Vers gebakken Apple Crumble! YUM!
Zowel warm als koud een heerlijk zoet en herfstig gerecht!

Ingrediënten:
* 1 appel
* 110 gram havermout
* 3 eetlepels kokosvet
* 7 ontpitte dadels
* Halve citroen
* 1-2 eetlepels honing/Ahornsiroop/Agavesiroop (in dit geval honing)
* 1 eetlepel kaneel

Ingrediënten Twitter

Bereiding:
– Verwarm de oven voor op 175 graden
– Vet de ovenschaal (een kleine) in met wat kokosvet
– Snij de appel in stukjes en verspreid over de ovenschaal
– Besprenkel de stukjes met de halve citroen
– Verspreid de honing over de appel en meng het geheel
– Voeg de dadels en het kokosvet samen en prak het geheel met een vork
– Meng het dadel-kokosmengsel met de havermout en kneed het met de handen samen tot een crumble
– Verspreid deze crumble over de appel
– Maak het geheel af met het kaneel
-Bak het in de oven voor 25-30 minuten (Houd het goed in de gaten, haal de crumble er uit net voor het verbrand!)

Apple crumble

Tip: Lekker met wat Griekse yoghurt of (banaan/vanille)ijs!