Compleet detox vastenkuur

€ 196,95

Gun je lijf rust en geef afvalstoffen de kans om je lichaam te verlaten

Zie de Detox vastenkuur als een cadeau aan jezelf. Vasten is reinigen en ‘resetten’ van je lichaam. Na de intensieve kuur voel je je fit en energiek. Je voelt je niet alleen goed, dat straal je ook uit. Je lichaam gaat bovendien efficiënt vetten verbranden, wat resulteert in gewichtsverlies of een betere lichaamssamenstelling (minder vet, meer spieren).

Compleet detox vastenkuur

Gun je lijf rust en geef afvalstoffen de kans om je lichaam te verlaten.

Zie de kuur als een cadeau aan jezelf. Vasten is reinigen en ‘resetten’ van je lichaam. Na de intensieve kuur voel je je fit en energiek. Je voelt je niet alleen goed, dat straal je ook uit.

Je lichaam gaat bovendien efficiënt vetten verbranden, wat resulteert in gewichtsverlies of een betere lichaamssamenstelling (minder vet, meer spieren).

compleet-detoxen-sapkuur-detox

Innerwave compleet vastenkuur

Gun je lijf rust en geef afvalstoffen de kans om je lichaam te verlaten. Innerwave Intensieve Sapkuur detox brengt je lichaam en mind weer helemaal in balans. Je verliest niet alleen wat kilo’s, maar krijgt ook meer energie en een opgeruimd hoofd!

Dit intensieve reinigingsprogramma bestaat uit 3 fasen: voorbereiden, sapkuur detox vasten en opbouwen. Het pakket bestaat uit darmreinigende en voedende supplementen, een klysmaset en een kuurboekje. In het kuurboekje wordt stap voor stap uitgelegd hoe alles werkt.

 

Wat zijn de voordelen?

 • Je (weer) fit, energiek en lekker in je vel voelen
 • Verlies gewicht en vet
 • Zorgt voor een efficiëntere vetverbranding
 • zuivert huid wanneer het dof is 
 • Is de perfecte start om slechte eetgewoonten zoals een suikerverslaving te doorbreken 
 • Onze Detox Vastenkuur is eenvoudig thuis in alle privacy te volgen
 • Veilig en betrouwbaar
 • 100% kwalitatief hoogstaande natuurlijke voedingssupplementen
 • Uniek en bewezen concept
 • Meest complete Detox Vastenkuur, met klysmaset voor thuis

Detoxen in drie fasen

1

De Voorbereidingsfase (5 dagen)

2

De Detox vasten fase (3, 5 of 7 dagen)

3

De Opbouwfase (4 dagen)

9
201 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9/10

Het was goed te doen!

Doordat je toch nog iets mag eten …. was het allemaal goed te doen. Geen hongergevoel gehad en ik voelde [...]
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Twello

Goede reset !

Je krijgt een duidelijke handleiding en toelichting toegestuurd. Daarin staan diverse tips. Door de goede afbouw van je gewone eetpatroon [...]
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bladel

Volgend naar weer!

Toen ik t pakket binnenkreeg dacht ik: ga ik dit volhouden? Maar heel de ervaring overtrof mij zo positief! Ik [...]
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oosterhout
sapkuur-detox

De complete set bestaat uit

De Innerwave Detox- vastenkuur zonder darmspoelingen bestaat uit de fases voorbereiden,  sapkuur detox vasten en weer opbouwen. De complete set bestaat uit:

 

 • 6 darmreinigende en darmfunctie herstellende producten
 • klysmavullingen: Om de darmspoeling nog effectiever te maken, zijn er verschillende klysmavullingen (koffie, groene klei, zeezout) aan het pakket toegevoegd. Zeezout is alkalisch en zit vol met mineralen. Groene klei bindt zich aan (zware) metalen en reinigt de darm extra grondig. Koffie simuleert de aanmaak van het ontgiftings enzym glutathion s-transferase.
 • Een gedetailleerd kuurboekje als duidelijke handleiding. In het kuurboekje wordt stap voor stap zeer duidelijk uitgelegd hoe de kuur op een juiste wijze dient te worden gevolgd.
 • Een receptenboek voor de vasten fase.

 

Heb je geen tijd of zin om zelf te juicen, bestel dan verse sapjes in onze webshop.

You can do it!

Voor een intensieve detoxkuur moet je gemotiveerd zijn, zodat je ook doorzet als je het even moeilijk hebt. Zie de kuur als een cadeau aan jezelf. Vasten is reinigen en ‘resetten’ van je lichaam. Neem de tijd en rust om je kuur te volbrengen. De beloning ervaar je aan den lijve. Na de intensieve kuur voel je je fit en energiek. Je voelt je niet alleen goed, dat straal je ook uit. Je lichaam gaat bovendien efficiënt vetten verbranden, wat resulteert in gewichtsverlies of een betere lichaamssamenstelling (minder vet, meer spieren).

Aanvullende informatie

INNERWAVE INTENSIEVE DETOX-VASTENKUUR


BODY & MIND IN BALANS

Gun je lijf rust en geef afvalstoffen de kans om je lichaam te verlaten. Innerwave Intensieve Detoxkuur brengt je lichaam en mind weer helemaal in balans. Je verliest niet alleen wat kilo’s, maar krijgt ook meer energie en een opgeruimd hoofd!


De intensieve kuur – sapkuur detox 

Dit intensieve reinigingsprogramma bestaat uit 3 fasen: voorbereiden, vasten sapkuur detox en opbouwen. Het pakket bestaat uit darmreinigende en voedende supplementen, een klysmaset (optioneel) en een kuurboekje. In het kuurboekje wordt stap voor stap uitgelegd hoe alles werkt.

 

Darmspoeling met klysma 

Je kunt kiezen voor een kuurpakket met of zonder klysmaset voor thuisgebruik. Een darmspoeling helpt bij het afvoeren van afvalstoffen uit de dikke darm. Als je kiest voor de klysma, dan doe je tijdens de vastenweek één à twee keer per dag een darmspoeling om je darmen optimaal te reinigen. Een klysma of darmspoeling uitvoeren lijkt misschien ingewikkeld, maar dit is het zeker niet.

Je kunt je als herboren voelen wanneer alle rommel uit je darmen is verwijderd. Een darmspoeling is niet pijnlijk. Als je eenmaal een spoeling hebt gedaan ervaar je hoe eenvoudig en effectief het is.  Als je kiest voor de variant van de kuur met een kysma, ontvang je een extra product voor de darmspoeling.

You can do it!

Voor een intensieve detoxkuur moet je gemotiveerd zijn, zodat je ook doorzet als je het even moeilijk hebt. Zie de detox sapkuur als een cadeau aan jezelf. Vasten is reinigen en ‘resetten’ van je lichaam. Neem de tijd en rust om je kuur te volbrengen. De beloning ervaar je aan den lijve. Na de intensieve detox sapkuur voel je je fit en energiek. Je voelt je niet alleen goed, dat straal je ook uit. Je lichaam gaat bovendien efficiënt vetten verbranden, wat resulteert in gewichtsverlies of een betere lichaamssamenstelling (minder vet, meer spieren).

 

EEN MOOIE HUID

Hoe je eet en leeft bepaalt voor een groot deel hoe je huid eruit ziet. Een goede spijsvertering is niet alleen cruciaal voor je gezondheid, maar is ook van belang voor je huid. Een disbalans in de darm kan voor een hoop problemen zorgen. Heb je last van puistjes?  Als je de binnenkant op orde krijgt, knapt je huid hier ook van op.

 

VET VERLIEZEN, GEZONDER LEVEN

Een detox sapkuur wordt vaak gebruik als een kickstart naar een gezondere leefstijl.  Tijdens het volgen van de kuur ben je tenslotte bewust bezig met je eetgewoonten. Je ervaart hoe je lichaam op bepaalde voedingsmiddelen reageert. Welke goede gewoonten neem je mee en welke gewoonten laat je achter je, als je weer in de opbouwfase zit? Vasten helpt bovendien om (buik)vet te verbranden. Als je na de detox sapkuur meer gewicht wil verliezen kun je nog doorgaan met de eetschema’s.

 

MEER ENERGIE, EEN FRISSE START

Door de Innerwave Intensieve Detox sapkuur krijg je nieuwe energie. Je ervaart het resultaat van een optimale spijsvertering, verliest vetmassa en krijgt een mooiere huid. Voor het beste resultaat adviseren wij om de kuur twee keer per jaar te herhalen.

 

INTENSIEF EN EFFECTIEF

Innerwave Intensieve Detox sapkuur is een in de praktijk beproefde methode. Het is de meest intensieve kuur, voor wie kiest voor een echt grondige lichaamsreiniging. Het kuurboekje loodst je door de 3 logische fasen van het programma heen.  Zo kun jij op een verantwoorde manier vasten, zonder dat je ergens over na hoeft te denken.

Is het intensieve Innerwave programma wat voor jou?

 • Als je je (weer) fit, energiek en lekker in je vel wil voelen
 • Om gewicht (vet) te verliezen
 • Voor een efficiëntere vetverbranding
 • Als je huid onzuiver of dof is
 • Als start om slechte eetgewoonten zoals een suikerverslaving te doorbreken
 • Als je bereid bent om tijd vrij te maken voor een intensieve sapkuur detox 

DE 3 FASEN

1. Voorbereiding (5 dagen)

Een goede voorbereiding is belangrijk om je vastenkuur goed te laten verlopen. De voorbereidingsfase is erop gericht om geleidelijk de voedingsmiddelen weg te laten die je tijdens Fase 2 niet gaat nuttigen. Je eet gezond, drinkt veel en je start alvast met het nemen van de PowerGoodies (supplementen). Je lichaam wordt geleidelijk voorbereid op de reiniging. Dit zorgt ervoor dat je straks met meer gemak de detoxfase doormaakt.

 1. Vasten (3, 5 of 7 dagen)

Fase 2 is het echte werk: de reinigingsfase! Tijdens het vasten komen afvalstoffen vrij, vooral in de darmen. Ook je lever en nieren voeren afvalstoffen af. Reinigen van je lichaam is niet het enige wat plaatsvindt. De vastenfase is ook goed voor je lever, je bloedsuikerspiegel en je verliest wat gewicht. Daarnaast zijn er door wisselen van glucose- naar vetverbranding nog een heleboel aanpassingen op celniveau (reparatie en herstel) die gunstig zijn.
De eerste dagen van fase 2 zijn vaak het zwaarst. Hou vol! Je lichaam zit in de overgangsfase van eten, naar niet eten en detoxen. Doe rustig aan en luister goed naar je lichaam.

De supplementen die je neemt voorkomen dat je te weinig voedingsstoffen binnenkrijgt en stimuleren de lichaamsreiniging.

 1. Opbouwfase (4 dagen)

Na een intensieve detox is het belangrijk dat je lichaam weer aansterkt. In deze fase 3 went je lichaam weer aan voedingsmiddelen die wat moeilijker te verteren zijn. Als je (extra) gewicht wil verliezen dan kun je deze dagen koolhydraatarm eten om de vetverbranding verder te stimuleren. Dit is ook een goed moment om je oude eetpatroon onder de loep te nemen. Wat zou je blijvend willen veranderen na de sapkuur 5 dagen van Innerwave?  Maak een nieuwe start met een gezonder eetpatroon en een bewuste leefstijl.

 

DE INNERWAVE KUURBOX

In de Innerwave box vind je een uitgebreide handleiding. Hier staat uitleg over de 3 verschillende fasen die je doorloopt. Voor elk van de dagen is er een dagmenu. Je krijgt recepten voor ontbijt, lunch en avondeten en gezonde smoothies en tips om het sapkuur detox succesvol te doorlopen.

 

DE SUPPLEMENTEN

Tijdens je sapkuur detox gebruik je natuurlijke voedingssupplementen. Dit zijn voornamelijk oplosbare voedingsvezels, nutriëntrijke superfoods en pre- en probiotica. De plantaardige stoffen ondersteunen een snelle lichaamsreiniging. Hierdoor ervaar je snel en maximaal resultaat van de intensieve sapkuur detox. Bovendien krijg je extra voedingsstoffen binnen, zodat je meer energie behoudt. De poeders en tabletten zijn perfect op elkaar afgestemd en passen bij de verschillende fasen van de sapkuur detox.

 

1. SUPERFOODS EN VEZELS

Innerlife is een kruidenformule met nutriëntrijke planten als alfalfa, brandnetel en gerstegras. Al deze kruiden en superfoods leveren vitamines, mineralen en fytostoffen. De psylliumvezel zwelt op en creëert volume in de darmen.

 

2. NATUURLIJKE MULTI

Chlorella is een algje dat een zeer hoog percentage chlorofyl (bladgroen) bevat. Daarnaast bevat het van nature zoveel vitamines, mineralen en aminozuren dat men het ook wel een ‘natuurlijke multi’ noemt. Chlorella is mer recht een ‘powergoodie’ ter ondersteuning van de algehele gezondheid. Onze chlorella bevat geen toevoegingen en is biologisch gecertificeerd.

 

3. EIWITRIJKE SUPERFOOD: GREEN KAMUT

Kamutgras poeder is vergelijkbaar met tarwegras, maar bevat meer eiwitten. Eiwitten

Dragen bij aan de spieropbouw. En je verliest natuurlijk liever geen spiermassa tijdens je kuur. Draagt bij aan het herstel van zuur en basenbalans (beter bekend als

PH-waarde), vult vitaminen en mineralen aan. Onze Green Kamut is van biologische teelt.

 

4. ZACHTE DARMINHOUD

Psyllium Husk (vlozaad) is een oplosbare voedingsvezel die extreem veel water kan opnemen. Omdat het opzwelt, maakt het de darminhoud zacht. Om deze reden wordt psyllium ook vaak geadviseerd aan mensen die last hebben van aambeien. De vulling die psyllium in de maag en darm geeft, zorgt voor een voller gevoel. Je houdt de fase waarin je niet eet makkelijker vol. Psyllium is ook een voedingsbodem voor de goede bacteriën in je darm.

 

5. DARMEN STIMULEREN

Magnesiumsulfaat is een bijzondere vorm van magnesium. Het wordt ook wel bitterzout genoemd. Het poeder helpt om je darmen snel leeg te krijgen en is daarom een belangrijke stap in de reinigingsfase van de kuur.

 

6. DARMBACTERIËN

Als je het hele programma hebt voltooid, zijn je darmen goed gereinigd. Het is dan tijd voor de aanvoer van extra bacteriën, die van nature je darmen bevolken. Na Fase 3 neem je een ruime dosering van dit probioticum met verschillende bacteriestammen, waaronder melkzuur- en bifidobacteriën.

 

7. KLYSMAVULLING (UITWENDIG GEBRUIK)

Om de darmspoeling nog effectiever te maken, zijn er verschillende klysmavullingen (koffie, groene klei, zeezout) aan het pakket toegevoegd. Zeezout is alkalisch en zit vol met mineralen. Groene klei bindt zich aan (zware) metalen en reinigt de darm extra grondig. Koffie simuleert de aanmaak van het ontgiftingsenzym glutathion s-transferase.

 

Neem bij ziekte, gezondheidsproblemen of medicijngebruik altijd eerst contact op met een arts voordat je een vastenkuur gaat volgen of supplementen gebruikt.

Innerwave is dé keuze van coaches en therapeuten

Deze ondernemingen hebben de voordelen van Innerwave al ontdekt: