VOL ENERGIE EN VITALITEIT MET DETOX&IK!

🌟 Vanaf 30 oktober lanceren we voor de 8e keer ons geliefde programma Detox&IK! Tot nu toe hebben 210 enthousiastelingen deelgenomen – een prestatie om trots op te zijn!

 

Ontdek in dit unieke programma hoe je niet alleen een gezonde levensstijl verwerft, maar ook diepgaand begrijpt hoe jouw lichaam functioneert! 💪

 

Zie jezelf als een matroeska poppetje: diverse lagen die samenwerken om een harmonieus geheel te vormen. Denk aan elementen als het onderbewustzijn, spijsvertering, immuunsysteem, stressrespons, hormonale balans, neurotransmitters, darmflora, ademhaling, en slaap.🌙

 

Wanneer deze elementen uit balans zijn, zul je merken dat je vastloopt. Het voelt alsof niets écht werkt en je raakt gefrustreerd en uitgeput. Klinkt bekend? Tijd voor een totale detox! ⏰

 

Detox&IK is ontworpen om jou te leren hoe je jouw lichaam en geest kunt resetten op een gezonde en effectieve manier. We staan zij aan zij om van jouw detox-reis een absoluut succes te maken, zelfs tijdens de sapkuur dagen. 🥤

 

We analyseren samen jouw specifieke klachten en bepalen welk detox-plan het beste aansluit bij jouw behoeften – een persoonlijk en krachtig plan dat inspireert en motiveert!

BONUS: Een deel van het programma kan vergoed worden als je aanvullend verzekerd bent! 💖

Liefs, Anka 🌸

 

< Schrijf je in en boost je gezondheid>

We weten dat het voltooien van een Detox Vastenkuur een opgave kan zijn

Bij aankoop van een van onze Detox Vastenkuren krijg je onmiddellijk toegang tot onze community. Aan het begin van elke maand start de Challenge en kun je samen met andere Innerwavers en onder begeleiding van onze coaches starten met jouw Detox Vastenkuur.

 

Alles wat je nodig hebt om zelf de kuur te starten en met succes af te ronden krijg je standaard bij elk van onze Detox Vastenkuren. Deelname aan de Challenge is dus niet verplicht. kunt er natuurlijk altijd voor kiezen de kuur zelf te starten op een moment dat je uitkomt. Jij hebt de touwtjes in handen!

Haal het beste uit jezelf met Innerwave's compleet vastenkuur

Innerwave biedt een uitgebreide detox vastenkuur aan, samengesteld door deskundigen en gewaardeerd door coaches en therapeuten. Door deel te nemen aan dit programma kun je op een natuurlijke wijze jouw Body & Mind ondersteunen. Het kan mogelijk leiden tot gewichtsverlies en een fris en fit gevoel.

 

De Innerwave compleet vastenkuur is ontworpen om je te helpen bij het afvoeren van afvalstoffen en het verhogen van je energieniveau. Het programma bestaat uit supplementen, sappen en coaching om je te helpen bij het bereiken van jouw doelen. De Innerwave compleet vastenkuur is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een natuurlijke manier om zijn lichaam en geest te ondersteunen.

 

Let op: de Innerwave compleet vastenkuur is niet geschikt voor iedereen. Als je twijfelt of dit programma geschikt is voor jou, raadpleeg dan onze pagina met medische disclaimers.

 

Kies voor de Innerwave compleet vastenkuur en ontdek zelf de voordelen van een gezonde Body & Mind..

Bekijk de Innerwave ervaring van Mascha Feoktistova nu!

Countdown naar de volgende Innerwave challenge: Detoxen met begeleiding en in groepsverband!

De volgende challenge begint over:

Kies nu je detoxen vastenkuur

MILDE DETOX VASTENKUUR
mild-detoxen

Deze 9-daagse kuur zorgt voor een grondige reiniging van je lichaam. Geeft nieuwe energie en stimuleert de stofwisseling. Je wordt slanker, gezonder en krijgt een stralende huid!

BASIS DETOX KUUR
basis-detoxen

Volg dit intensieve Body & Mind Reset programma voor meer energie, een stralende huid en voor de start van een nieuwe healthy lifestyle.

COMPLEET DETOX KUUR
compleet-detoxen-sapkuur-detox

Na de intensieve kuur voel je je fit en energiek. Je voelt je niet alleen goed, dat straal je ook uit.

Je lichaam gaat bovendien efficiënt vetten verbranden, wat resulteert in gewichtsverlies of een betere lichaamssamenstelling (minder vet, meer spieren).

Dit is hoe het werkt

Begeleiding van onze coaches

Detox samen met andere Innerwavers

 

Toegang tot onze community 

Tips en adviezen op momenten dat je het nodig hebt

Innerwave is dé keuze van coaches en therapeuten

Deze media hebben de voordelen van Innerwave al ontdekt:

“Na de kuur voelde ik dat mijn lichaam was gereinigd en opgeladen. Ik ga deze kuur zeker jaarlijks herhalen!”Carolien Spoor (Actrice) 

 

“Het resultaat? Mijn huid straalt, mijn bloed is schoner en ik heb onwijs veel energie. Deze kuur heeft bij mij ervoor gezorgd dat de golf in beweging blijft!”Rens Kroes (schrijfster, foodblogger)

 

 Na vijf dagen kuren voel ik me super fit. Mijn huid glanst, mijn oogwit is witter dan wit én ben ik 3,2 kilo lichter. Hoewel ik na de kuur weer normaal ga eten, blijven de kilo’s grotendeels weg. Een aanrader! –  Evelyn van Hasselt (hoofdredacteur van Holistik)

 

“Nadat ik gisteren tweette dat ik inmiddels al zo’n 5 kg kwijt ben (na een week.. ja echt) vroegen veel mensen of ik misschien een update wilde doen over mijn Innerwave Detox kuur. Inmiddels ben ik klaar met de 5 dagen voorbereiden en ben ik nu echt aan het sapvasten.”Mascha Feoktistova (youtuber, schrijfster) 

 

“Ik ga dan ook zeker vaker aan het Innerwaven!”Daisy Oppelaar (influencer) 

 

Ik heb het idee dat mijn lichaam gewoon beter werkt waardoor ik me veel energieker voel! Ik zou het zo weer doen, zeker als ik merk dat me lichaam het weer nodig heeft. – Ronald Dreijer (Personal trainer) 

 

“De eerste keer is het mij zo goed bevallen dat ik om het half jaar een kuur ga doen”Milan Somers (Eigenaars Respons NLP Opleidingen)

Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Ontdek onze pagina met succesverhalen en laat je inspireren! Of lees het dagboek van Eke Mannink en ontdek haar persoonlijke ervaring met de Innerwave detox kuur.

 

Bekijk dan onze pagina met succesverhalen.