Mild aanvullende informatie

INNERWAVE MILD VASTENKUUR

 

 

VITAAL EN STRALEND IN 9 DAGEN

 

Een vasten programma hoeft niet ingewikkeld en zwaar te zijn. Innerwave Mild vasten brengt je lichaam en je mind binnen 9 dagen weer helemaal in balans.
Het reinigingsprogramma bestaat uit 3 fasen (3 x 3 dagen). Dankzij het gemak van de dagmenu’s en ondersteunende supplementen is de Mild vastenkuur goed vol te houden. Het resultaat: een fit en energiek gevoel! Je voelt je goed, dat straal je ook uit. Je lichaam gaat bovendien efficiënt vetten verbranden, wat resulteert in gewichtsverlies of een betere lichaamssamenstelling (minder vet, meer spieren).

 

 

EEN MOOIE HUID

 

Hoe je eet en leeft bepaalt voor een groot deel hoe je er uit ziet. Een sterke spijsvertering is niet alleen cruciaal voor je gezondheid, maar is ook van belang voor je huid. Als je je lichaam reinigt en zorgt voor de juiste voeding kan dit écht bijdragen aan een mooiere huid. Heb je last van puistjes? Tijdens de kuur reinig je niet alleen, maar laat je voedingsmiddelen die puistjes veroorzaken achterwege. Je huid knapt er zienderogen van op.

 

 

VET VERLIEZEN

 

Innerwave Mild vasten kan je helpen om gewicht te verliezen. Omdat je bij de kuur blijft eten, gaat je lichaam niet in de ‘overlevingsstand’. Je houdt voldoende energie om te blijven sporten. Je vetmassa neemt af, zonder verlies van spiermassa. De kuur is daarom ook geschikt voor sporters die hun vetverbranding willen optimaliseren om beter te presteren.

Als je meer kilo’s wil verliezen kun je na de 9 dagen van het programma nog doorgaan met de eetschema’s.

 

 

HET BEGIN VAN EEN NIEUWE, HEALTHY LIFESTYLE

 

Door Innerwave Mild vasten krijg je nieuwe energie. Je ervaart het resultaat van een optimale spijsvertering, verliest vetmassa en krijgt een mooiere huid. De kuur is de eerste stap op weg naar een nieuwe, healthy lifestyle. Je wordt je extra bewust van je valkuilen en ontdekt hoe jouw lichaam op voedingsmiddelen reageert.

 

 

MAKKELIJK VOL TE HOUDEN

 

Innerwave Mild vasten is een in de praktijk beproefde en uitgebalanceerde methode waarbij je van de recepten uit de dagprogramma’s zult genieten. Het kuurboekje begeleidt je door de 3 logische fasen van het programma heen.  Zo kun jij op een verantwoorde manier Mild vasten, zonder dat je ergens over na hoeft te denken.

 

 

Wanneer is het Innerwave Mild programma wat voor jou?

 

 

  • Als je je (weer) fit, energiek en lekker in je vel wil voelen
  • Om gewicht (vet) te verliezen
  • Voor een efficiëntere vetverbranding en betere (duur)sportprestaties
  • Als je huid onzuiver of dof is
  • Als start om slechte eetgewoonten zoals een suikerverslaving te doorbreken
  • Als je altijd eens hebt willen detoxen, maar je weet niet hoe of het lijkt je te zwaar

 

 

DE 3 FASEN

 

 

  1. Get Ready (3 dagen)

 

Dit is de voorbereidingsfase. Deze fase is erop gericht om geleidelijk de voedingsmiddelen weg te laten die je tijdens fase 2 niet gaat nuttigen. Je eet gezond, drinkt veel en je start alvast met het nemen van de Detox capsules. Je lichaam wordt geleidelijk voorbereid op de reiniging. Dit zorgt ervoor dat je straks met meer gemak de vastenfase doorloopt.

 

 

  1. Mild Fasting (3 dagen)

 

Fase 2 is het echte werk: de reinigingsfase! Je spijsverteringsstelsel, lever en nieren voeren afvalstoffen af. De supplementen die je neemt voorkomen dat je te weinig voedingsstoffen binnenkrijgt en stimuleren de lichaamsreiniging. Je houdt genoeg energie om te blijven werken, sporten en socializen. Je hebt telkens een keuze uit een smoothie, soep of een salade en een plantaardige proteïne shake.

 

 

  1. Keep Calm (3 dagen)

 

Fase 3 zorgt ervoor dat je je lichaam weer laat wennen aan voedingsmiddelen die wat moeilijker te verteren zijn. Als je (extra) gewicht wil verliezen dan kun je deze dagen koolhydraatarm eten om de vetverbranding verder te stimuleren. Dit is ook een goed moment om je oude eetpatroon onder de loep te nemen. Wat zou je blijvend willen veranderen?  Maak een nieuwe start met een gezonder eetpatroon en een bewustere leefstijl.

 


DE INNERWAVE KUURBOX

 

 

In de Innerwave Mild vastenbox vind je een uitgebreide handleiding. Hier staat uitleg over de 3 verschillende fasen (3×3 dagen) die je doorloopt. Voor elk van de 9 dagen is er een dagmenu. Je krijgt recepten voor ontbijt, lunch, avondeten en gezonde smoothies en tips om het programma succesvol te doorlopen.

 

 

DE SUPPLEMENTEN

 

Bij iedere fase horen voedingssupplementen. Deze capsules en poeders zijn perfect op elkaar afgestemd en passen bij de verschillende fasen van de kuur. De detox supplementen ondersteunen een snelle lichaamsreiniging. Hierdoor heb je maximaal resultaat van de korte kuur. Daarnaast krijg je extra voedingsstoffen binnen en plantaardig eiwit, zodat je geen honger ervaart.

 

 

1: CAPSULE VOOR ENERGIE, REINIGING EN GEESTELIJKE BALANS

 

Dit basissupplement is een aanvulling die belangrijke vitamines en mineralen bevat in combinatie met nutriëntrijke ‘superfoods’ als spirulina en gerstegras. Je gebruikt deze capsules dan ook in alle fasen. Ze bevatten onder meer de actieve vormen van B6 en B12, die de natuurlijke energie in je lichaam activeren. Mariadistel ondersteunt de leverfunctie en de lichaamsreiniging. Koriander bindt aan de metalen in het lichaam. De toevoeging van het kruid ashwagandha draagt bij aan een goede geestelijke balans.

 

 

2: DETOX

 

Deze capsule met een 100% natuurlijk vulkanisch kleimineraal is erop gericht om stoffen uit de darmen af te voeren. Het tweede ingrediënt is actieve kool (activated charcoal). Actieve kool kan schadelijke stoffen aan zich binden, zodat ze je lichaam met de ontlasting kunnen verlaten.

 

 

3: DARMEN

 

Magnesiumsulfaat is een bijzondere vorm van magnesium. Het wordt ook wel bitterzout genoemd. Het poeder helpt om je darmen snel leeg te krijgen en is daarom een belangrijke stap in de reinigingsfase van de kuur.

 

 

4: EIWITSHAKE VOOR VERZADIGING EN STERKE SPIEREN

 

Eiwitten zijn belangrijk voor de instandhouding van spiermassa. In de box vind je daarom ook een veganistisch eiwitpoeder, aangevuld met enkele belangrijke aminozuren. Eiwitten zijn verzadigend en geven een vol gevoel, waardoor je met deze shakes het programma makkelijker volhoudt. De plantaardige eiwitshake is ook ideaal voor sporters als extra aanvulling van eiwit, voor het stimuleren van spiergroei en voor herstel van de spieren na training.

 

 

5: DARMBACTERIËN

 

Als je het hele programma hebt voltooid, zijn je darmen goed gereinigd. Het is dan tijd voor de aanvoer van extra bacteriën, die van nature je darmen bevolken. Na fase 3 neem je gedurende één maand de pré- en probiotica. Deze capsules bevatten 8 verschillende bacteriestammen, in een voedingsbodem van de prebiotische vezel Sunfiber®.

 

 

Neem bij ziekte, gezondheidsproblemen of medicijngebruik altijd eerst contact op met een arts voordat je een vastenkuur gaat volgen of supplementen gebruikt.

 

Heb je vragen en wil je graag meer weten over detoxen?

Schrijf je in voor de online webinar

Schrijf je in voor de online webinar