur gebruik je verschillende natuurlijke supplementen die je lichaam zuiveren en die ervoor zorgen dat de kuur makkelijker vol te houden is. Hieronder geef ik een korte beschrijving van de supplementen die je ook los van de kuur kunt gebruiken.

 

Mijn ervaring:

 

Ik had altijd al een keer willen detoxen dus ik was super blij dat ik deze kans kreeg. In de voorbereidingsfase mocht ik nog kleine porties eten en in combinatie met de supplementen was dit goed te doen. Sapvasten was een stuk pittiger voor mij. Ik ben het type dat soms zonder er bij na te denken het ene na het andere eet gewoon omdat ik er zin in heb. Dat besef je je pas echt wanneer je alleen maar vloeibaar voedsel binnenkrijgt. Tijdens mijn kuur werd ik begeleid door ‘de Innerwave Guru’ Patrick Willems. Hij heeft mij iedere dag met al zijn enthousiasme overtuigd door te gaan en door te zetten. Het is heel fijn om iemand te hebben die je dag in dag uit coacht en je vertelt hoe je het het beste aan kan pakken als je er even doorheen zit!

 

Tijdens mijn kuur merkte ik al gelijk verschil. Mijn huid straalde, mijn oogwit was witter dan ooit, ik had een platte buik en ik had en heb nog steeds veel energie. Ik heb weinig van de negatieve effecten gemerkt! Kortom, iedereen zou het een keer moeten proberen!

 

Mitzy Mudde
www.beautyandthe.com

Disclaimer: Bovenstaand succesverhaal is geschreven door de persoon die de kuur heeft gevolgd en vertelt zijn/haar ervaring Specifieke resultaten zijn echter niet gegarandeerd en de resultaten kunnen per persoon variëren.

Patrick Willems

Oprichter Innerwave

“Waar Innerwave bijna 10 jaar geleden begon met detoxen – een reinigingskuur van lichaam en geest -, meten we je nu graag een complete nieuwe levensstijl aan. Een total body & mind reset noemen we dat.

 

Pas wanneer je schoon van lichaam en geest bent én dit met een gezonde voeding en beweegpatroon onderhoudt, ben je in staat maximaal van het leven te genieten. Alive and kickin. Day, after day, after day!

Schrijf je in voor de online webinar

Heb je vragen en wil je graag meer weten over detoxen?

Schrijf je in voor de online webinar