Darmen ontgiften met een detox kuur

In dit artikel lees je:

Heb je klachten in je darmen waar je maar niet vanaf komt, dan is het misschien verstandig om darmen ontgiften met een detox kuur. Want goed werkende en gezonde darmen vormen de basis van een gezond lichaam.  Niet alleen darmklachten zoals bijvoorbeeld een prikkelbare darm, maar ook hormonale disbalansen of huidklachten vinden vaak hun oorzaak in dit belangrijke orgaan. Hoe komt dat nu? En hoe kun je je darmen ontgiften en ontslakken? Antwoorden op beide vragen en nog meer ga je lezen op deze pagina.

 

In de afgelopen honderd jaar is de mens méér gaan eten dan eigenlijk goed is. Daarbij komt dat onze voeding ook steeds minder natuurlijk is. Het is bespoten, bewerkt of zelfs volledig kunstmatig. Dit heeft tot gevolg dat de darmen niet alleen meer voedsel moeten verwerken, maar ook voeding dat onbekend is voor het lichaam.

 

Hierdoor ontstaat filevorming en dus verslakking en verstopping. Verstopte darmen vormen een perfecte voedingsbodem voor parasieten en schimmels, wat ontstekingen en ziektes kan veroorzaken, daarom is het goed om je darmen eens in de zoveel tijd te ontgiften en te ontslakken. Maar ook kan je darmwand door de verstopping minder goed de voedingsstoffen opnemen. Hierdoor verzwakt je lichaam en raken lichaamsprocessen ontstoord.

 

 

De beroemde Oostenrijkse arts Dr. Mayr ontdekte dat vele ziektes hun oorsprong vinden in de darmen. Hij ontwikkelde de Dr. Mayr detox kuur en adviseerde iedereen op regelmatige basis het lichaam rust te geven en de darmen te ontgiften en te ontslakken. Deze reinigingsperiode dient als een periodieke reinigingskuur van het lichaam. Innerwave heeft op basis van deze principes haar detox kuur ontwikkeld.

 

Darmen ontgiften door middel van een detox kuur

Met de detox kuur van Innerwave kun je je darmen reinigen en ontslakken in gemiddeld 14 dagen. Er is keuze uit een lichte kuur, basis kuur of intensieve kuur met klysma set. We bieden je een compleet pakket met saprecepten van Rens Kroes, natuurlijke voedingssupplementen en een kuurboekje. Met deze handvatten kun jij in vijf dagen tijd langzaam je voeding afbouwen, zodat je je voor kunt bereiden op de sapvasten periode.

 

Afhankelijk van de gewenste intensiteit, duurt deze periode ongeveer 3 tot 7 dagen. Hierna kun je je voeding weer opbouwen volgens ons schema. Wil je niet zelf juicen? Dan kun je ook voor de Innerwave detox kuur kiezen met sapflesjes van juizs.

 

Online bestellen

Je kunt in onze webshop terecht voor verschillende detox pakketten om je darmen te ontslakken en te reinigen.

 

Darmen ontgiften

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Ontdek de Unieke Kracht van Innerwave Detox: Volwaardige Reiniging in 3 Krachtige Fases
Ontdek de Kracht van de 'Get Ready Fase': Waarom Innerwave Detox Uniek is Ben je op zoek naar een detoxkuur die verder gaat dan alleen sapjes en je lichaam op...
Lees verder
Het Belang van Ontgiften: Reinig je Lichaam voor een Gezonder Leven
In een wereld vol vervuiling en ongezonde voedingskeuzes lijkt het zelfreinigende vermogen van ons lichaam in gevaar te zijn. Vergelijkbaar met een stromende rivier die vervuiling kan wegspoelen, heeft ons...
Lees verder

Schrijf je in voor de online webinar

Heb je vragen en wil je graag meer weten over detoxen?

Schrijf je in voor de online webinar