Milde detox vastenkuur

€ 158,95

Innerwave milde vastenkuur - verbeter je lichaam en blijf toch eten

Ontdek de kracht van de Innerwave Mild Vastenkuur, een unieke 9-daagse kuur die zorgt voor een grondige reiniging van je lichaam. Deze kuur geeft nieuwe energie en stimuleert de stofwisseling, waardoor je niet alleen slanker en gezonder wordt, maar ook een stralende huid krijgt!

 

Door het volgen van 3 logische fasen wordt je lichaam in balans gebracht en kunnen bouwstoffen uit de voeding maximaal opgenomen worden. Hierdoor ontstaat een betere spijsvertering, snellere vetverbranding, verbeterde doorbloeding en een mooie, goed gehydrateerde en gezonde huid. Ontdek nu de voordelen van Innerwave Mild Vastenkuur.

Milde detox vastenkuur

sapkuur 3 dagen, een unieke kuur, waarbij je mag blijven eten!

Deze 9-daagse kuur zorgt voor een grondige reiniging van je lichaam. Geeft nieuwe energie en stimuleert de stofwisseling. Je wordt slanker, gezonder en krijgt een stralende huid! 

 

Met Innerwave mild vastenkuur breng je je lichaam in 3 logische fasen weer in balans, waardoor bouwstoffen uit de voeding weer maximaal opgenomen kunnen worden. Het resultaat hiervan is een betere spijsvertering, snellere verbranding, betere doorbloeding en een mooie, goed gehydrateerde en gezonde huid.

sapkuur-3-dagen

Ontdek de voordelen van Innerwave Mild programma voor een energiek, fit en gezond lichaam

 • Meer energie en een fit gevoel
 • Gewichtsverlies en een efficiëntere vetverbranding
 • Verbetering van (duur)sportprestaties
 • Een gezondere, stralende huid
 • Doorbreken van slechte eetgewoonten, zoals suikerverslaving
 • Een toegankelijke optie voor wie altijd al eens een detox sapkuur heeft willen doen, maar niet weet hoe of het te zwaar lijkt

Het Innerwave Mild Vasten programma: 3 fasen, gedetailleerde handleiding, recepten en boodschappenlijst

Ontdek de Innerwave Mild Vastenkuur in 3 eenvoudige fasen: afbouwen, mild vasten en opbouwen. Met onze uitgebreide handleiding met gedetailleerde uitleg, tips en achtergronden van het programma, wordt het volgen van de kuur een makkie. Elke programma-dag bevat bovendien recepten voor ontbijt, tussendoortjes, lunch en diner, zodat je gemakkelijk en gezond kunt eten. Met onze handige boodschappenlijst heb je alle benodigde producten en ingrediënten in huis. Start vandaag nog jouw Innerwave Mild Vastenkuur!.

combo-sapkuur-3-dagen-

Innerwave mild vastenkuur: 5 voedingssupplementen voor een effectieve reiniging

Ontdek wat er in de Innerwave detox-kuurdoos zit: 5 voedingssupplementen (capsules en erwteneiwitpoeder) die helpen bij het ontgiften en reinigen van je lichaam. De supplementen bevatten onder andere ingrediënten voor het verwijderen van gifstoffen uit de darm, het ontgiften van de lever, het aanvullen van mineralen, vitamines en antioxidanten, het ondersteunen van het immuunsysteem, het verbeteren van de darmflora en het optimaliseren van de spijsvertering. Bovendien bevat de kuur magnesiumsulfaat voor het reinigen van de dunne darm. Bestel nu en begin aan je Innerwave detox-kuur voor een gezonder lichaam.

Detoxen in drie fasen

1

Een 3-daagse afbouwfase

2

Een 3-daagse mild vasten fase, sapkuur 3 dagen

3

Een 3-daagse opbouwfase

9
201 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9/10

Het was goed te doen!

Doordat je toch nog iets mag eten …. was het allemaal goed te doen. Geen hongergevoel gehad en ik voelde [...]
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Twello

Goede reset !

Je krijgt een duidelijke handleiding en toelichting toegestuurd. Daarin staan diverse tips. Door de goede afbouw van je gewone eetpatroon [...]
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bladel

Volgend naar weer!

Toen ik t pakket binnenkreeg dacht ik: ga ik dit volhouden? Maar heel de ervaring overtrof mij zo positief! Ik [...]
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oosterhout

Aanvullende informatie

VITAAL EN STRALEND IN 9 DAGEN

Een sapkuur detox vasten programma hoeft niet ingewikkeld en zwaar te zijn. Innerwave Mild vasten brengt je lichaam en je mind binnen 9 dagen weer helemaal in balans.

Het reinigingsprogramma bestaat uit 3 fasen (3 x 3 dagen). Dankzij het gemak van de dagmenu’s en ondersteunende supplementen is de Mild vastenkuur goed vol te houden.

Het resultaat: een fit en energiek gevoel! Je voelt je goed, dat straal je ook uit. Je lichaam gaat bovendien efficiënt vetten verbranden, wat resulteert in gewichtsverlies of een betere lichaamssamenstelling (minder vet, meer spieren).


EEN MOOIE HUID

Hoe je eet en leeft bepaalt voor een groot deel hoe je er uit ziet. Een sterke spijsvertering is niet alleen cruciaal voor je gezondheid, maar is ook van belang voor je huid. Als je je lichaam reinigt en zorgt voor de juiste voeding kan dit écht bijdragen aan een mooiere huid. Heb je last van puistjes? Tijdens de sapkuur 3 dagen reinig je niet alleen, maar laat je voedingsmiddelen die puistjes veroorzaken achterwege. Je huid knapt er zienderogen van op. 


Sapkuur afvallen

Innerwave Mild vasten kan je helpen om gewicht te verliezen. Omdat je bij de kuur blijft eten, gaat je lichaam niet in de ‘overlevingsstand’. Je houdt voldoende energie om te blijven sporten. Je vetmassa neemt af, zonder verlies van spiermassa. De sapkuur 3 dagen van Innerwave is daarom ook geschikt voor sporters die hun vetverbranding willen optimaliseren om beter te presteren. Als je meer kilo’s wil verliezen kun je na de 9 dagen van het programma nog doorgaan met de eetschema’s.   


HET BEGIN VAN EEN NIEUWE, HEALTHY LIFESTYLE

Door Innerwave Mild vasten krijg je nieuwe energie. Je ervaart het resultaat van een optimale spijsvertering, verliest vetmassa en krijgt een mooiere huid. De sapkuur 3 dagen is de eerste stap op weg naar een nieuwe, healthy lifestyle. Je wordt je extra bewust van je valkuilen en ontdekt hoe jouw lichaam op voedingsmiddelen reageert.   


MAKKELIJK VOL TE HOUDEN

Innerwave Mild sapkuur 3 dagen is een in de praktijk beproefde en uitgebalanceerde methode waarbij je van de recepten uit de dagprogramma’s zult genieten. Het kuurboekje begeleidt je door de 3 logische fasen van het programma heen.  Zo kun jij op een verantwoorde manier Mild vasten, zonder dat je ergens over na hoeft te denken.

Wanneer is het Innerwave Mild programma wat voor jou?

 • Als je je (weer) fit, energiek en lekker in je vel wil voelen
 • Om gewicht (vet) te verliezen
 • Voor een efficiëntere vetverbranding en betere (duur)sportprestaties
 • Als je huid onzuiver of dof is
 • Als start om slechte eetgewoonten zoals een suikerverslaving te doorbreken
 • Als je altijd eens hebt willen detoxen, maar je weet niet hoe of het lijkt je te zwaar. 

DE 3 FASEN – Sapkuur 3 dagen

 1. Get Ready (3 dagen)

Dit is de voorbereidingsfase. Deze fase is erop gericht om geleidelijk de voedingsmiddelen weg te laten die je tijdens fase 2 niet gaat nuttigen. Je eet gezond, drinkt veel en je start alvast met het nemen van de Detox capsules. Je lichaam wordt geleidelijk voorbereid op de reiniging. Dit zorgt ervoor dat je straks met meer gemak de vastenfase doorloopt.

 1. Mild Fasting (3 dagen)

Fase 2 is het echte werk: de reinigingsfase, sapkuur 3 dagen! Je spijsverteringsstelsel, lever en nieren voeren afvalstoffen af. De supplementen die je neemt voorkomen dat je te weinig voedingsstoffen binnenkrijgt en stimuleren de lichaamsreiniging. Je houdt genoeg energie om te blijven werken, sporten en socializen. Je hebt telkens een keuze uit een smoothie, soep of een salade en een plantaardige proteïne shake. Zo kom je deze fasen, sapkuur 3 dagen, milde kuur van Innerwave door.

 1. Keep Calm (3 dagen)

Fase 3 zorgt ervoor dat je je lichaam weer laat wennen aan voedingsmiddelen die wat moeilijker te verteren zijn. Als je (extra) gewicht wil verliezen dan kun je deze dagen koolhydraatarm eten om de vetverbranding verder te stimuleren. Dit is ook een goed moment om je oude eetpatroon onder de loep te nemen. Wat zou je blijvend willen veranderen?  Maak een nieuwe start na de 3 dagen sapkuur met een gezonder eetpatroon en een bewustere leefstijl.

 

DE INNERWAVE KUURBOX

In de Innerwave Mild vastenbox vind je een uitgebreide handleiding. Hier staat uitleg over de 3 verschillende fasen (3×3 dagen) die je doorloopt. Voor elk van de 9 dagen is er een dagmenu. Je krijgt recepten voor ontbijt, lunch, avondeten en gezonde smoothies en tips om de 3 dagen sapkuur van Innerwave  succesvol te doorlopen.

DE SUPPLEMENTEN

Bij iedere fase horen voedingssupplementen. Deze capsules en poeders zijn perfect op elkaar afgestemd en passen bij de verschillende fasen van de kuur. De detox supplementen ondersteunen een snelle lichaamsreiniging. Hierdoor heb je maximaal resultaat van de korte kuur. Daarnaast krijg je extra voedingsstoffen binnen en plantaardig eiwit, zodat je geen honger ervaart tijdens de 3 dagen sapkuur.

1: CAPSULE VOOR ENERGIE, REINIGING EN GEESTELIJKE BALANS

Dit basissupplement is een aanvulling die belangrijke vitamines en mineralen bevat in combinatie met nutriëntrijke ‘superfoods’ als spirulina en gerstegras. Je gebruikt deze capsules dan ook in alle fasen. Ze bevatten onder meer de actieve vormen van B6 en B12, die de natuurlijke energie in je lichaam activeren. Mariadistel ondersteunt de leverfunctie en de lichaamsreiniging. Koriander bindt aan de metalen in het lichaam. De toevoeging van het kruid ashwagandha draagt bij aan een goede geestelijke balans.

2: DETOX

Deze vegetarische capsules bevatten maar liefst 17 plantenextracten, waaronder artisjok, brandnetel, Aloë Vera en kurkuma, dat de reinigende werking van de lever ondersteunt. Als aanvulling op de kruiden is de voedingsstof choline toegevoegd. Deze stof ondersteunt de lever, ons grootste reinigende orgaan.

3: DARMEN

Magnesiumsulfaat is een bijzondere vorm van magnesium. Het wordt ook wel bitterzout genoemd. Het poeder helpt om je darmen snel leeg te krijgen en is daarom een belangrijke stap in de reinigingsfase van de 3 dagen sapkuur.

4: EIWITSHAKE VOOR VERZADIGING EN STERKE SPIEREN

Eiwitten zijn belangrijk voor de instandhouding van spiermassa. In de box vind je daarom ook een veganistisch eiwitpoeder, aangevuld met enkele belangrijke aminozuren. Eiwitten zijn verzadigend en geven een vol gevoel, waardoor je met deze shakes het programma makkelijker volhoudt. De plantaardige eiwitshake is ook ideaal voor sporters als extra aanvulling van eiwit, voor het stimuleren van spiergroei en voor herstel van de spieren na training.

5: DARMBACTERIËN

Als je het hele programma hebt voltooid, zijn je darmen goed gereinigd. Het is dan tijd voor de aanvoer van extra bacteriën, die van nature je darmen bevolken. Na fase 3 neem je gedurende één maand de pré- en probiotica. Deze capsules bevatten 8 verschillende bacteriestammen, in een voedingsbodem van de prebiotische vezel Sunfiber®.Neem bij ziekte, gezondheidsproblemen of medicijngebruik altijd eerst contact op met een arts voordat je een vastenkuur gaat volgen of supplementen gebruikt.

Innerwave is dé keuze van coaches en therapeuten

Deze ondernemingen hebben de voordelen van Innerwave al ontdekt: