Profiteer nu van gratis verzending!
Klanten geven ons gemiddeld een 8.5!  

Harold van Baast

Harold Baast

Sinds enkele jaren ben ik werkzaam als colon-hydrotherapeut en heb mijn praktijk, Aude Sapere, in Uden. Inmiddels heb ik ervaring met verschillende manieren om te ontgiften.
Patrick is bij ons geweest om zijn methode uit te leggen en heeft mij overtuigd om zelf eens deze reiniging te ondervinden.

Het grote verschil zit hem in de toevoeging van de diverse kruiden die je gedurende de kuur neemt en die er, mijns inziens, voor zorgen dat het eindresultaat anders is dan dat er alleen gekuurd wordt door middel van sapvasten zonder deze middelen. Ik heb de kuur gedaan in combinatie met de darmreinigingen zoals we die hier doen in de praktijk, dus niet met de klysma’s.
Ik heb gemerkt dat de effecten langer doorwerken. Tot ruim een week na afsluiten van de kuur, die in totaal zo’n 12 dagen duurt, kwam nog oud materiaal los.

Ook op het mentale vlak merkte ik verschil: ik kon, en kan gelukkig nog steeds, makkelijker relativeren. Dit brengt mij veel rust. Binnen de praktijk geef ik cliënten nu ook de optie om deze kuur te gaan volgen in combinatie met de darmreinigingen. Het is intensiever maar het resultaat is er ook naar. Een aanrader voor iedereen!

Disclaimer: Bovenstaand succesverhaal is geschreven door de persoon die de kuur heeft gevolgd en vertelt zijn/haar ervaring Specifieke resultaten zijn echter niet gegarandeerd en de resultaten kunnen per persoon variëren.