Marjolein Dubbers

Ik ben er geen fan van om op eigen houtje te detoxen; dat kan veel stress voor je lichaam betekenen en je kunt er zelfs meer kwaad dan goed mee doen. Daarom doe ik het graag onder begeleiding van Innerwave coach Astrid te Winkel; een topdeskundige die alles weet over darmen en detoxen.

 

Detoxen; al eeuwenoud

Het lijkt een hype maar detoxen bestaat al eeuwen. Veel natuurgenezers geloven dat een lichaam zichzelf kan genezen van iedere kwaal, als het maar genoeg gezonde voedingsstoffen binnen krijgt én giftige stoffen kan afvoeren.

 

In onze huidige tijd lijkt de noodzaak om te ontgiften groter dan ooit. Meer dan ooit leven we in een wereld vol met giftige stoffen: uitlaatgassen, voeding vol met chemische E-nummers, vlees, vis en zuivel met antibiotica, groenten en fruit met pesticiden, zoetstoffen, medicijnen, cosmetica, schoonmaakmiddelen, waspoeder, ja zelfs ons drinkwater is niet meer zo schoon als de natuur het voor ons heeft bedoeld.

 

Kan mijn lichaam dat detoxen niet zelf?

 

Ik begrijp dat mijn lichaam zich in een oceaan van giftige stoffen bevindt ondanks dat ik probeer ze zoveel mogelijk te vermijden. Helemaal vermijden lukt natuurlijk nooit. Maar kan mijn lichaam het niet zelf dagelijks opruimen en afvoeren? Welke klachten horen er eigenlijk bij een ophoping van gifstoffen in het lichaam?

 Lees meer..

 

Patrick Willems

Oprichter Innerwave

“Waar Innerwave bijna 10 jaar geleden begon met detoxen – een reinigingskuur van lichaam en geest -, meten we je nu graag een complete nieuwe levensstijl aan. Een total body & mind reset noemen we dat.

 

Pas wanneer je schoon van lichaam en geest bent én dit met een gezonde voeding en beweegpatroon onderhoudt, ben je in staat maximaal van het leven te genieten. Alive and kickin. Day, after day, after day!

Schrijf je in voor de online webinar

Heb je vragen en wil je graag meer weten over detoxen?

Schrijf je in voor de online webinar