Sapkuur dieet

Wat is Detoxen precies?

In dit artikel lees je:

Een sapkuur is een dieet dat, in tegenstelling tot de meeste diëten, makkelijk vol te houden is. Heb jij het al eens geprobeerd? Door te kiezen voor een sapkuur van Innerwave wordt afvallen vergemakkelijkt. Je combineert beweging met gezond eten én je reinigt lichaam en geest.

 

Door een sapkuur is ongezond afvallen in de vorm van een crash dieet verleden tijd

 

Iedereen kent wel: een crash dieet. Een ongezond voedingspatroon dat niet vol te houden is en waarbij de kilo’s er weer net zo snel bijkomen. Dit ongezonde voedingspatroon is verleden tijd. Ga voor een detoxkuur. Een kuur van Innerwave is namelijk meer dan een detoxkuur. Het is ‘a new wave of life’. Gedurende de drie detox fases bouw je een gezonde en energieke levensstijl op. De sapvastenkuur moedigt je hierdoor aan om te kiezen voor afvallen op een gezonde manier in plaats van met een crash dieet. De fases zijn als volgt opgebouwd:

 

  • Afbouwfase (5 dagen). Tijdens deze fase gebruik je geen koffie, suiker, zuivel, vlees en tarwe. Je kiest voor een gezonde basis van groente, fruit, zaden en noten.

 

  • Detoxfase (3-5-7 dagen). Je neemt supplementen in, die ervoor zorgen dat gifstoffen worden afgevoerd door het lichaam. De sapjes maak je met een blender of slowjuicer.

 

  • Opbouwfase (4 dagen). In deze fase bouw je jouw (vaste) voeding weer op. Het gebruik van voedingssupplementen zoals probiotica gebruik je echter nog wel in deze fase.

 

Ga jij gezond afvallen in de vorm van een sapkuur als dieet? In dat geval adviseren we jou om een balans te vinden tussen eten en bewegen. Onze voedingscoaches geven jou daar graag meer informatie over.

 

Ontvang een advies op maat voor een sapkuur dieet

 

Iedere levensstijl is anders. De een heeft meer tijd voor een detoxkuur als de ander. Daarom bieden wij verschillende detoxkuren aan. De kuren variëren in dagen en je kan ervoor kiezen om wel of geen begeleiding in te schakelen. Vragen over de detoxkuren of het afvallen met een sapkuur stel je door te bellen naar +31 (0)486 – 852210.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Huidverjonging van binnenuit
De verzorging van je huid begint op je bord. Als je voeding te weinig van één of meer vitamines of mineralen bevat, zal je dit op termijn zeker zien aan...
Lees verder
Sappenkuur
Tegenwoordig kun je overal wel een sappenkuur bestellen. Het detoxen van je lichaam is echter veel meer dan alleen een sappenkuur. Want door alleen puur detox sappen te drinken, leg...
Lees verder

Schrijf je in voor de online webinar

Heb je vragen en wil je graag meer weten over detoxen?

Schrijf je in voor de online webinar