Sancy Vercammen

Toen ik Milan Somers over Innerwave hoorde vertellen, was ik direct enthousiast. Ik heb wel eerst aan mijn huisarts toestemming gevraagd of deze detoxkuur geen kwaad kon voor mij, ik ben namelijk diabetes patiënt.

 

Ik heb me tijdens de kuur geen enkele keer slecht gevoeld, dit ondanks 7 dagen niks eten (alleen sappen) tijdens de ontgiftigingsperiode. Ik had ook afgesproken met mijn huisarts dat als ik een hypo kreeg, dat ik dan wat moest eten. Dit in de vorm van fruit, maar dat is niet nodig geweest. Ik voelde me tijdens en na de kuur fit. Ook vond ik het fijn dat ik na de kuur 10 kilo ben afgevallen. Mijn suikerwaarde was na de kuur ook netjes stabiel geworden. Al met al vind ik het een zeer positieve ervaring, het is natuurlijk wel even doorbijten, maar je krijgt er wel wat voor terug. Ik voel me veel vitaler en positiever in het leven staan, viel 10 kilo af en mijn suikerwaarde was gedaald. Ik heb inmiddels de kuur met mijn vrouw al drie keer gedaan!

Groetjes,

Disclaimer: Bovenstaand succesverhaal is geschreven door de persoon die de kuur heeft gevolgd en vertelt zijn/haar ervaring Specifieke resultaten zijn echter niet gegarandeerd en de resultaten kunnen per persoon variëren.

Patrick Willems

Oprichter Innerwave

“Waar Innerwave bijna 10 jaar geleden begon met detoxen – een reinigingskuur van lichaam en geest -, meten we je nu graag een complete nieuwe levensstijl aan. Een total body & mind reset noemen we dat.

 

Pas wanneer je schoon van lichaam en geest bent én dit met een gezonde voeding en beweegpatroon onderhoudt, ben je in staat maximaal van het leven te genieten. Alive and kickin. Day, after day, after day!

Schrijf je in voor de online webinar

Heb je vragen en wil je graag meer weten over detoxen?

Schrijf je in voor de online webinar