basis detox vastenkuur

€ 144,95

Het begin van een nieuwe, healthy lifestyle

Innerwave Basis Detox is een in de praktijk beproefde methode. Het is de meest intensieve kuur, voor wie kiest voor een echt grondige lichaamsreiniging. Het kuurboekje loodst je door de 3 logische fasen van het programma heen.  Zo kun jij op een verantwoorde manier vasten, zonder dat je ergens over na hoeft te denken.

Volg dit intensieve Body & Mind Reset programma voor meer energie, een stralende huid en voor de start van een nieuwe healthy lifestyle.

basis detox vastenkuur

Body & Mind in balans

Innerwave Basis Detox is een in de praktijk beproefde methode. Het is de meest intensieve kuur, voor wie kiest voor een echt grondige lichaamsreiniging. Het kuurboekje loodst je door de 3 logische fasen van het programma heen.  Zo kun jij op een verantwoorde manier vasten, zonder dat je ergens over na hoeft te denken.

Volg dit intensieve Body & Mind Reset programma voor meer energie, een stralende huid en voor de start van een nieuwe healthy lifestyle.

sapkuur-5-dagen

Innerwave basis vastenkuur - sapkuur 5 dagen

Met Innerwave basis vastenkuur breng je je lichaam in 3 logische fasen weer in balans, waardoor bouwstoffen uit de voeding weer maximaal opgenomen kunnen worden. Het resultaat hiervan is een betere spijsvertering, snellere verbranding, betere doorbloeding en een mooie, goed gehydrateerde en gezonde huid.

 

 • Veilig en betrouwbaar
 • 100% kwalitatief hoogstaande natuurlijke voedingssupplementen
 • Uniek en bewezen concept

Wat zijn de voordelen?

Gun je lijf rust en geef afvalstoffen de kans om je lichaam te verlaten. Innerwave Basis Detox Vastenkuur sapkuur 5 dagen brengt je lichaam en mind weer helemaal in balans.Je verliest niet alleen wat kilo’s, maar krijgt ook meer energie en een opgeruimd hoofd!

Dit intensieve reinigingsprogramma bestaat uit 3 fasen: voorbereiden, sapkuur 5 dagen vasten en opbouwen. Het pakket bestaat uit darmreinigende en voedende supplementen en een kuurboekje. In het kuurboekje wordt stap voor stap uitgelegd hoe alles werkt.

Voor elk van de dagen is er een dagmenu. Je krijgt recepten voor ontbijt, lunch en avondeten en gezonde smoothies en tips om het programma succesvol te doorlopen.

Detoxen in drie fasen

1

De Voorbereidingsfase (5 dagen)

2

Sapkuur 5 dagen, detox vasten fase (3, 5 of 7 dagen)

3

De Opbouwfase (4 dagen)

9
184 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9/10

Geweldig

Het duurt even, maar na een paar dagen voel je je herboren en heel fit!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Voorschoten

Altijd fijn

Het is altijd fijn om deze kuur te volgen. Echter wat me niet bevalt is het feit dat steeds meer supplementen [...]
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ulvenhout

Het voelt als een GROTE SCHOONMAAK. En nu alles "opgeruimd" zien te houden!

Jaren geleden ook al eens een INNERWAVE kuur gedaan. Ik had behoefte om dat zelfde gevoel weer te creëren; [...]
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nuland
sapkuur-5-dagen

De complete set bestaat uit

De Innerwave Detox- vastenkuur zonder darmspoelingen bestaat uit de fases voorbereiden, vasten en weer opbouwen. De complete set bestaat uit:

 

 • 6 darmreinigende en darmfunctie herstellende producten
 • Een gedetailleerd kuurboekje als duidelijke handleiding. In het kuurboekje wordt stap voor stap zeer duidelijk uitgelegd hoe de kuur op een juiste wijze dient te worden gevolgd.
 • Een receptenboek voor de vasten fase.


Heb je geen tijd of zin om zelf te juicen, bestel dan verse sapjes in onze webshop.

You can do it!

Voor een intensieve detoxkuur moet je gemotiveerd zijn, zodat je ook doorzet als je het even moeilijk hebt. Zie de sapkuur 3 dagen van Innerwave als een cadeau aan jezelf. Vasten is reinigen en ‘resetten’ van je lichaam. Neem de tijd en rust om je kuur te volbrengen. 


De beloning ervaar je aan den lijve. Na de intensieve sapkuur 5 dagen kuur voel je je fit en energiek. Je voelt je niet alleen goed, dat straal je ook uit. Je lichaam gaat bovendien efficiënt vetten verbranden, wat resulteert in gewichtsverlies of een betere lichaamssamenstelling (minder vet, meer spieren).

Aanvullende informatie

INNERWAVE BASIS – SAPKUUR 5 DAGEN 


BODY & MIND IN BALANS

Gun je lijf rust en geef afvalstoffen de kans om je lichaam te verlaten. Innerwave Intensieve sapkuur 5 dagen brengt je lichaam en mind weer helemaal in balans. Je verliest niet alleen wat kilo’s, maar krijgt ook meer energie en een opgeruimd hoofd!


De basis kuur – sapkuur 5 dagen 

Dit intensieve reinigingsprogramma bestaat uit 3 fasen: voorbereiden, vasten en opbouwen. Het pakket bestaat uit darmreinigende en voedende supplementen en een kuurboekje. In het kuurboekje wordt stap voor stap uitgelegd hoe alles werkt.


Darmspoeling (optie)

Je kunt kiezen voor een kuurpakket met of zonder klysmaset voor thuisgebruik. Een darmspoeling helpt bij het afvoeren van afvalstoffen uit de dikke darm. Als je kiest voor de klysma , dan doe je tijdens de vastenweek één à twee keer per dag een darmspoeling om je darmen optimaal te reinigen. Een klysma of darmspoeling uitvoeren lijkt misschien ingewikkeld, maar dit is het zeker niet. 

Je kunt je als herboren voelen wanneer alle rommel uit je darmen is verwijderd. Een darmspoeling is niet pijnlijk. Als je eenmaal een spoeling hebt gedaan ervaar je hoe eenvoudig en effectief het is.  Als je kiest voor de variant van de kuur met een klysma (Compleet Detox vastenkuur), ontvang je een extra product voor de darmspoeling. 

You can do it!

Voor een intensieve detoxkuur moet je gemotiveerd zijn, zodat je ook doorzet als je het even moeilijk hebt. Zie de kuur als een cadeau aan jezelf. Vasten is reinigen en ‘resetten’ van je lichaam. Neem de tijd en rust om je kuur te volbrengen. De beloning ervaar je aan den lijve. Na de intensieve kuur voel je je fit en energiek. Je voelt je niet alleen goed, dat straal je ook uit. Je lichaam gaat bovendien efficiënt vetten verbranden, wat resulteert in gewichtsverlies of een betere lichaamssamenstelling (minder vet, meer spieren).


EEN MOOIE HUID NA DE SAPKUUR 5 DAGEN

Hoe je eet en leeft bepaalt voor een groot deel hoe je huid eruit ziet. Een goede spijsvertering is niet alleen cruciaal voor je gezondheid, maar is ook van belang voor je huid. Een disbalans in de darm kan voor een hoop problemen zorgen. Heb je last van puistjes?  Als je de binnenkant op orde krijgt, knapt je huid hier ook van op.


VET VERLIEZEN, GEZONDER LEVEN

Een detoxkuur wordt vaak gebruik als een kickstart naar een gezondere leefstijl.  Tijdens het volgen van de kuur ben je tenslotte bewust bezig met je eetgewoonten. Je ervaart hoe je lichaam op bepaalde voedingsmiddelen reageert. Welke goede gewoonten neem je mee en welke gewoonten laat je achter je, als je weer in de opbouwfase zit? Vasten helpt bovendien om (buik)vet te verbranden. Als je na de kuur meer gewicht wil verliezen kun je nog doorgaan met de eetschema’s.

MEER ENERGIE, EEN FRISSE START

Door de Innerwave Intensieve Detox krijg je nieuwe energie. Je ervaart het resultaat van een optimale spijsvertering, verliest vetmassa en krijgt een mooiere huid. Voor het beste resultaat adviseren wij om de kuur twee keer per jaar te herhalen.

INTENSIEF EN EFFECTIEF

Innerwave Basis Detox sapkuur 5 dagen is een in de praktijk beproefde methode. Het is de meest intensieve kuur, voor wie kiest voor een echt grondige lichaamsreiniging. Het kuurboekje loodst je door de 3 logische fasen van het programma heen.  Zo kun jij op een verantwoorde manier vasten, zonder dat je ergens over na hoeft te denken.

Is het basis Innerwave programma wat voor jou?

 • Als je je (weer) fit, energiek en lekker in je vel wil voelen
 • Om gewicht (vet) te verliezen
 • Voor een efficiëntere vetverbranding
 • Als je huid onzuiver of dof is
 • Als start om slechte eetgewoonten zoals een suikerverslaving te doorbreken
 • Als je bereid bent om tijd vrij te maken voor een intensieve kuur
 
 

DE 3 FASEN

1. Voorbereiding (5 dagen)

Een goede voorbereiding is belangrijk om je vastenkuur goed te laten verlopen. De voorbereidingsfase is erop gericht om geleidelijk de voedingsmiddelen weg te laten die je tijdens Fase 2 niet gaat nuttigen. Je eet gezond, drinkt veel en je start alvast met het nemen van de PowerGoodies (supplementen). Je lichaam wordt geleidelijk voorbereid op de reiniging. Dit zorgt ervoor dat je straks met meer gemak de detoxfase doormaakt.


 1. Vasten (3, 5 of 7 dagen)

Fase 2 is het echte werk: de reinigingsfase! Tijdens het vasten komen afvalstoffen vrij, vooral in de darmen. Ook je lever en nieren voeren afvalstoffen af. Reinigen van je lichaam is niet het enige wat plaatsvindt. De vastenfase is ook goed voor je lever, je bloedsuikerspiegel en je verliest wat gewicht. Daarnaast zijn er door wisselen van glucose- naar vetverbranding nog een heleboel aanpassingen op celniveau (reparatie en herstel) die gunstig zijn.
De eerste dagen van fase 2 zijn vaak het zwaarst. Hou vol! Je lichaam zit in de overgangsfase van eten, naar niet eten en detoxen. Doe rustig aan en luister goed naar je lichaam.

De supplementen die je neemt voorkomen dat je te weinig voedingsstoffen binnenkrijgt en stimuleren de lichaamsreiniging.


 1. Opbouwfase (4 dagen)

Na een intensieve detox is het belangrijk dat je lichaam weer aansterkt. In deze fase 3 went je lichaam weer aan voedingsmiddelen die wat moeilijker te verteren zijn. Als je (extra) gewicht wil verliezen dan kun je deze dagen koolhydraatarm eten om de vetverbranding verder te stimuleren. Dit is ook een goed moment om je oude eetpatroon onder de loep te nemen. Wat zou je blijvend willen veranderen na de sapkuur 5 dagen van Innerwave?  Maak een nieuwe start met een gezonder eetpatroon en een bewuste leefstijl.

 

DE INNERWAVE KUURBOX

In de Innerwave box vind je een uitgebreide handleiding. Hier staat uitleg over de 3 verschillende fasen die je doorloopt. Voor elk van de dagen is er een dagmenu. Je krijgt recepten voor ontbijt, lunch en avondeten en gezonde smoothies en tips om het programma succesvol te doorlopen tijdens de sapkuur 5 dagen.

 

DE SUPPLEMENTEN

Tijdens je kuur gebruik je natuurlijke voedingssupplementen. Dit zijn voornamelijk oplosbare voedingsvezels, nutriëntrijke superfoods en pre- en probiotica. De plantaardige stoffen ondersteunen een snelle lichaamsreiniging. Hierdoor ervaar je snel en maximaal resultaat van de intensieve kuur. Bovendien krijg je extra voedingsstoffen binnen, zodat je meer energie behoudt. De poeders en tabletten zijn perfect op elkaar afgestemd en passen bij de verschillende fasen van de kuur.


1. SUPERFOODS EN VEZELS

Innerlife is een kruidenformule met nutriëntrijke planten als alfalfa, brandnetel en gerstegras. Al deze kruiden en superfoods leveren vitamines, mineralen en fytostoffen. De psylliumvezel zwelt op en creëert volume in de darmen.


2. NATUURLIJKE MULTI

Chlorella is een algje dat een zeer hoog percentage chlorofyl (bladgroen) bevat. Daarnaast bevat het van nature zoveel vitamines, mineralen en aminozuren dat men het ook wel een ‘natuurlijke multi’ noemt. Chlorella is mer recht een ‘powergoodie’ ter ondersteuning van de algehele gezondheid. Onze chlorella bevat geen toevoegingen en is biologisch gecertificeerd.


3. EIWITRIJKE SUPERFOOD: GREEN KAMUT

Kamutgras poeder is vergelijkbaar met tarwegras, maar bevat meer eiwitten. Eiwitten

Dragen bij aan de spieropbouw. En je verliest natuurlijk liever geen spiermassa tijdens je kuur. Draagt bij aan het herstel van zuur en basenbalans (beter bekend als

PH-waarde), vult vitaminen en mineralen aan. Onze Green Kamut is van biologische teelt.


4. ZACHTE DARMINHOUD

Psyllium Husk (vlozaad) is een oplosbare voedingsvezel die extreem veel water kan opnemen. Omdat het opzwelt, maakt het de darminhoud zacht. Om deze reden wordt psyllium ook vaak geadviseerd aan mensen die last hebben van aambeien. De vulling die psyllium in de maag en darm geeft, zorgt voor een voller gevoel. Je houdt de fase waarin je niet eet makkelijker vol. Psyllium is ook een voedingsbodem voor de goede bacteriën in je darm.


5. DARMEN STIMULEREN

Magnesiumsulfaat is een bijzondere vorm van magnesium. Het wordt ook wel bitterzout genoemd. Het poeder helpt om je darmen snel leeg te krijgen en is daarom een belangrijke stap in de reinigingsfase van de kuur.


6. DARMBACTERIËN

Als je het hele programma hebt voltooid, zijn je darmen goed gereinigd. Het is dan tijd voor de aanvoer van extra bacteriën, die van nature je darmen bevolken. Na Fase 3 neem je een ruime dosering van dit probioticum met verschillende bacteriestammen, waaronder melkzuur- en bifidobacteriën.


Neem bij ziekte, gezondheidsproblemen of medicijngebruik altijd eerst contact op met een arts voordat je een vastenkuur gaat volgen of supplementen gebruikt.