Moniek van den Boogaard

Ik ben sinds kort bekend met Innerwave. Toen een vriend van mij enthousiast over Innerwave vertelde ben ik direct thuis op internet gaan zoeken en gaan kijken wat Innerwave precies allemaal inhield. In het begin dacht ik, oh super dat lijkt me wel eens goed om te doen, want alles wat ik las (was) zo herkenbaar. Maar als ik dan dacht aan een klysma en 7 dagen sapvasten dacht ik, laat maar…!

 

Na lang wikken en wegen dacht ik, ik ga het doen en we zien wel wat het wordt en of het me allemaal wel gaat lukken.

 

ik ben nu inmiddels aan de 3e dag begonnen van de opbouwfase en ik weet nu zeker dat ik een vaste klant zal worden! Het is geweldig om je lichaam te reinigen. je voelt dat je lichaam schoner wordt. Je bent energieker en het geeft echt een heel goed gevoel.

Ik dacht steeds ‘wanneer komt die baal dag’, maar die heb ik eigenlijk niet gehad. Ik was tijdens de kuur alleen wel ontzettend moe, maar dat was bekend dat dit mogelijk was, dus dat is verder ook niet erg. Persoonlijk heb ik met de voorbereidingsfase het meeste moeite gehad omdat je dan minder gaat eten, dan dacht ik steeds aan iets lekkers tussendoor, want wat zou dat lekker zijn, maar als je doorzet en er voor wilt gaan komt dat goed. Je word dus ook echt bewust van je oude eetgewoonte, en je gaat daar dus ook wel over nadenken. Ik ben nu dus inmiddels 2 weken verder en heb totaal geen trek in zoet en vet eten (het mag ook niet, maar je mist het niet) je krijgt echt zin in verse groente en fruit en lekker gezond eten. De kruidenformule en supplementen die je moet innemen zijn ook prettig en de klysma valt echt 100% mee.

ik ben echt heel blij met het resultaat tot nu toe, ik voel me fit, energiek, mijn bolle buik is minder, en ik voel me schoon en mijn stoelgang is ook ontzettend verbeterd.

 

Patrick ook erg bedankt voor het mail en telefonisch contact wat we hadden, want dat is natuurlijk ook erg fijn tijdens de kuur dat je jouw vragen waar je tegen aan loopt ook kunt stellen. ik raad iedereen een darmreinigings kuur aan en dan pas merk je zelf wat voor verandering je zult ondergaan.

 

Groetjes Moniek

 

Disclaimer: Bovenstaand succesverhaal is geschreven door de persoon die de kuur heeft gevolgd en vertelt zijn/haar ervaring Specifieke resultaten zijn echter niet gegarandeerd en de resultaten kunnen per persoon variëren.

Patrick Willems

Oprichter Innerwave

“Waar Innerwave bijna 10 jaar geleden begon met detoxen – een reinigingskuur van lichaam en geest -, meten we je nu graag een complete nieuwe levensstijl aan. Een total body & mind reset noemen we dat.

 

Pas wanneer je schoon van lichaam en geest bent én dit met een gezonde voeding en beweegpatroon onderhoudt, ben je in staat maximaal van het leven te genieten. Alive and kickin. Day, after day, after day!

Schrijf je in voor de online webinar

Heb je vragen en wil je graag meer weten over detoxen?

Schrijf je in voor de online webinar