Sappenkuur

In dit artikel lees je:

Tegenwoordig kun je overal wel een sappenkuur bestellen. Het detoxen van je lichaam is echter veel meer dan alleen een sappenkuur. Want door alleen puur detox sappen te drinken, leg je ook je darmen stil en dat is nu juist niet de bedoeling. Want die zijn juist hard nodig om de opgehoopte gifstoffen in je darmen af te voeren. Met de 100% natuurlijke voedingssupplementen van Innerwave help je je lichaam te ontslakken en te ontgiften.

 

Je geeft je darmen rust waardoor ze de kans krijgen om zichzelf te reinigen. Met de complete sappenkuur, die de essentiële kruiden gevat, reinig dus je darmen, nieren en lever. Je gaat merken dat Innerwave niet alleen een reset voor je lichaam is, maar ook voor je mind. 

 

Sappenkuur om je lichaam te ontgiften

 

In de loop der jaren zijn we meer gaan eten dan goed voor ons is. Dit betekent dat ons lichaam veel meer voeding te verwerken krijgt. Voeding dat in steeds mindere mate natuurlijk is en steeds meer bewerkt is. Op deze manier kunnen je darmen verstoppen; een ideale omgeving voor parasieten en schimmels. Je darmwand verslakt, waardoor het minder goed in staat is om voedingsstoffen op te nemen. Hierdoor raakt het lichaam verzwakt, waardoor lichamelijke klachten en ziektes kunnen ontstaan. Detoxen met bijvoorbeeld sappen kan je lichaam weer ontgiften. Kies daarom voor de sappenkuur van Innerwave!

 

De sappenkuur van Innerwave: hoe werkt het?

 

Je geeft je lichaam gedurende 14 dagen volledige rust op het gebied van voeding. Je ervaart echter geen hongergevoel door de mix van 100% voedingssupplementen die we je bieden en die je gebruikt tijdens de afbouwfase, de sapfase en de opbouwfase. De sappenkuur bestaat onder andere uit een kruidenmix die je lichaam helpt te ontgiften, te ontslakken en optimaal reinigt.

 

Heb je interesse? Bestel dan gemakkelijke de sappenkuur van Innerwave. In dit detox pakket zit alles wat je nodig hebt; recepten voor sappen van Rens Kroes, de voedingssupplementen en het kuurboekje. Daarnaast kun je altijd, als je bijvoorbeeld vragen hebt over de sappenkuur of over een ander onderdeel van de detox, contact opnemen met je coach die altijd voor je klaar staat. Bestel direct jouw detox supplementen of bel voor meer informatie naar +31 (0)486 – 852210.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Huidverjonging van binnenuit
De verzorging van je huid begint op je bord. Als je voeding te weinig van één of meer vitamines of mineralen bevat, zal je dit op termijn zeker zien aan...
Lees verder
Sappenkuur
Tegenwoordig kun je overal wel een sappenkuur bestellen. Het detoxen van je lichaam is echter veel meer dan alleen een sappenkuur. Want door alleen puur detox sappen te drinken, leg...
Lees verder

Schrijf je in voor de online webinar

Heb je vragen en wil je graag meer weten over detoxen?

Schrijf je in voor de online webinar