Milan Somers

Patrick heb ik leren kennen via de opleiding TOP Training. Deze opleiding volgde ik in het kader van mijn NLP Trainerschap. Vanuit NLP en ook mijn jarenlange vechtsportachtergrond ben ik mij steeds meer bewust geworden dat evenwichtigheid van lichaam en geest van wezenlijk belang is.

Vanuit Patrick’s enthousiaste verhalen over de darmkuur ben ik samen met mijn vriendin begonnen aan de kuur. Onze drijfveer was voornamelijk om de gezondheid te verbeteren en bewuster om te gaan met ons eetpatroon. De eerste keer dat ik de kuur gedaan heb, waren me de eerste paar dagen wel zwaar gevallen. Je dient veel aandacht te hebben wat en wanneer je wel en niet mag eten en hoe je hier regelmaat in moet brengen. Gelukkig heeft Patrick ons de eerste week goed begeleidt om zo nu en dan even te bellen om te vragen hoe het ging.

 

Hoe verder de week vorderde des te beter en bewuster werd ik van wat eten voor een invloed heeft op mijn lichaam. Ik begon me al fitter en mentaal sterker te voelen. Dit gevoel werd alleen maar versterkt in de tweede week waar je ook aan de slag gaat met het schoonmaken van de darmen. Aan het einde van de tweede week vroeg ik me echt af waarom ik nog zou moeten gaan eten. Het gevoel dat ik toen had, is moeilijk te omschrijven maar ik voelde me vrij.

 

Het meeste wat me van de kuur is bijgebleven is het feit dat eten voornamelijk een emotionele verslaving en verveling is. Ik werd geconfronteerd met mijn eigen. Dit in de positieve zin des woord. In plaats van eten diende ik andere activiteiten te ondernemen om met mezelf in contact te blijven. Van deze activiteiten kon ik nu echt bewust genieten. Al was het maar onkruid plukken in de tuin.
De eerste keer is het mij zo goed bevallen dat ik, samen met mijn vriendin, om het half jaar een kuur ga doen.

 

Milan Somers
Expert in Quantum (self)hypnosis and structures of the subconscious, entrepeneur, trainer.

https://milansomers.nl/

 

Disclaimer: Bovenstaand succesverhaal is geschreven door de persoon die de kuur heeft gevolgd en vertelt zijn/haar ervaring Specifieke resultaten zijn echter niet gegarandeerd en de resultaten kunnen per persoon variëren.

Patrick Willems

Oprichter Innerwave

“Waar Innerwave bijna 10 jaar geleden begon met detoxen – een reinigingskuur van lichaam en geest -, meten we je nu graag een complete nieuwe levensstijl aan. Een total body & mind reset noemen we dat.

 

Pas wanneer je schoon van lichaam en geest bent én dit met een gezonde voeding en beweegpatroon onderhoudt, ben je in staat maximaal van het leven te genieten. Alive and kickin. Day, after day, after day!

Schrijf je in voor de online webinar

Heb je vragen en wil je graag meer weten over detoxen?

Schrijf je in voor de online webinar