Lichaam ontgiften

In dit artikel lees je:

Tijd vrijmaken voor lichaam ontgiften is een uitdaging. Tegenwoordig lijden vele miljoenen Nederlanders een druk leven. De kinderen moeten naar school gebracht worden en opgehaald worden, er moet gepresteerd worden op het werk en het familieleven mag natuurlijk ook niet vergeten worden. Door het drukke leven hebben we weinig tijd en zijn we gemakzuchtiger geworden met ons voedsel.

 

We consumeren steeds meer onnatuurlijk voedsel en nemen niet meer de tijd om gezond te koken en genoeg groen te eten. Daarnaast helpt het niet dat de voedselindustrie e-nummers en stoffen aan ons voedsel toevoegt. Onze darmen kunnen hier niet tegen en kunnen daardoor vast komen te zitten. Het is dus tijd om je lichaam te ontgiften!

 

Succesvol je lichaam ontgiften

 

Succesvol je lichaam ontgiften gaat veel verder dan enkel een paar sapjes drinken en paar dagen meer water drinken. Je moet er rekening mee houden dat je lichaam al jaren lang chemisch voedsel aan het verwerken is. Door de toegevoegde e-nummers en stoffen zijn je darmen beetje bij beetje vast komen te zitten.

 

Hierdoor kun je last gaan hebben van huidklachten, hormonale disbalansen en overgewicht, maar denk ook aan depressies. Verstopte darmen kunnen er simpelweg voor zorgen dat je niet lekker in je vel zit. Het is daarom zeer belangrijk om je lichaam te ontgiften.

 

Je lichaam ontgiften met de detox kuur van Innerwave

 

detox-lichaam-ontgiften

 

Ons doel is dat iedereen ervaart om zich echt ‘ALIVE’ te voelen. Om ervoor te zorgen dat het ontgiften van je lichaam goed werkt en je daadwerkelijk ‘ALIVE’ gaat voelen hebben wij onze detox kuur opgedeeld in drie stappen. Bij onze producten vind je natuurlijk een uitgebreide handleiding over hoe je de producten het beste kunt gebruiken, maar hieronder geven we je alvast een beknopt beeld zodat je weet hoe het ontgiften van je lichaam eruit ziet.

 

  1. De afbouwfase

 

De eerste fase duurt 5 dagen. In deze fase geef je jouw lichaam de kans om weer tot rust te komen. Om je lichaam te ontgiften en tot rust te laten komen is het belangrijk dat je deze periode geen vettig en chemisch voedsel eet, maar juist gezond. Je gaat voornamelijk natuurlijke voeding zoals groenten, fruit, noten en zaden eten.

 

  1. De detox fase

 

De tweede fase kan 3, 5 of 7 dagen duren. In deze fase wordt je lichaam echt ontgift. Dankzij de detox kuur van Innerwave krijg je 100% natuurlijke producten en alle benodigde vitaminen en mineralen binnen. Je lichaam krijgt nu de kans om zichzelf te ontgiften.

 

  1. De opbouwfase

 

De derde en laatste fase duurt 4 dagen. In deze fase is het de bedoeling om je lichaam weer op te bouwen. Ook in deze fase eet je de voedingssupplementen van Innerwave die alle benodigde vitaminen en mineralen bevatten. Aan het eind van deze fase en daarmee de kuur is je lichaam ontgift.

 

De voordelen van je lichaam ontgiften

 

Je hebt hierboven al kunnen lezen wat de voordelen zijn van je lichaam ontgiften, maar er zijn er nog veel meer. Bijvoorbeeld:

 

  • De zuur-basen balans wordt hersteld in je lichaam
  • Vermoeidheid terugdringen (je voelt je als herboren)
  • Het helpt je gezond oud worden, wie wil dat nu niet?!
  • Het draagt bij aan een mooiere en stralende huid
  • Je zit weer lekker in je vel en dat verhoogt je zelfvertrouwen
  • Het draagt bij aan een mooiere en stralende huid

 

Bestel hier de kans om je lichaam te ontgiften

 

Ben je enthousiast over succesvol je lichaam ontgiften en wil je direct beginnen? Dan kun je in onze webshop een detoxpakket aanschaffen, hiermee haal je alles in huis om je lichaam te ontgiften. Naast alle benodigde voedingssupplementen vind je in ons detoxpakket ook een uitgebreide handleiding die je stap voor stap begeleidt.

 

Je kan ervoor kiezen om de sap recepten van Rens Kroes te gebruiken maar je kunt ook kiezen voor kant-en-klare sapjes van Frecious. Ben je bang dat je het niet gaat volhouden? Hier hoef je geen zorgen over te maken, met een uitzondering daargelaten ervaren de meeste detoxers geen honger tijdens de kuur van Innerwave.

Wil jij graag je lichaam ontgiften? Vele vitale mensen gingen je al voor! De detox kuur en de perfecte, uitgebreide handleiding die je van ons ontvangt hebben ervoor gezorgd dat wij gemiddeld met een 8,8 beoordeeld worden. Wil jij graag weten wat de ervaringen van personen die hun lichaam al ontgift hebben zijn? Bekijk dan al onze detox ervaringen.

 

Laat je overtuigen door onze detox kuur en voel je weer ‘ALIVE’! Heb je nog vragen of wil je graag ondersteuning? Voor meer informatie kun je contact opnemen met ons door te bellen naar +31 (0)486 – 852210. Het maakt niet uit wat voor vragen je hebt, wij bieden je altijd hulp en advies zodat jij jouw lichaam optimaal kunt ontgiften.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Zwanger worden? Het grootste cadeau aan je kind is een detoxkuur!
Het belang van de juiste dosis extra vitaminen en mineralen   Veel vrouwen, en mannen ook trouwens, komen vitamines en mineralen te kort. Iedere dag weer opnieuw. Laat staan als...
Lees verder
Borstprotheses verwijderd? Ontgift dan je lichaam!
Vermoeidheid, gewrichtspijn, jeuk, nachtzweten, vergeetachtigheid: dit zijn veelgenoemde klachten bij vrouwen met borstprotheses. Ook wel het ASIA-syndroom en Breast Implant Illness genoemd. Voor veel dames een reden om de implantaten...
Lees verder

Schrijf je in voor de online webinar

Heb je vragen en wil je graag meer weten over detoxen?

Schrijf je in voor de online webinar