Wat is beste detox sappenkuur om te bestellen?

In dit artikel lees je:

Een detox sappenkuur wordt tegenwoordig steeds populairder. Het idee is dat je enkele dagen alleen sapjes drinkt, waardoor je je darmen meer rust geeft. Denk aan een sappenkuur van HappyJuicy.

 

Wil je een nog beter resultaat? Ga dan voor een sappenkuur inclusief specifieke voedingssuplementen, die je lichaam juist hard nodig heeft om de opgehoopte gifstoffen in je darmen af te voeren. Dit ontslakken en ontgiten van je lichaam is precies waar de 100% natuurlijke voedingssupplementen van Innerwave je bij helpen.

 

Je geeft je darmen daarmee extra rust waardoor ze de kans krijgen om zichzelf te reinigen. Met de complete sappenkuur, die de essentiële kruiden gevat, reinig dus je darmen, nieren en lever. Je gaat merken dat Innerwave niet alleen een reset voor je lichaam is, maar ook voor je mind. 

 

Sappenkuur om je lichaam te ontgiften

 

In de loop der jaren zijn we meer gaan eten dan goed voor ons is. Dit betekent dat ons lichaam veel meer voeding te verwerken krijgt. Voeding dat in steeds mindere mate natuurlijk is en steeds meer bewerkt is. Op deze manier kunnen je darmen verstoppen; een ideale omgeving voor parasieten en schimmels. Je darmwand verslakt, waardoor het minder goed in staat is om voedingsstoffen op te nemen. Hierdoor raakt het lichaam verzwakt, waardoor lichamelijke klachten en ziektes kunnen ontstaan. Detoxen met bijvoorbeeld sappen kan je lichaam weer ontgiften. Kies daarom voor een complete detox kuur van Innerwave!

 

De sappenkuur van Innerwave: hoe werkt het?

 

Je geeft je lichaam gedurende 14 dagen volledige rust op het gebied van voeding. Je ervaart echter geen hongergevoel door de mix van 100% voedingssupplementen die we je bieden en die je gebruikt tijdens de afbouwfase, de sapfase en de opbouwfase. De sappenkuur bestaat onder andere uit een kruidenmix die je lichaam helpt te ontgiften, te ontslakken en optimaal reinigt.

 

Heb je interesse? Bestel dan gemakkelijke de sappenkuur van Innerwave. In dit detox pakket zit alles wat je nodig hebt; recepten voor sappen van Rens Kroes, de voedingssupplementen en het kuurboekje. Daarnaast kun je altijd, als je bijvoorbeeld vragen hebt over de sappenkuur of over een ander onderdeel van de detox, contact opnemen met je coach die altijd voor je klaar staat. Bestel direct jouw detox supplementen of complete detox kuur van Innerwave!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Zwanger worden? Het grootste cadeau aan je kind is een detoxkuur!
Het belang van de juiste dosis extra vitaminen en mineralen   Veel vrouwen, en mannen ook trouwens, komen vitamines en mineralen te kort. Iedere dag weer opnieuw. Laat staan als...
Lees verder
Borstprotheses verwijderd? Ontgift dan je lichaam!
Vermoeidheid, gewrichtspijn, jeuk, nachtzweten, vergeetachtigheid: dit zijn veelgenoemde klachten bij vrouwen met borstprotheses. Ook wel het ASIA-syndroom en Breast Implant Illness genoemd. Voor veel dames een reden om de implantaten...
Lees verder

Schrijf je in voor de online webinar

Heb je vragen en wil je graag meer weten over detoxen?

Schrijf je in voor de online webinar