Annerie van Oort

Toen ik over Innerwave hoorde was ik meteen laaiend enthousiast. Het leek me heerlijk om mijn lichaam van binnenuit te reinigen. En na twee zwangerschappen waarbij ik de nodige kilo’s aankwam, was het ook prettig om wat kilo’s af te vallen.

Ik zag best tegen de kuur op. De sapdagen leken mij het zwaarst. Ik moest toch gewoon voor mijn gezin koken. Dus ik nam me voor om 5 dagen te sappen en te detoxen. De darmspoeling (klysma) zetten vond ik ook spannend, vooral al dat water naar binnen laten lopen. Maar als je dat twee keer gedaan hebt is het al vertrouwd. De eerste paar dagen voelde ik me behoorlijk beroerd, hoofdpijn, misselijkheid mijn lichaam was duidelijk aan het ontgiften. Maar na dag 3 begon ik te merken dat het steeds beter ging. Veel energie en een heerlijk gevoel! Op dag 5 besloot ik zelfs om toch de 7 sapdagen af te maken. Zo sterk voelde ik me ondanks dat ik gewoon voor mijn gezin moest zorgen en koken. Toch maakte ik mijn doel af, wat was ik “trots”! Veel energie, mijn huid straalt en ik voel me geweldig goed!

 

Zeker voor herhaling vatbaar. Het is even doorbijten, maar je krijgt er zoveel voor terug!

 

Annerie van Oort
Kapster

 

Disclaimer: Bovenstaand succesverhaal is geschreven door deze persoon die de kuur heeft gevolgd en vertelt zijn/haar ervaring. Specifieke resultaten zijn echter niet gegarandeerd en de resultaten kunnen per persoon variëren.

Patrick Willems

Oprichter Innerwave

“Waar Innerwave bijna 10 jaar geleden begon met detoxen – een reinigingskuur van lichaam en geest -, meten we je nu graag een complete nieuwe levensstijl aan. Een total body & mind reset noemen we dat.

 

Pas wanneer je schoon van lichaam en geest bent én dit met een gezonde voeding en beweegpatroon onderhoudt, ben je in staat maximaal van het leven te genieten. Alive and kickin. Day, after day, after day!

Schrijf je in voor de online webinar

Heb je vragen en wil je graag meer weten over detoxen?

Schrijf je in voor de online webinar