Ontslakken doormiddel van je lichaam reinigen

In dit artikel lees je:

Heb je klachten waar je maar niet vanaf komt? Dan is het misschien verstandig om je darmen te reinigen en te ontslakken met een detox kuur van Innerwave. Goed werkende en gezonde darmen vormen namelijk de basis van een gezond lichaam. Niet alleen darmklachten zoals bijvoorbeeld een prikkelbare darm, maar ook hormonale disbalansen of huidklachten vinden vaak hun oorzaak in dit belangrijke orgaan. Hoe komt dat nu? En hoe kun je je darmen goed reinigen en ontslakken? Wij geven je de antwoorden op deze pagina.

 

In de afgelopen honderd jaar is de mens méér gaan eten dan eigenlijk goed is. Daarbij komt dat onze voeding ook steeds minder natuurlijk is. Het is bespoten, bewerkt of zelfs volledig kunstmatig. Daarnaast wordt ons voedsel steeds massaler geproduceerd en moeten tomaten moeten roder dan rood zijn. Dit heeft tot gevolg dat de darmen niet alleen meer voedsel moeten verwerken, maar ook voeding dat onbekend is voor ons lichaam.

 

Hierdoor ontstaat filevorming en dus verslakking en verstopping. Verstopte darmen vormen een perfecte voedingsbodem voor parasieten en schimmels, die kunnen ontstekingen en ziektes veroorzaken, daarom is het goed om je darmen eens in de zoveel tijd te ontslakken en te reinigen. Daarbij komt ook nog dat de darmwand, door de verstopping, steeds minder goed de voedingsstoffen kan opnemen. Hierdoor verzwakt het lichaam en raken lichaamsprocessen ontstoord.

 

De beroemde Oostenrijkse arts Dr. Mayr ontdekte dat vele ziektes hun oorsprong vinden in de darmen. Hij ontwikkelde de Dr. Mayr detox kuur en adviseerde iedereen op regelmatige basis het lichaam rust te geven en de darmen te ontslakken en te reinigen. Deze periode dient als een kans om je lichaam te reinigen. Innerwave heeft op basis van deze principes haar detox kuur ontwikkeld.

 

ontslakken-vrouw

 

Darmen reinigen en ontslakken door middel van een detox kuur

 

Met de detox kuur van Innerwave kun je je darmen reinigen en ontslakken in gemiddeld 14 dagen. Er is keuze uit een lichte kuur, basis kuur of intensieve kuur met klysma set. Iedere kuur bevat een compleet pakket met saprecepten van Rens Kroes, natuurlijke voedingssupplementen en een kuurboekje. Bekijk hier de verschillende detox kuren van Innerwave.

 

Met deze handvatten kun jij in vijf dagen tijd langzaam je voeding afbouwen, zodat je je voor kunt bereiden op de sapvasten periode. Deze periode duurt tussen de 3 en 7 dagen, dit hangt af van je gewenste intensiteit. Hierna kun je je voeding weer opbouwen volgens ons schema. Wil je niet zelf juicen? Dan kun je ook voor de Innerwave detox kuur kiezen in combinatie met de sapjes van van HappyJuicy.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Ontdek de Unieke Kracht van Innerwave Detox: Volwaardige Reiniging in 3 Krachtige Fases
Ontdek de Kracht van de 'Get Ready Fase': Waarom Innerwave Detox Uniek is Ben je op zoek naar een detoxkuur die verder gaat dan alleen sapjes en je lichaam op...
Lees verder
Het Belang van Ontgiften: Reinig je Lichaam voor een Gezonder Leven
In een wereld vol vervuiling en ongezonde voedingskeuzes lijkt het zelfreinigende vermogen van ons lichaam in gevaar te zijn. Vergelijkbaar met een stromende rivier die vervuiling kan wegspoelen, heeft ons...
Lees verder

Schrijf je in voor de online webinar

Heb je vragen en wil je graag meer weten over detoxen?

Schrijf je in voor de online webinar