Wat is beste sapvastenkuur om te bestellen?

In dit artikel lees je:

Een sapvastenkuur bestellen wordt tegenwoordig steeds populairder. Hierbij drink je enkele dagen alleen sapjes. Dat is een manier om te detoxen en een bijverschijnsel is vaak afslanken.

 

Uiteraard kan dit nog uitgebreider gedaan worden, namelijk met een complete kuur. Hiermee ontgift en ontslak je namelijk het gehele lichaam. Daarom kun je ook kiezen voor een compleet detox pakket bij Innerwave.

 

Klik dan om een de complete detox pakketten van Innerwave te bekijken

 

Klik hier als je losse sappenkuur wilt doen

 

Wij hebben gecertificeerde coaches en trainers in dienst die met een grote dosis aan kennis en expertise jou helpen om je lichaam te ontgiften aan de hand van een sapvastenkuur.

 

Vele mensen doen een sapvastenkuur om van hun lichamelijke klachten af te komen. Heb jij nog een oplossing gevonden voor jouw lichamelijke klachten? De kans is dan groot dat onze kuur jou een handje helpt met je lichamelijke klachten. Na onze sapkuur voel jij je weer helemaal fit!

 

 

Je lichaam optimaal ontgiften met de sapvastenkuur van Innerwave

 

Je probeert natuurlijk gezond te eten, maar in onze maatschappij is dat lastig vol te houden. Nog steeds wordt je lichaam belast met gifstoffen uit bijvoorbeeld schoonmaakmiddelen, cosmetica, luchtvervuiling en net niet-natuurlijke voeding die je consumeert. In de loop van de jaren is men namelijk meer gaan eten dan goed is.

 

Daarnaast is men niet alleen meer gaan eten, maar ook meer bewerkt en minder natuurlijke voeding gaan eten. Hierdoor ontstaan verstopte darmen, die op hun buurt weer een ideale leefomgeving zijn voor parasieten en schimmels. Het is dus tijd om je lichaam eens rust te geven. Met de sapvastenkuur van Innerwave gebeurt dit zonder hongergevoel.

 

Je gebruikt namelijk de 100% natuurlijke voedingssupplementen die inbegrepen zitten bij onze detox pakketten. Zo kun je je lichaam optimaal ontslakken en ontgiften. Doe onze betox kuur checklist om te zien of jij jouw lichaam moet reinigen.

 

Uiteraard kun je ook los een sapkuur doen. In dit geval raden we aan de sapkuren van HappyJuicy te doen. Dit zijn 100% natuurlijke sapjes, gemaakt van lokaal geteeld groente en fruit.

Ervaar nu de voordelen van complete detox kuren

 

Er zijn talloze voordelen van onze detox kuren zoals:

 

  • Het geeft nieuwe energie en stimuleert de stofwisseling
  • Je wordt slanker, gezonder en krijgt een stralende huid
  • Je slaappatroon en kwaliteit verbeteren
  • De nieuwe levensstijl voorkomt slechte gewoontes
  • En nog veel meer…

 

Wil jij ook een complete schoonmaak? Bekijk dan hier de complete detox kuren.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Ontdek de Unieke Kracht van Innerwave Detox: Volwaardige Reiniging in 3 Krachtige Fases
Ontdek de Kracht van de 'Get Ready Fase': Waarom Innerwave Detox Uniek is Ben je op zoek naar een detoxkuur die verder gaat dan alleen sapjes en je lichaam op...
Lees verder
Het Belang van Ontgiften: Reinig je Lichaam voor een Gezonder Leven
In een wereld vol vervuiling en ongezonde voedingskeuzes lijkt het zelfreinigende vermogen van ons lichaam in gevaar te zijn. Vergelijkbaar met een stromende rivier die vervuiling kan wegspoelen, heeft ons...
Lees verder

Schrijf je in voor de online webinar

Heb je vragen en wil je graag meer weten over detoxen?

Schrijf je in voor de online webinar