Coach, therapeut of health influencer?

Meld je aan en verdien honderden euros per maand met ons partner programma

Innerwave is de detox totaal formule van coaches en therapeuten

Innerwave biedt een volledig reset voor body en mind dankzij onze detox kuur totaalformule: reinigingskuur, vasten, supplementen én levensstijl.

 

Samen met ons netwerk aan therapeuten, coaches en health influencers maken wij Nederland gezonder, gelukkiger en fitter op een spelende wijze. 

Voor wie is het programma?

Coaches, therapeuten of health influencers die mensen het gelukt van een gezond lichaam en geest willen geven. 

 

Detoxen is lastig, daarom is het fijn om dit samen te doen met iemand die kan begeleiden. 

 

Daarnaast werken we samen met een netwerk aan online health fanaten die content plaatsen om verkeer naar onze website te leiden. 

Detox kuur formule

De enige allesomvattende detox formule gericht op reinigingskuur, vasten, supplementen, beweging én voeding. Daarom is Innerwave de keuze van therapeuten en coaches.

9
201 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9/10
Wijnand
Wijnand
Trainer/eigenaar van CrossFit Den Bosch
Lees verder
De mild vasten kuur van Innerwave zit er sinds gisteren op. Het was een 9 dagen mild vastenkuur, maar kon worden verlengd naar 11 dagen. Nu ben ik klaar met de kuur en wil ik mijn ervaringen met jullie delen…
Rens Kroes
Rens Kroes
Voedingscoach
Lees verder
En daar begon ik dan, aan een kuur van maar liefst zestien dagen. Vijf dagen voorbereiden, zeven dagen vasten en vier dagen opbouwen. Maar dat niet alleen. Tijdens het vasten heb ik iedere dag twee darmspoelingen gedaan, zowel s’ ochtend als ‘s avonds. Na de kuur voelde ik me als herboren! De reinigingskuur heet Innerwave. De ‘innerlijke golf’ wordt
Ronald Dreijer
Ronald Dreijer
Personal Trainer
Lees verder
Energieker, schoon en vitaal! Dat is hoe ik me nu voel! Ik wilde graag mijn lichaam reinigen en zijn zelfreinigend vermogen ondersteunen dus ben ik aan de Innerwave kuur begonnen. Ik moet zeggen dat ik het echt mee vond vallen en ik heb ook absoluut geen moeilijke momenten gehad…
sapkuur-detox

Verdien commissie aan iedere verkoop

Verdien honderden euro’s extra per maand 

Iedere keer als iemand via jouw verwijzing een aankopen plaatst in onze webshop, worden deze automatische gelinkt aan je account. 

 

Je kunt eigen content schrijven, zoals blog of filmpjes en die verspreiden via jouw eigen kanalen. Post je eigen unieke partnerlink in de beschrijving om uitbetalingen te ontvangen. 

 

Krijg tot meerdere 3 keer in de week uitbetaald.

 

Log in via ons affiliate portaal om jouw verkopen te meten. 

Wat krijg je als een Partner van Innerwave

Schrijf of publiceer teksten, maak video’s of promoot Innerwave in je eigen netwerk: Leid verkeer naar onze website en krijg betaald voor elke verkoop die je doorverwijst. Alles is mogelijk. Onder voorbehoud van onze Algemene Voorwaarden.

 

Krijg Premium-ondersteuning op elk moment via telefoon of e-mail. U krijgt toegang tot belangrijke productinformatie om u te helpen uw verwijzingsverkeer om te zetten.

 

Dit is hoe het werkt

Meld je aan voor het partner programma 

Ons team valideert je aanvraag

Krijg toegang tot onze ondersteuning, tracking, betalingen en uw unieke partnerlink om elke verwijzing te volgen.

Profiteer wanneer uw verwijzingen zich aanmelden

Innerwave is dé keuze van coaches en therapeuten

Deze ondernemingen hebben de voordelen van Innerwave al ontdekt:

Meld je vandaag nog GRATIS aan voor het partner programma van Innerwave