Profiteer nu van gratis verzending!
Klanten geven ons gemiddeld een 8.5!  

Sapvastenkuur

Een sapkuur bestellen, dat kan tegenwoordig overal. Echter is alleen een sapvastenkuur zeker niet genoeg om je lichaam te ontgiften en te ontslakken. Daarom is het belangrijk om een compleet detoxpakket aan te schaffen. Dit kun je doen bij Innerwave. Wij hebben gecertificeerde coaches en trainers in dienst die met een grote dosis aan kennis en expertise jou helpen om je lichaam te ontgiften aan de hand van een detox kuur met sapkuur. Dit kan de oplossing zijn voor de lichamelijke klachten waar je al een tijd mee rondloopt, en geen oplossing voor hebt kunnen vinden. Na onze sapkuur en detoxkuur voel jij je weer helemaal fit!

Je lichaam optimaal ontgiften met de sapvastenkuur en meer van Innerwave

Je probeert natuurlijk gezond te eten. Maar hoewel je let op je voeding en je gezond leeft, wordt je lichaam nog steeds belast met gifstoffen uit bijvoorbeeld schoonmaakmiddelen, cosmetica, luchtvervuiling en net niet-natuurlijke voeding die je consumeert. In de loop van de jaren is men namelijk meer gaan eten dan goed is. Daarnaast is men niet alleen meer gaan eten, maar ook meer bewerkt en minder natuurlijke voeding gaan eten. Hierdoor ontstaan verstopte darmen, die op hun buurt weer een ideale leefomgeving zijn voor parasieten en schimmels. Het is dus tijd om je lichaam eens rust te geven. Met de sapvastenkuur van Innerwave gebeurt dit zonder hongergevoel. Je gebruikt namelijk de 100% natuurlijke voedingssupplementen die inbegrepen zitten in onze sapkuur en ons detoxpakket. Zo kun je je lichaam optimaal ontslakken en ontgiften. Ga je binnenkort ook een sapkuur bestellen?

Hoe werkt de ontgiftingskuur met sapvastenkuur van Innerwave?

De detoxkuur van Innerwave, biedt jou een compleet pakket met kuurboekje, recepten voor de sapvastenkuur van Rens Kroes, en diverse 100% natuurlijke voedingssupplementen. In vijf dagen bouw je langzaam je voeding af om je voor te bereiden op de sapkuur periode. Deze sapfase duurt afhankelijk van de gewenste intensiteit van ontgiften 3 tot 7 dagen. Daarna bouw je je voeding volgens ons schema weer op. Wil je niet zelf juicen? Dan kun je ook voor de Innerwave detoxkuur kiezen met sapflesjes van Juizs. De sapvastenkuur is gemakkelijk online te bestellen. Gemiddeld wordt deze beoordeeld met een 8,8. Lees in de reviews hoe andere detoxers de sapkuur ervaren. Heb je nog vragen over onze sapkuur? Neem dan gerust contact met ons op, wij vertellen je graag meer over onze sapvastenkuur. Dit kun je doen door te bellen naar +31 (0)486 – 852210.

Let’s Innerwave!

  • Een zuiver lichaam
  • Gelukkig en gezond
  • In shape
Innerwave