Milde Detox Vastenkuur

DE 3 FASEN

 

  1. Get Ready (3 dagen)

Dit is de voorbereidingsfase. Deze fase is erop gericht om geleidelijk de voedingsmiddelen weg te laten die je tijdens fase 2 niet gaat nuttigen. Je eet gezond, drinkt veel en je start alvast met het nemen van de Detox capsules. Je lichaam wordt geleidelijk voorbereid op de reiniging. Dit zorgt ervoor dat je straks met meer gemak de vastenfase doorloopt.

 

  1. Mild Fasting (3 dagen)

Fase 2 is het echte werk: de reinigingsfase! Je spijsverteringsstelsel, lever en nieren voeren afvalstoffen af. De supplementen die je neemt voorkomen dat je te weinig voedingsstoffen binnenkrijgt en stimuleren de lichaamsreiniging. Je houdt genoeg energie om te blijven werken, sporten en socializen. Je hebt telkens een keuze uit een smoothie, soep of een salade en een plantaardige proteïne shake.

 

  1. Keep Calm (3 dagen)

Fase 3 zorgt ervoor dat je je lichaam weer laat wennen aan voedingsmiddelen die wat moeilijker te verteren zijn. Als je (extra) gewicht wil verliezen dan kun je deze dagen koolhydraatarm eten om de vetverbranding verder te stimuleren. Dit is ook een goed moment om je oude eetpatroon onder de loep te nemen. Wat zou je blijvend willen veranderen?  Maak een nieuwe start met een gezonder eetpatroon en een bewustere leefstijl.

 

Resultaten verzekerd en op élk gewenst tijdstip per jaar in te zetten!

Heb je vragen en wil je graag meer weten over detoxen?

Schrijf je in voor de online webinar

Schrijf je in voor de online webinar