Patrick den Os

Al jaren ben ik serieus bezig met een gezonde levensstijl.

Sporten, gezond en verantwoord eten zijn voor mij een heel belangrijk en onmisbaar in mijn leven.
Buiten mijn werk als brandweerman heb ik dan ook mijn kennis verdiept met het volgen van een fitnessopleiding en de opleiding tot Trainer Hormoonfactor, welke ik beide in 2012 succesvol heb afgerond.

 

Ondanks dat vele de opvatting hebben dat als je gezond eet en goed voor je lichaam zorgt, je lichaam zelf het vermogen heeft om “de troep” van binnen op te ruimen, was ik daar toch niet helemaal van overtuigd. Iets in mij zei dat het voedingspatroon die ik vroeger had, niet was “uitgewist” door de gezonde en biologische voeding die ik inmiddels alweer jaren tot mij neem.
Niet dat ik vroeger een buitensporige levensstijl had, althans, het zal het voedingspatroon zijn wat de gemiddelde Nederlander “normaal” vindt.

 

Ik dronk lekker veel melk, at bruine boterhammen met kaas, en at vaak bewerkte voedingsmiddelen.
Ik zag daar toen geen kwaad in maar weet inmiddels, door mijn opgedane kennis, dat deze voedingsmiddelen niet je lichaam voeden, maar je lichaam juist uit balans brengen en je darmwerking kunnen verstoren.

 

Door mijn opleiding Trainer Hormoonfactor ben ik in contact gekomen met Patrick Willems van Innerwave. Het concept van Innerwave sprak mij direct erg aan en besloot om de kuur te gaan volgen. Ik had het voorrecht dat ik één van de gelukkigen was die mocht deelnemen aan de Try Out van de Innerwave kuurweek in de Zwaluwhoeve.

 

Dit is natuurlijk de ultieme manier om een kuurweek te volgen. In de prachtige en rustgevende omgeving van de Zwaluwhoeve word je door professionele detoxcoaches begeleid.
Door deze, door hun vak gepassioneerde, coaches, kruiden supplementen, heerlijke sappen en activiteiten programma, de weldadige behandelingen en heerlijke sauna’s kom je zonder al te veel moeite de kuur door. Ik ben er van overtuigd dat dit met de juiste mindset ook zeker thuis moet lukken, maar in deze ambiance is het natuurlijk echt een fantastische ervaring.

 

Ik heb de kuur zelf vrij makkelijk doorlopen. De darmspoelingen is voor vele een drempel, maar het stelt echt niets voor. Ik heb gekozen voor 7 dagen sapvasten en dat was heel goed vol te houden, zelfs voor een sporter zoals ik ben!

 

En het resultaat……die is echt bizar!

 

Het gevoel wat ik had bij het belang van een detox/darmreiniging bleek absoluut te kloppen.
Ondanks mijn jarenlange gezonde levensstijl, is er een enorme hoeveelheid “ellende” losgekomen.
Ellende wat naar alle waarschijnlijkheid de erfenis is van het gemiddelde Westerse voedingspatroon uit mijn verleden. De spreekwoordelijke kraan dichtdraaien (door gezond en biologisch te gaan eten) en er van uit gaan dat de boel vanzelf wel weer opdroogt, gaat dus echt niet op!
Ik heb de noodzaak van detoxen zelf kunnen ervaren,en zie het als iets wat eigenlijk iedereen zou moeten doen. Je kunt nog zo gezond leven en eten,maar als de “bodem”niet schoon is,kunnen je darmen het simpelweg niet opnemen. Tijdens de kuur werd dan ook iedere keer zo mooi gezegd; Je bent niet wat je eet,maar je bent wat je opneemt!

 

Een boom groeit ook niet met slechte wortels!!

 

Innerwave sprak mij al erg aan,maar na mijn eerste kuur ben ik helemaal om…voor mij vanaf nu 2 x per jaar een Innerwave kuur! Het is voor mij een logische en essentiële aanvulling op mijn gezonde levensstijl! Ik hoop met mijn verhaal heel veel mensen te inspireren en het belang te laten inzien om dit ook te gaan doen. Want een Innerwave kuur is iets wat iedereen die goed voor zijn of haar lichaam wil zorgen,zichzelf zou moeten gunnen!

 

Patrick den Os

Disclaimer: Bovenstaand succesverhaal is geschreven door de persoon die de kuur heeft gevolgd en vertelt zijn/haar ervaring Specifieke resultaten zijn echter niet gegarandeerd en de resultaten kunnen per persoon variëren.

Patrick Willems

Oprichter Innerwave

“Waar Innerwave bijna 10 jaar geleden begon met detoxen – een reinigingskuur van lichaam en geest -, meten we je nu graag een complete nieuwe levensstijl aan. Een total body & mind reset noemen we dat.

 

Pas wanneer je schoon van lichaam en geest bent én dit met een gezonde voeding en beweegpatroon onderhoudt, ben je in staat maximaal van het leven te genieten. Alive and kickin. Day, after day, after day!

Schrijf je in voor de online webinar

Heb je vragen en wil je graag meer weten over detoxen?

Schrijf je in voor de online webinar