Nathalie

De vraag of ik mee naar de detox kuurweek op Ibiza wilde…..Ik?

Een week lang zonder de kinderen, innemen van kruidendrankjes en zetten van klysma’s…No Way!

 

De paarden, mijn werk en natuurlijk ons gezin, hoe regel ik dit in korte tijd? Na slapeloze nachten besloten om van deze kans gebruik te maken, Ibiza here I Come!!

 

Waarom dus toch? De uitdaging, even aan mezelf toe komen, bewust worden van mijn lijf en levensstijl en terug komen als een ‘powermama’! Is dit het juiste moment en zou het geen toeval zijn….?

 

Een ervaring rijker! De locatie, de groep, de begeleiding…Wat een voorrecht was het om deel te nemen aan deze bijzondere week. Een week waarin ik me bewust ben geworden van mijn eigen ik en mijn eigen levensstijl op het gebied van eten en drinken. Niet dat ik hierdoor een hele andere levensstijl ga beginnen, maar zeer zeker met momenten terug denken aan andere mogelijkheden waar je dus ook voor kunt kiezen. In de thuissituatie met mijn gezin had ik me er nooit op deze manier aan over kunnen geven en het zo kunnen volbrengen.

 

Er was ruimte voor eigen ontwikkeling en vooral je eigen proces. Even terug naar de basis en voelen dat je lijf iets is om zorgvuldig mee om te gaan.

 

Zonder de groep en de prettige sfeer had ik er nooit op deze manier op terug kunnen kijken…Innerwave bedankt….

 

Nathalie

 

Disclaimer: Bovenstaand succesverhaal is geschreven door de persoon die de kuur heeft gevolgd en vertelt zijn/haar ervaring Specifieke resultaten zijn echter niet gegarandeerd en de resultaten kunnen per persoon variëren.

Patrick Willems

Oprichter Innerwave

“Waar Innerwave bijna 10 jaar geleden begon met detoxen – een reinigingskuur van lichaam en geest -, meten we je nu graag een complete nieuwe levensstijl aan. Een total body & mind reset noemen we dat.

 

Pas wanneer je schoon van lichaam en geest bent én dit met een gezonde voeding en beweegpatroon onderhoudt, ben je in staat maximaal van het leven te genieten. Alive and kickin. Day, after day, after day!

Schrijf je in voor de online webinar

Heb je vragen en wil je graag meer weten over detoxen?

Schrijf je in voor de online webinar