DE DETOX TOTAAL FORMULE

Let's reset
body & mind!

Gratis verzending bij een besteding boven de €50

Vandaag voor 16.00 uur besteld is volgende werkdag in huis

MILDE DETOX VASTENKUUR
mild-detoxen

Deze 9-daagse milde vastenkuur geeft je lichaam een grondige reiniging en stimuleert de stofwisseling, zodat je meer energie krijgt en een stralende huid. Ontdek hoe je slanker en gezonder kunt worden met Innerwave. Klik hier om meer te lezen over onze milde vastenkuur.

BASIS DETOX KUUR
basis-detoxen

Ontdek hoe je jouw lichaam en geest kunt resetten met de Innerwave Basiskuur. Onze intensieve detoxkuur is de perfecte manier om meer energie te krijgen, je huid te laten stralen en een gezonde levensstijl te starten. Klik hier om meer te lezen en begin vandaag nog jouw Innerwave-reis!

COMPLEET DETOX KUUR
compleet-detoxen-sapkuur-detox

Deze intensieve kuur van Innerwave geeft jouw lichaam de ultieme reset. Na afloop voel je je fit, energiek en straal je van binnen en buiten. Bovendien zorgt deze kuur voor efficiënte vetverbranding, wat kan leiden tot gewichtsverlies en een verbeterde lichaamssamenstelling. Bekijk nu onze intensieve kuur en ontdek wat het voor jou kan betekenen!

Detox kuur formule voor het ondersteunen van een gezonde levensstijl

Innerwave is de ideale keuze voor therapeuten en coaches vanwege de allesomvattende formule gericht op reinigingskuren, vasten, supplementen, beweging en voeding die een complete detox kuur biedt.

9
201 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9/10

Het was goed te doen!

Doordat je toch nog iets mag eten …. was het allemaal goed te doen. Geen hongergevoel gehad en ik voelde [...]
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Twello

Goede reset !

Je krijgt een duidelijke handleiding en toelichting toegestuurd. Daarin staan diverse tips. Door de goede afbouw van je gewone eetpatroon [...]
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bladel

Volgend naar weer!

Toen ik t pakket binnenkreeg dacht ik: ga ik dit volhouden? Maar heel de ervaring overtrof mij zo positief! Ik [...]
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oosterhout

Let's reset
body & mind!

Onze detox kuur formule biedt jou een allesomvattende oplossing om zowel je lichaam als geest te reinigen. Met onze formule kun je genieten van een complete detox kuur die gericht is op het verwijderen van gifstoffen uit je lichaam en geest, en die je algehele welzijn kan verbeteren.

 

Onze formule is speciaal ontworpen om de voordelen van reinigingskuren, vasten, supplementen, beweging en voeding te combineren tot een complete detox kuur. Het is daarom de ideale keuze voor jou als je op zoek bent naar een oplossing om je gezondheid en welzijn te verbeteren.

 

Bij ons staat kwaliteit voorop. Onze detox kuur formule is samengesteld uit hoogwaardige ingrediënten en wordt geproduceerd onder strikte kwaliteitsnormen. Veel van onze klanten hebben al de voordelen van onze formule ervaren en we zijn ervan overtuigd dat jij dat ook zult doen. Probeer onze detox kuur formule vandaag nog en ervaar de voordelen voor jezelf!

Ontdek de kracht van detoxen en vasten en meld je aan voor onze webinar!

detox-kuur-van-patrick

Hoe ik met detoxen
begonnen ben

“Jaren geleden voelde ik me continu moe en na herhaalde bloedonderzoeken bleek dat ik een vitamine D-tekort had. Maar mijn vermoeidheid bleef aanhouden, zelfs na een hittegolf van drie dagen. Toen hoorde ik via via over darmreinigingskuren, maar ik was in eerste instantie sceptisch. Uiteindelijk besloot ik om het toch te proberen, omdat ik alles wilde doen om me weer levendig te voelen.

 

En het werkte! Na slechts enkele dagen spoelen kon ik de resultaten van jarenlang ongezond eten, antibiotica en gifstoffen in de pot zien liggen. En na nog enkele dagen, verrijkt met kruiden en vitaminen, was niet alleen mijn opgeblazen gevoel in mijn buik verdwenen, maar was ik ook 6,5 kilo kwijtgeraakt en voelde ik me zo fit als een hoentje. Het was ongelooflijk hoe snel ik me jonger en energieker voelde.

 

Deze ervaring heeft me geïnspireerd om mijn eigen bedrijf te starten en anderen te helpen bij het vinden van een gezonde en natuurlijke manier om hun lichaam en geest te reinigen. Bij Innerwave hebben we een breed scala aan hoogwaardige detox producten ontwikkeld die helpen bij het verwijderen van gifstoffen uit het lichaam en bijdragen aan een gezonde levensstijl.

 

Ontdek de kracht van Innerwave en ervaar zelf hoe je jezelf jonger en energieker kunt voelen. We begrijpen wat je doormaakt en willen je graag helpen bij het vinden van de juiste oplossing voor jouw gezondheid.

 

 – Patrick Willems (Eigenaar Innerwave)

“Ik voelde me zo fit als een hoentje. In 10 dagen jezelf jonger voelen klinkt eigenlijk te mooi om waar te zijn.”

Ontdek de kracht van detoxen voor een gezonder en energieker leven

Detoxen, ook wel ontgiften of ‘ontslakken’ genoemd, is het reinigen van het lichaam en wordt al sinds mensenheugenis toegepast. In de moderne Westerse wereld is het nut van detoxen echter in de vergetelheid geraakt door het gebruik van medicijnen. Innerwave brengt hier verandering in! Door een detox met sapkuur en supplementen te combineren met gezonde voeding en de juiste hoeveelheid beweging, ervaar je het zelf. Je voelt je als herboren en krijgt meer energie, een gezonder gevoel en een frisse en lichte uitstraling. Onze aanpak is uniek vanwege onze totaalformule, waardoor je gegarandeerd de kracht van detoxen ontdekt en jezelf opnieuw voelt leven.

REINIGINGSKUUR

De detox vastenkuur geeft de spijsvertering rust, zodat het lichaam grondig gereinigd en weer versterkt kan worden.

LEVENSSTIJL

Dankzij ons voedings- en bewegingsadvies wordt je tijdens een detox kuur bewuster van wat je eet en wat voor uitwerking dit heeft op je lichaam en geest.

SUPPLEMENTEN

Het detox kuur effect wordt versterkt door de combinatie van 100% natuurlijke reinigende, voedende en herstellende supplementen.

Ontdek de kracht van detoxen en vasten en meld je aan voor onze webinar!

Innerwave is dé keuze van coaches en therapeuten

Deze media hebben de voordelen van Innerwave al ontdekt:

Wil jij graag weten hoe anderen dat deden?

 


Bekijk dan onze pagina met succesverhalen.

 

Je kunt ook het dagboek lezen van Eke Mannink. Zij heeft ook de detox kuur van Innerwave gedaan en iedere dag bijgehouden wat ze gedaan heeft en hoe ze zichzelf voelde.

88

Locaties

52

Gestarte kuren deze week

26228

Afgeronde kuren

390

Ambassadeurs 

Heb je vragen en wil je graag meer weten over detoxen?

Schrijf je in voor de online webinar

Schrijf je in voor de online webinar