Detox programma

Wat is Detoxen precies?

In dit artikel lees je:

Detox programma

 

Tegenwoordig kun je overal wel een detox kuur bestellen. Het detoxen van je lichaam is echter veel meer dan alleen het drinken van detoxthee of het volgen van een sapkuur. Het detox programma van Innerwave is gebaseerd op de principes van de beroemde Oostenrijkse arts Dr. Mayr. Hij ontdekte dat vele gezondheidsklachten en ziektes hun oorsprong vinden in de darmen. Hij ontwikkelde de Dr. Mayr detox kuur en adviseerde iedereen op regelmatige basis het lichaam rust te geven en te ontslakken en ontgiften. Als een periodieke reinigingskuur van het lichaam. Innerwave heeft op basis van deze principes haar detox programma ontwikkeld.

 

Met de Innerwave detox kuur ontslak en ontgift je je lichaam optimaal

 

Met Innerwave geef je je lichaam gedurende 14 dagen vrijwel volledige ‘rust’ qua voeding en dat zonder hongergevoel. Dat komt door de mix van 100% natuurlijke voedingssupplementen die je tijdens de afbouwfase, sapfase en opbouwfase van het kuurprogramma gebruikt. Deze kruiden helpen je lichaam te ontslakken en ontgiften en op deze manier reinig je je lichaam het meest optimaal. Ook als je al gezond leeft wordt het lichaam nog steeds belast met gifstoffen uit luchtvervuiling, cosmetica, schoonmaakmiddelen en de niet-natuurlijke voeding die je consumeert. Door inademen, contact op het lichaam of consumeren.

 

Daarbij komt dat we in de loop van de jaren meer zijn gaan eten dan goed voor ons is. Kortom: het lichaam krijgt meer voeding te verwerken, wat bovendien steeds minder natuurlijke voeding is dan 100 jaar geleden. Er ontstaan verstopte darmen, wat een basis kan zijn voor schimmels en parasieten. Bovendien raakt de darmwand verslakt en deze kan daardoor minder goed voedingsstoffen opnemen. Het lichaam raakt verzwakt, wat een basis kan zijn voor lichamelijke klachten en ziektes. Een detox programma kan helpen om je lichaam weer op de rit te krijgen.

 

Een detox kuur  bestellen

 

Een detox kuur bestellen is erg makkelijk bij Innerwave. Je kiest het detox programma naar wens en laat het thuis bezorgen. Daarna kun je zelf aan de slag met het detox programma dat je gekozen hebt. Alles wat je nodig hebt zit in het pakket; een kuurboekje, saprecepten van Rens Kroes en 100% natuurlijk voedingssupplementen. Bestel dus direct of bel voor meer informatie naar +31 (0)486 – 852210.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Zwanger worden? Het grootste cadeau aan je kind is een detoxkuur!
Het belang van de juiste dosis extra vitaminen en mineralen   Veel vrouwen, en mannen ook trouwens, komen vitamines en mineralen te kort. Iedere dag weer opnieuw. Laat staan als...
Lees verder
Borstprotheses verwijderd? Ontgift dan je lichaam!
Vermoeidheid, gewrichtspijn, jeuk, nachtzweten, vergeetachtigheid: dit zijn veelgenoemde klachten bij vrouwen met borstprotheses. Ook wel het ASIA-syndroom en Breast Implant Illness genoemd. Voor veel dames een reden om de implantaten...
Lees verder

Schrijf je in voor de online webinar

Heb je vragen en wil je graag meer weten over detoxen?

Schrijf je in voor de online webinar