Kitty Sanders

Mijn naam is Kitty Sanders en ik ben Colon Hydrotherapeut en trainster in dit vak met een eigen opleiding. Toen ik begon met mijn praktijk voor Colon Hydrotherapie, oftewel darmspoelingen, kwamen diverse leveranciers met de meest geweldige producten om de darmen te reinigen.

Zelf had ik geleerd dat geen middel zo effectief is om de darmen te reinigen als de darmspoelingen zelf. Daar kan geen product tegenop. Op een zeker moment kwam ik op een Internationale Therapeutenbeurs waar ik kennis maakte met Innerwave. De eigenaar Patrick Willems kwam zeer enthousiast over en had zelf geweldige ervaringen met zijn product. Ik heb hem toen uitgelegd dat ik overtuigd ben van de darmspoelingen en dat niets is opgewassen tegen deze therapie i.c.m. een goede vastenkuur. Hij wilde me overtuigen en gaf mij de mogelijkheid om het zelf te proberen. Hij kwam een keer langs, liet een pakket achter en ik ben gaan kuren. Het was bewonderenswaardig hoeveel meer resultaat ik op korte termijn had in mijn eigen kuur t.o.v. van de kuren jaren voorafgaand.

 

Ik ben inmiddels dusdanig overtuigd dat ik mensen de mogelijkheid bied om een combinatie te maken van de darmspoelingen met de Innerwavekuur. De resultaten zijn erg mooi om te zien. Wat je normaal in 9-12 behandelingen voor elkaar krijgt, krijg je nu in 3-6 behandelingen voor elkaar.
Daarnaast heb ik inmiddels de ervaring om mensen aan de Innerwavekuur te zetten die een contra-indicatie hebben om te spoelen. Ook daarbij hele goede resultaten. Weliswaar hebben ze langer de tijd nodig om het gewenste resultaat te bereiken, het blijft echter onvoorstelbaar om te zien wat deze producten bewegen met de plaque in de darmen.

 

Disclaimer: Bovenstaand succesverhaal is geschreven door de persoon die de kuur heeft gevolgd en vertelt zijn/haar ervaring Specifieke resultaten zijn echter niet gegarandeerd en de resultaten kunnen per persoon variëren.

Patrick Willems

Oprichter Innerwave

“Waar Innerwave bijna 10 jaar geleden begon met detoxen – een reinigingskuur van lichaam en geest -, meten we je nu graag een complete nieuwe levensstijl aan. Een total body & mind reset noemen we dat.

 

Pas wanneer je schoon van lichaam en geest bent én dit met een gezonde voeding en beweegpatroon onderhoudt, ben je in staat maximaal van het leven te genieten. Alive and kickin. Day, after day, after day!

Schrijf je in voor de online webinar

Heb je vragen en wil je graag meer weten over detoxen?

Schrijf je in voor de online webinar