SCHRIJF JE NU IN VOOR DE RESET BODY & MIND CHALLENGE

Overweeg je te kiezen voor een van onze Detox totaalformule vastenkuren, maar lijkt het je lastig? Geen zorgen, we doen het samen! Vanaf 27 maart start namelijk voor de 6e keer het programma Detox&IK!

Heb je soms ook het gevoel dat je alle ballen in de lucht moet houden? Niet gezond eet, achter feiten aanloopt en je to do’s maar blijven komen?Waardoor gezondheid en self-care op de achtergrond verdwijnt?

Doe dan nu mee met het programma van Detox & IK!        <Ja dat wil ik!>

 

We weten dat het voltooien van een Detox Vastenkuur een opgave kan zijn.

Bij aankoop van een van onze Detox Vastenkuren krijg je onmiddellijk toegang tot onze community. Aan het begin van elke maand start de Challenge en kun je samen met andere Innerwavers en onder begeleiding van onze coaches starten met jouw Detox Vastenkuur.

 

Alles wat je nodig hebt om zelf de kuur te starten en met succes af te ronden krijg je standaard bij elk van onze Detox Vastenkuren. Deelname aan de Challenge is dus niet verplicht. kunt er natuurlijk altijd voor kiezen de kuur zelf te starten op een moment dat je uitkomt. Jij hebt de touwtjes in handen!

Innerwave compleet vastenkuur

Innerwave biedt de enige totaalformule detox vastenkuur en is daarom de keuze van coaches en therapeuten. Start samen met andere Innerwavers aan een challenge waarin je Body & Mind op een gezonde en natuurlijke wijze boost. Met als resultaat: gewichtsverlies en een topfit en fris gevoel.

Wat ga je ervaren?

Detoxen onder begeleiding en samen met anderen?

De volgende challenge begint over:

Kies nu je detoxen vastenkuur

MILDE DETOX VASTENKUUR
mild-detoxen

Deze 9-daagse kuur zorgt voor een grondige reiniging van je lichaam. Geeft nieuwe energie en stimuleert de stofwisseling. Je wordt slanker, gezonder en krijgt een stralende huid!

BASIS DETOX KUUR
basis-detoxen

Volg dit intensieve Body & Mind Reset programma voor meer energie, een stralende huid en voor de start van een nieuwe healthy lifestyle.

COMPLEET DETOX KUUR
compleet-detoxen-sapkuur-detox

Na de intensieve kuur voel je je fit en energiek. Je voelt je niet alleen goed, dat straal je ook uit.

Je lichaam gaat bovendien efficiënt vetten verbranden, wat resulteert in gewichtsverlies of een betere lichaamssamenstelling (minder vet, meer spieren).

Dit is hoe het werkt

Begeleiding van onze coaches

Detox samen met andere Innerwavers

 

Toegang tot onze community 

Tips en adviezen op momenten dat je het nodig hebt

Innerwave is dé keuze van coaches en therapeuten

Deze media hebben de voordelen van Innerwave al ontdekt:

“Na de kuur voelde ik dat mijn lichaam was gereinigd en opgeladen. Ik ga deze kuur zeker jaarlijks herhalen!” – Carolien Spoor (Actrice) 

“Ik ga dan ook zeker vaker aan het Innerwaven!” – Daisy (I Love Health) 

“Om eerlijk te zijn is het me echt enorm meegevallen.” – Mascha Feoktistova (Beautygloss.nl) 

“De eerste keer is het mij zo goed bevallen dat ik om het half jaar een kuur ga doen” – Milan Somers (Eigenaars Respons NLP Opleidingen)

Wil jij graag weten hoe anderen dat deden?

Bekijk dan onze pagina met succesverhalen.

Je kunt ook het dagboek lezen van Eke Mannink. Zij heeft ook de detox kuur van Innerwave gedaan en iedere dag bijgehouden wat ze gedaan heeft en hoe ze zichzelf voelde.