Ronald Dreijer

Energieker, schoon en vitaal! Dat is hoe ik me nu voel!

 

Ik wilde graag mijn lichaam reinigen en zijn zelfreinigend vermogen ondersteunen dus ben ik aan de Innerwave kuur begonnen. Ik moet zeggen dat ik het echt mee vond vallen en ik heb ook absoluut geen moeilijke momenten gehad. Het is prettig om het onder begeleiding te doen van een coach die het Innerwave programma kent want voor sommigen kan dat steuntje echt nodig zijn. Ik merk dat mijn darmfunctie stukken beter is en dat is belangrijk want zo worden voedingsstoffen beter opgenomen. Ook ben ik helder van geest en kan me veel focussen.

Ik heb het idee dat mijn lichaam gewoon beter werkt waardoor ik me veel energieker voel! Ik zou het zo weer doen, zeker als ik merk dat me lichaam het weer nodig heeft.

Ronald Dreijer
Personal trainer

 

Disclaimer: Bovenstaand succesverhaal is geschreven door de persoon die de kuur heeft gevolgd en vertelt zijn/haar ervaring Specifieke resultaten zijn echter niet gegarandeerd en de resultaten kunnen per persoon variëren.

Patrick Willems

Oprichter Innerwave

“Waar Innerwave bijna 10 jaar geleden begon met detoxen – een reinigingskuur van lichaam en geest -, meten we je nu graag een complete nieuwe levensstijl aan. Een total body & mind reset noemen we dat.

 

Pas wanneer je schoon van lichaam en geest bent én dit met een gezonde voeding en beweegpatroon onderhoudt, ben je in staat maximaal van het leven te genieten. Alive and kickin. Day, after day, after day!

Schrijf je in voor de online webinar

Heb je vragen en wil je graag meer weten over detoxen?

Schrijf je in voor de online webinar