Profiteer nu van gratis verzending!
Klanten geven ons gemiddeld een 9.1!  

Detox kuur recepten

Met een detox kuur met sappen van Innerwave ga je je snel een stuk energieker voelen. In deze prestatiegerichte, vervuilde en stressvolle maatschappij worden we steeds meer blootgesteld aan toxische stoffen. Deze kunnen onder andere hormonale disbalansen, overgewicht en huidklachten veroorzaken. Door periodiek te detoxen help je je lichaam ontgiften en ga je je snel een stuk beter voelen. De detox kuur van Innerwave is goed vol te houden met dank aan heerlijke recepten en goede ondersteuning tijdens de kuur.

Je lichaam reinigen met een detox kuur

Merk je dat je lichaam verstopt is? Ben je vermoeid of verzwakt? Dat kan komen door het eten van bewerkt voedsel. In de huidige prestatiegerichte maatschappij, waardoor je een druk bestaan hebt, zijn deze slechtere voedingskeuzes vaak de snelste keuzes. Maar niet alleen voedsel is een oorzaak van deze lichaamsklachten. Gifstoffen kunnen ons lichaam ook binnenkomen via vervuilde lucht, schoonmaakmiddelen, medicijnen en cosmetica. Je lichaam werkt hard om deze stoffen af te breken, maar kan daar wel wat hulp bij gebruiken. Wil je je graag weer energiek voelen, doe dan een detox kuur van Innerwave met recepten voor lekkere sappen.

Detox kuur in drie stappen

Je kunt gemakkelijk thuis detoxen met de detox pakketten van Innerwave. Dit gebeurt in drie stappen. Allereerst bouw je je voeding af, daarna begin je met de echte detox kuur met sappen (volgens heerlijke recepten), en daarna bouw je weer op naar een gezond voedingspatroon. Hierna voel je je weer als herboren! In onze pakketten, die online te bestellen zijn, zit alles wat je nodig hebt om te detoxen. Ze worden gemiddeld beoordeeld met een 8,8! Alle ingrediënten voor de sappen moet je uiteraard zelf nog halen, maar je kunt een boek bestellen met recepten voor sappen tijdens de detox kuur van Rens Kroes! Dan ga je zeker slagen. Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +31 (0)486 – 852210.

Let’s Innerwave!

  • Een zuiver lichaam
  • Gelukkig en gezond
  • In shape
Innerwave