Melinda – Boost Your Health

Sommige mensen zweren bij een detox en sommige vinden het net iets te drastisch om door te voeren in hun dagelijks leven. Maar nu komt daar verandering in, want Innerwave heeft nu een milde detox. Nog steeds een detox, maar dan beter vol te houden en je mag gewoon gezond eten gedurende de dag. Ik mocht deze milde detox uitproberen en laat jullie weten hoe ik het ervaren heb en wat de voor- of nadelen waren. Lees je mee?

De milde detox van Innerwave bestaat uit 2 dagen afbouwen, 7 dagen detox en daarna 2 dagen opbouwen. Daarnaast ontvang je een uitgebreid boekje met daarin de recepten, voedingswaarden en aanvullende informatie over de supplementen en de detox. Daarnaast ontvang je zakjes om bij de smoothies toe te voegen, handige zakjes met tomatensoep (met natuurlijke ingredienten) en 3 verschillende potjes met supplementen.

 

De supplementen bestaan uit:

 

  1. Calciummontmorillonietklei – zorgt dat de gifstoffen in de darmen weggevoerd worden
  2. Chlorella – zorgt voor aanvulling van belangrijke mineralen, vitamines en antioxidanten
  3. Probioticum met 7 bacterieculturen – het ondersteunt het immuunsysteem en verbeter de darm en zorgt voor een betere spijsvertering.

 

Daarnaast zit er ook een handig boodschappenlijstje bij, zodat je snel kunt beginnen met jouw milde detox.

 

De afbouwdagen waren prima vol te houden. Maar toen kwam de detox en dat viel de eerste dag heel erg mee. Ik vond de recepten heerlijk en had niet extra trek of hoofdpijn. Wel zorgde ik ervoor dat ik voldoende water binnen kreeg.

 

De tweede dag had ik wel wat hoofdpijn en vond ik het iets moeizamer gaan. Maar je lichaam heeft ook even tijd nodig om aan alles te wennen, dus dat komt vast wel weer goed. De derde dag ging prima en ik heb toen zelfs nog wat meer water gedronken dan gebruikelijk om ervoor te zorgen dat mijn hoofdpijn niet erger werd.

 

Toen kwam de vierde dag en ik probeerde ernaast te sporten. Dat was best lastig, want ik ga altijd vol mijn workout in en dat deed ik nu ook. Ik merkte dat ik aan het einde van deze pittige training wel wat meer futloos was en wat duizelig werd. Dat is de enige dag dat ik een extra appel heb gegeten, omdat ik voelde dat ik iets meer voeding nodig had.

 

Normaal gesproken is het niet superhandig om zwaar te trainen tijdens een detox, een wandeling of wat lichte oefeningen is eigenlijk beter. Maar ik dacht als dan toch alle afvalstoffen eruit gaan, dan nog maar wat extra ?

 

De vijfde dag voelde ik mij overigens wel heel erg fit, dus zo erg was het nou ook weer niet. Ik merkte dat mijn huid beter werd en van mijn opgeblazen buik die ik weleens heb in de avond, was niets meer te zien. Heel erg fijn!

 

De zesde dag was voor mij heel fijn, die dag had ik heel veel energie en ik kreeg gewoon een glowing skin. De dag erna was weer even wat pittiger, ik voelde mezelf een beetje futloos en merkte dat mijn lichaam vroeg naar meer voeding. Ik dronk wel voldoende zodat dit weer wat minder werd. Gelukkig mocht ik de volgende dag weer opbouwen en daar keek ik dan ook naar uit.

 

Het opbouwen

Het opbouwen ging heel goed, ik had gelijk wat meer energie en kon ook weer wat meer beweging toevoegen. Dat had ik even wat minder gedaan, omdat dit naast de detox toch net iets te heftig was. Ik kan nooit rustig sporten en wil vaak gewoon knallen en daarvoor is het dan te weinig.

 

Mijn ervaring met de milde detox van Innerwave


Ik vond het een hele fijne ervaring en kreeg voldoende goede voeding binnen. Mijn buik was minder opgezwollen, ik kreeg een prachtige glow op mijn gezicht en voelde mezelf heel energiek! Meestal vind ik een 7-daagse detox te lang om vol te houden, maar met deze milde variant is het mij toch gelukt. Ook de weg er naartoe door middel van het afbouwen en opbouwen vindt ik heel fijn. Ik ben met deze detox kuur 2 kg afgevallen, maar ik verwacht dat als ik flink door blijf sporten dat de centimeters er nog harder afgaan dankzij een gezondheidsboost met deze milde detox kuur van Innerwave! De tabletten deden goed z’n werk en door de heerlijke salades, groeten, fruit en smoothies was het geen straf om te eten. Het was heel goed voor mijn lichaam en ik ga nu met regelmaat nog eens een milde detox doen om mijn lichaam weer even wat rust te gunnen. Heerlijk!

 

Patrick Willems

Oprichter Innerwave

“Waar Innerwave bijna 10 jaar geleden begon met detoxen – een reinigingskuur van lichaam en geest -, meten we je nu graag een complete nieuwe levensstijl aan. Een total body & mind reset noemen we dat.

 

Pas wanneer je schoon van lichaam en geest bent én dit met een gezonde voeding en beweegpatroon onderhoudt, ben je in staat maximaal van het leven te genieten. Alive and kickin. Day, after day, after day!

Schrijf je in voor de online webinar

Heb je vragen en wil je graag meer weten over detoxen?

Schrijf je in voor de online webinar