Ontslakkingskuur

In dit artikel lees je:

Ontslakkingskuur

Heb je klachten waar je maar niet vanaf komt, dan is het misschien verstandig om je darmen te ontslakken met een ontslakkingskuur. De basis van een gezond en goed werkend lichaam zijn namelijk je darmen. Niet alleen darmklachten zoals bijvoorbeeld een prikkelbare darm, maar ook hormonale disbalansen of huidklachten vinden vaak hun oorzaak in dit belangrijke orgaan. Een ontslakkingskuur biedt de oplossing! Maar wat is ontslakken? Heb ik er last van? En hoe kan ik het oplossen? Deze vragen en nog meer bespreken we op deze pagina.

 

Wat is ontslakken?

In de afgelopen honderd jaar is de mens méér gaan eten dan eigenlijk goed is. Daarbij komt dat onze voeding ook steeds minder natuurlijk is. Het is bespoten, bewerkt of zelfs volledig kunstmatig. Dit heeft tot gevolg dat de darmen zowel meer voedsel moeten verwerken als dat ze onbekend voedsel moeten verwerken. Na verloop van tijd beginnen je darmen, door het eten van niet natuurlijk voedsel, steeds slechter te werken en dus te verslakken en te verstoppen.

 

Nu je darmen steeds meer verstopt gaan zijn, wordt het een perfecte voedingsbodem voor parasieten en schimmels. Dit kan ontstekingen en ziektes veroorzaken. Dit is overigens niet het enige resultaat van verstopte darmen, maar de kans is ook aanwezig dat je jezelf steeds slechter gaat voelen. De verstopte darmwand kan minder goed voedingsstoffen opnemen waardoor je lichaam verzwakt en lichaamsprocessen worden verstoord.

 

Kortom, tijd om je lichaam een handje te helpen met een ontslakkingskuur. Op het moment dat je gaat ontslakken met Innerwave geven onze 100% natuurlijke ontslakkingskuur middelen je darmen rust zodat je darmen zich weer kunnen herstellen. Je verwerkt je voedsel dan beter waardoor je jezelf weer een stuk vitaler voelt.

 

ontslakkingskuur-innerwave
 

 

Ontslakken met de ontslakkingskuur van Innerwave

De beroemde Oostenrijkse arts Dr. Mayr ontdekte dat vele ziektes hun oorsprong vinden in de darmen. Hij ontwikkelde de Dr. Mayr detox kuur en adviseerde iedereen op regelmatige basis het lichaam rust te geven en te ontslakken en ontgiften. Het lichaam krijgt elke dag veel te verduren en deze ontslakking periode is ingesteld om je lichaam even rust te geven. Innerwave heeft op basis van deze principes haar ontslakkingskuur ontwikkeld. Mocht je besluiten om de ontslakkingskuur van Innerwave te bestellen om je darmen te ontslakken begeleiden we je goed in dit proces.

 

Stap 1: De afbouwfase

 

De eerste fase van de ontslakkingskuur brengt je terug naar de basis van natuurlijke voeding. Dat betekent geen vlees, koffie, alcohol, suiker en tarwe. Wat je precies wel en wat niet mag eten ontvang je uiteraard van ons in de bijgestuurde ontslakkingskuur handleiding. In deze fase ga je weer natuurlijke producten zoals groenten, fruit, zaden en noten eten. Tijdens deze periode lichaam geef je je lichaam al meer rust en worden je darmen voorbereidt.

 

Stap 2: De ontslakkingskuur fase

 

De ontslakkingskuur fase kan zowel uit 3 als uit 5 sapdagen bestaan. Als je kiest voor de ALL-IN Innerwave kuren zitten de sapjes al bij je pakket, maar anders ontvang je van ons een handleiding moet hoe je zelf de sapjes kunt maken. Tijdens de ontslak fase drink je tussen de 5 en 7 sapjes per dag en in deze sapjes zitten 100% natuurlijke voedingssupplementen en alle benodigde voedingstoffen die je nodig hebt. Hierdoor, met een uitzondering daargelaten, ervaren onze mede detoxers geen honger. Tot slot zorgen de supplementen ervoor dat de vrijgekomen gifstoffen goed afgevoerd worden door het lichaam.

 

Stap 3: De opbouwfase

 

Je darmen zijn nu al bijna ontslakt, maar door goed op te bouwen voltooi je de compelete ontslakkingskuur. In de laatste 4 dagen gebruik je weer de voedingssupplementen om weer op te bouwen. Tijdens deze fase merken veel mensen dat ze zichzelf steeds beter gingen te voelen, hun huid er mooier uitziet en dat het een kick start is voor een gezonde levensstijl. Ontslakken wordt met onze ontslakkingskuur wel erg gemakkelijk!

 

Moet ik ook gaan ontslakken?

 

Er zijn meerdere redenen om te besluiten of iemand een ontslakkingskuur moet gaan doen. Zo horen wij vaak verhalen van mensen die redelijk goed in hun vel zaten, maar zich ook niet heel goed voelde. Het gaat goed op het werk en ook thuis, maar toch ging het niet helemaal lekker. Zij besloten toen om ook te gaan ontslakken met Innerwave en waren daarna stomverbaasd dat het effect zo groot was.

 

Ze voelde zichzelf goed en kregen ook complimenten van andere en vragen over wat ze gedaan hadden. Op het moment dat je lichaam niet optimaal werkt ga je dat bewust, maar ook onbewust merken. Dus daarom geloofd Innerwave in dat iedereen de kans moet grijpen om je lichaam na al die jaren een periode van rust te geven. Wil jij graag de verhalen van andere personen lezen die ook zijn gaan ontslakken? Bekijk dan onze ontslakkingskuur verhalen pagina.

 

Ontslakkingskuur bestellen

 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Ontdek de Unieke Kracht van Innerwave Detox: Volwaardige Reiniging in 3 Krachtige Fases
Ontdek de Kracht van de 'Get Ready Fase': Waarom Innerwave Detox Uniek is Ben je op zoek naar een detoxkuur die verder gaat dan alleen sapjes en je lichaam op...
Lees verder
Het Belang van Ontgiften: Reinig je Lichaam voor een Gezonder Leven
In een wereld vol vervuiling en ongezonde voedingskeuzes lijkt het zelfreinigende vermogen van ons lichaam in gevaar te zijn. Vergelijkbaar met een stromende rivier die vervuiling kan wegspoelen, heeft ons...
Lees verder

Schrijf je in voor de online webinar

Heb je vragen en wil je graag meer weten over detoxen?

Schrijf je in voor de online webinar