detox kuur recepten

Wat is Detoxen precies?

In dit artikel lees je:

Detox kuur recepten

 

Met een detox kuur met sappen van Innerwave ga je je snel een stuk energieker voelen. In deze prestatiegerichte, vervuilde en stressvolle maatschappij worden we steeds meer blootgesteld aan toxische stoffen. Deze kunnen onder andere hormonale disbalansen, overgewicht en huidklachten veroorzaken. Door periodiek te detoxen help je je lichaam ontgiften en ga je je snel een stuk beter voelen. De detox kuur van Innerwave is goed vol te houden met dank aan heerlijke recepten en goede ondersteuning tijdens de kuur.

 

Je lichaam reinigen met een detox kuur

 

Merk je dat je lichaam verstopt is? Ben je vermoeid of verzwakt? Dat kan komen door het eten van bewerkt voedsel. In de huidige prestatiegerichte maatschappij, waardoor je een druk bestaan hebt, zijn deze slechtere voedingskeuzes vaak de snelste keuzes. Maar niet alleen voedsel is een oorzaak van deze lichaamsklachten. Gifstoffen kunnen ons lichaam ook binnenkomen via vervuilde lucht, schoonmaakmiddelen, medicijnen en cosmetica. Je lichaam werkt hard om deze stoffen af te breken, maar kan daar wel wat hulp bij gebruiken. Wil je je graag weer energiek voelen, doe dan een detox kuur van Innerwave met recepten voor lekkere sappen.

 

Detox kuur in drie stappen

 

Je kunt gemakkelijk thuis detoxen met de detox pakketten van Innerwave. Dit gebeurt in drie stappen. Allereerst bouw je je voeding af, daarna begin je met de echte detox kuur met sappen (volgens heerlijke recepten), en daarna bouw je weer op naar een gezond voedingspatroon. Hierna voel je je weer als herboren! In onze pakketten, die online te bestellen zijn, zit alles wat je nodig hebt om te detoxen. Ze worden gemiddeld beoordeeld met een 8,8! Alle ingrediënten voor de sappen moet je uiteraard zelf nog halen, maar je kunt een boek bestellen met recepten voor sappen tijdens de detox kuur van Rens Kroes! Dan ga je zeker slagen. Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +31 (0)486 – 852210.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Zwanger worden? Het grootste cadeau aan je kind is een detoxkuur!
Het belang van de juiste dosis extra vitaminen en mineralen   Veel vrouwen, en mannen ook trouwens, komen vitamines en mineralen te kort. Iedere dag weer opnieuw. Laat staan als...
Lees verder
Borstprotheses verwijderd? Ontgift dan je lichaam!
Vermoeidheid, gewrichtspijn, jeuk, nachtzweten, vergeetachtigheid: dit zijn veelgenoemde klachten bij vrouwen met borstprotheses. Ook wel het ASIA-syndroom en Breast Implant Illness genoemd. Voor veel dames een reden om de implantaten...
Lees verder

Schrijf je in voor de online webinar

Heb je vragen en wil je graag meer weten over detoxen?

Schrijf je in voor de online webinar