Profiteer nu van gratis verzending!
Klanten geven ons gemiddeld een 9.1!  

Sappenkuur

Tegenwoordig kun je overal wel een sappenkuur bestellen. Het detoxen van je lichaam is echter veel meer dan alleen een sappenkuur. Want door alleen puur detox sappen te drinken, leg je ook je darmen stil en dat is nu juist niet de bedoeling. Want die zijn juist hard nodig om de opgehoopte gifstoffen in je darmen af te voeren. Met de 100% natuurlijke voedingssupplementen van Innerwave help je je lichaam te ontslakken en te ontgiften. Je geeft je darmen rust waardoor ze de kans krijgen om zichzelf te reinigen. Met de complete sappenkuur, die de essentiële kruiden gevat, reinig dus je darmen, nieren en lever. Je gaat merken dat Innerwave niet alleen een reset voor je lichaam is, maar ook voor je mind. Heb jij lichamelijke klachten waar je maar niet vanaf komt? Heb je alles al geprobeerd? Vul dan onze Detox kuur checklist om te zien of de Innerwave sappenkuur iets voor jou is.

Sappenkuur om je lichaam te ontgiften

In de loop der jaren zijn we meer gaan eten dan goed voor ons is. Dit betekent dat ons lichaam veel meer voeding te verwerken krijgt. Voeding dat in steeds mindere mate natuurlijk is en steeds meer bewerkt is. Op deze manier kunnen je darmen verstoppen; een ideale omgeving voor parasieten en schimmels. Je darmwand verslakt, waardoor het minder goed in staat is om voedingsstoffen op te nemen. Hierdoor raakt het lichaam verzwakt, waardoor lichamelijke klachten en ziektes kunnen ontstaan. Detoxen met bijvoorbeeld sappen kan je lichaam weer ontgiften. Kies daarom voor de sappenkuur van Innerwave!

De sappenkuur van Innerwave: hoe werkt het?

Je geeft je lichaam gedurende 14 dagen volledige rust op het gebied van voeding. Je ervaart echter geen hongergevoel door de mix van 100% voedingssupplementen die we je bieden en die je gebruikt tijdens de afbouwfase, de sapfase en de opbouwfase. De sappenkuur bestaat onder andere uit een kruidenmix die je lichaam helpt te ontgiften, te ontslakken en optimaal reinigt. Heb je interesse? Bestel dan gemakkelijke de sappenkuur van Innerwave. In dit detox pakket zit alles wat je nodig hebt; recepten voor sappen van Rens Kroes, de voedingssupplementen en het kuurboekje. Daarnaast kun je altijd, als je bijvoorbeeld vragen hebt over de sappenkuur of over een ander onderdeel van de detox, contact opnemen met je coach die altijd voor je klaar staat. Bestel direct jouw detox supplementen of bel voor meer informatie naar +31 (0)486 – 852210.

Gezond eten

De voordelen van een sappenkuur

  • De sappenkuur is een startsein voor een gezonde levensstijl
  • De sappen verbeteren je slaappatroon
  • Het zelfreinigende vermogen wordt weer hersteld
  • Je weerstand tegen bacteriën en schimmels wordt verhoogt
  • Het verhoogt de concentratieniveau 
  • Je geeft een boost aan je zelfvertrouwen
  • Gezond ouder worden? De sappenkuur helpt! 

Sappenkuur ervaringen

Wij maken vaak mee dat het mensen het spannend om een sappenkuur te doen. Ze hebben vragen of ze het wel vol kunnen houden, wat het effect is op hun lichaam en of het wel zin heeft. Wij kunnen je alvast vertellen dat onze klanten zeer tevreden zijn nadat ze de kuur hebben gedaan. We horen regelmatig dat de kuur erg mee viel en klanten nu ieder jaar de sappenkuur gaan doen. Dankzij de sappen ervaren de meeste geen honger en hoewel het soms s’avonds even doorzetten is om niets lekkers te pakken, zijn onze klanten dik tevreden met het eindresultaat. Ze beoordelen ons namelijk met een 8,8! Ben je nog niet overtuigd? Waarom lees je dan niet de verhalen van onze klanten zelf? Op onze sappenkuur ervaringen pagina kun je lezen hoe de ervaring is geweest van mensen die de Innerwave kuur hebben gedaan.

Let’s Innerwave!

  • Een zuiver lichaam
  • Gelukkig en gezond
  • In shape
Innerwave