Boekweit wraps met kip en groente!
Een gezonde, glutenvrije, vervanger voor je normale wrap uit de supermarkt?

Boekweit wrap (voor 8 stuks):
– 400 milliliter water
– 200 gram boekweitmeel
– 2 eieren
– Snuf zout

Of, maak echte wraps (zuivelvrij), ietsje moeilijker om goed te krijgen maar wel lekker (voor 6 wraps):
– 400 milliliter water
– 200 gram boekweitmeel
– 2 tenen knoflook, geperst
– Flinke hand tijm (of andere kruiden, naar eigen smaak)
– Snuf zout

Dan, mix de ingrediënten met een garde tot een mooi beslag. En gebruik een soeplepel om de grootte van de wraps te bepalen. Gebruik kokosolie om te bakken en zorg dat ze – in beide gevallen – niet te dik worden en goed gebakken zijn.

Vulling?
Dat is helemaal naar eigen smaak!
In dit geval heb ik een spread gemaakt van avocado met zout en peper.
Vervolgens heb ik kip (gekruid met biologische kip kruiden), maïs, paprika en courgette gebakken en er in gedaan. Als extra heb ik het afgemaakt met wat zachte geitenkaas, super lekker. Een beetje sla erbij, et voilà!

_DSC0703

Gevulde boekweitwraps

Eet smakelijk!