Profiteer nu van gratis verzending!
Klanten geven ons gemiddeld een 9.1!  

Sapvastenkuur

Een sapvastenkuur bestellen, dat kan tegenwoordig overal. Echter is alleen een sappenkuur zeker niet genoeg om je lichaam te ontgiften en te ontslakken. Daarom is het belangrijk om een compleet detox pakket aan te schaffen. Dit kun je doen bij Innerwave. Wij hebben gecertificeerde coaches en trainers in dienst die met een grote dosis aan kennis en expertise jou helpen om je lichaam te ontgiften aan de hand van een sapvastenkuur. Vele mensen doen een sapvastenkuur om van hun lichamelijke klachten af te komen. Heb jij nog een oplossing gevonden voor jouw lichamelijke klachten? De kans is dan groot dat onze kuur jou een handje helpt met je lichamelijke klachten. Na onze sapkuur voel jij je weer helemaal fit!

Je lichaam optimaal ontgiften met de sapvastenkuur van Innerwave

Je probeert natuurlijk gezond te eten, maar in onze maatschappij is dat lastig vol te houden. Nog steeds wordt je lichaam belast met gifstoffen uit bijvoorbeeld schoonmaakmiddelen, cosmetica, luchtvervuiling en net niet-natuurlijke voeding die je consumeert. In de loop van de jaren is men namelijk meer gaan eten dan goed is. Daarnaast is men niet alleen meer gaan eten, maar ook meer bewerkt en minder natuurlijke voeding gaan eten. Hierdoor ontstaan verstopte darmen, die op hun buurt weer een ideale leefomgeving zijn voor parasieten en schimmels. Het is dus tijd om je lichaam eens rust te geven. Met de sapvastenkuur van Innerwave gebeurt dit zonder hongergevoel. Je gebruikt namelijk de 100% natuurlijke voedingssupplementen die inbegrepen zitten in onze sapkuur en ons detox pakket. Zo kun je je lichaam optimaal ontslakken en ontgiften. Doe onze Detox kuur checklist om te zien of jij jouw lichaam moet reinigen. Ga je binnenkort ook een sapkuur bestellen?

Detox kuur ervaringen

 

De voordelen van een sapvastenkuur

  • Je zit weer lekker in je vel en dat verhoogt je zelfvertrouwen
  • Het is het startsein voor een evenwichtigere levensstijl
  • Het lichaam helpen te ontgiften en te zuiveren
  • Je stofwisseling wordt op een natuurlijke manier verhoogd
  • De nieuwe levensstijl voorkomt slechte gewoontes

Hoe werkt de ontgiftingskuur met sapvastenkuur van Innerwave?

De detox kuur van Innerwave biedt jou een compleet pakket met kuurboekje, recepten voor de sapvastenkuur van Rens Kroes en diverse 100% natuurlijke voedingssupplementen. In vijf dagen bouw je langzaam je voeding af om je voor te bereiden op de sapvasten periode. Deze sapfase duurt afhankelijk van de gewenste intensiteit van ontgiften 3, 5 of 7 dagen. Daarna bouw je je voeding volgens ons schema weer op. Wil je niet zelf juicen? Dan kun je ook voor de Innerwave detox kuur kiezen met sapflesjes van Juizs. De sapvastenkuur is gemakkelijk online te bestellen. Gemiddeld wordt deze beoordeeld met een 8,8. Lees in onze reviews hoe andere detoxers de sapkuur ervaren. Heb je nog vragen over onze sapkuur? Neem dan gerust contact met ons op, wij vertellen je graag meer over onze sapvastenkuur. Dit kun je doen door te bellen naar +31 (0)486 – 852210.

Let’s Innerwave!

  • Een zuiver lichaam
  • Gelukkig en gezond
  • In shape
Innerwave