Yumm, pannenkoeken als ontbijt of lunch; altijd goed!
En deze zijn wel érg lekker en verantwoord. Het beslag bestaat namelijk uit: 1 banaan en 2 eieren. That’s it! Vervolgens kan je er meerdere mini pannenkoeken van maken door het beslag in kokosvet te bakken in hoeveelheden van 3/4 soeplepel per pannenkoek.

En je kan dit nog veel lekkerder maken door te variëren in toppings! Vandaar dat ik de keuken in ben gegaan om wat verschillende varianten te laten zien. Komt ‘ie!

1. Lekker zoet en een erg goede voor extra energie voor het sporten: Banaan, walnoot & honing.
2. Een mix van heerlijk fruit: Vijgen, peer, gedroogde abrikozen & kaneel.
3. Tropisch en zoetzuur: Cacao bij in het beslag, kumquats, passievrucht & kokossnippers.
4. Vol smaak en met nootjes: Handje studentenhaver, blauwe bessen, kokossnippers & kaneel.4x Banaan-ei pannekoekjes