De krachtigste detox op aarde: de grote lever-gal reiniging

De krachtigste detox op aarde: de grote lever-gal reiniging

Galstenen zijn een wereldwijd probleem waar maar liefst 20% van de wereldbevolking ooit in het leven mee te maken krijgt. Indien iemand een ziekte heeft, zal die persoon ook altijd galstenen in de lever hebben. Deze stenen kunnen een gezond, vitaal en jeugdig leven in de weg staan en daarom dienen deze boosdoeners aangepakt te worden. In dit artikel lees je het waarom galreiniging belangrijk is vertellen we over een krachtige detox die je helpt aan een optimale gezondheid.

Wat zijn galstenen?
Gal is een alkalische vloeistof die diverse functies heeft. Gal ondersteunt bijvoorbeeld bij het verteren van vet, calcium en eiwitrijk voedsel. Ook is gal noodzakelijk om het vetgehalte van het bloed normaal te houden, gifstoffen uit de lever te verwijderen en de juiste zuur/base balans in het darmstelsel te onderhouden.

De stenen kunnen ontstaan in de lever en galblaas en bestaan uit samengeklonterd gal, cholesterol, virussen, bacteriën, chemische stoffen uit voedsel en parasieten. Hoewel men in de geneeskunde doorgaans de galblaas verwijderd wanneer iemand last heeft van deze boosdoeners, is er ook een natuurlijke manier van galreiniging. In dit artikel gaan we verder in op deze detox methode.

Hoe ontstaan ze?
De oorzaak is te vinden in de voeding die we dagelijks binnenkrijgen. De chemische componenten die in ons eten terug te vinden is zorgen ervoor dat de lever (‘de schoonmaakfabriek van ons lichaam’) het allemaal niet meer aan kan. Hierdoor ontstaat er een restproduct dat galsteen wordt genoemd.

De gevolgen op het lichaam
Dat deze boosdoeners een impact op je lichaam hebben is inmiddels wel duidelijk. Doordat de lever de galverwerking niet meer goed aan kan functioneert het niet meer zoals het hoort. De galstroom stagneert en er ontstaan stenen in de gal, die er weer voor zorgen dat het bloed niet goed gezuiverd wordt. Ook is je lichaam niet meer in staat om effectief voedingsstoffen en vitaminen op te nemen uit voedsel. Er moet een leverreiniging plaats vinden om de lever weer optimaal te laten functioneren.

Leverzuivering voor een optimale gezondheid
Om de lever weer de optimale functie terug te geven is een leverreiniging nodig. Met behulp van de detox duurt dit niet langer dan 24 uur. Andreas Moritz beschrijft in zijn boeken dat er drie ingrediënten nodig zijn: een magnesiumsulfaat oplossing en een mix van olijfolie en grapefruitsap.

Een week voordat je met deze leverzuivering begint drink je veel appelsap, waardoor de stenen zachter worden. Het grote voordeel van deze methode is dat het niet nodig is om te vasten voordat je met de detox begint.

ALL IN vastenkuur Innerwave / Cooljuice (5 vasten dagen)

ALL IN vastenkuur Innerwave / Cooljuice (5 vasten dagen)

  , , , , ,


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *