Profiteer nu van gratis verzending!
Klanten geven ons gemiddeld een 9.1!  

Lichaam reinigen

Heb je klachten waar je maar niet vanaf komt? Dan is het misschien verstandig om je darmen te reinigen en te ontslakken met een detox kuur van Innerwave. Goed werkende en gezonde darmen vormen namelijk de basis van een gezond lichaam. Niet alleen darmklachten zoals bijvoorbeeld een prikkelbare darm, maar ook hormonale disbalansen of huidklachten vinden vaak hun oorzaak in dit belangrijke orgaan. Hoe komt dat nu? En hoe kun je je darmen goed reinigen en ontslakken? Wij geven je de antwoorden op deze pagina.

In de afgelopen honderd jaar is de mens méér gaan eten dan eigenlijk goed is. Daarbij komt dat onze voeding ook steeds minder natuurlijk is. Het is bespoten, bewerkt of zelfs volledig kunstmatig. Daarnaast wordt ons voedsel steeds massaler geproduceerd en moeten tomaten moeten roder dan rood zijn. Dit heeft tot gevolg dat de darmen niet alleen meer voedsel moeten verwerken, maar ook voeding dat onbekend is voor ons lichaam. Hierdoor ontstaat filevorming en dus verslakking en verstopping. Verstopte darmen vormen een perfecte voedingsbodem voor parasieten en schimmels, die kunnen ontstekingen en ziektes veroorzaken, daarom is het goed om je darmen eens in de zoveel tijd te ontslakken en te reinigen. Daarbij komt ook nog dat de darmwand, door de verstopping, steeds minder goed de voedingsstoffen kan opnemen. Hierdoor verzwakt het lichaam en raken lichaamsprocessen ontstoord.

De beroemde Oostenrijkse arts Dr. Mayr ontdekte dat vele ziektes hun oorsprong vinden in de darmen. Hij ontwikkelde de Dr. Mayr detox kuur en adviseerde iedereen op regelmatige basis het lichaam rust te geven en de darmen te ontslakken en te reinigen. Deze periode dient als een kans om je lichaam te reinigen. Innerwave heeft op basis van deze principes haar detox kuur ontwikkeld.

Darmen reinigen en ontslakken door middel van een detox kuur

Met de detox kuur van Innerwave kun je je darmen reinigen en ontslakken in gemiddeld 14 dagen. Er is keuze uit een lichte kuur, basis kuur of intensieve kuur met klysma set. Iedere kuur bevat een compleet pakket met saprecepten van Rens Kroes, natuurlijke voedingssupplementen en een kuurboekje. Met deze handvatten kun jij in vijf dagen tijd langzaam je voeding afbouwen, zodat je je voor kunt bereiden op de sapvasten periode. Deze periode duurt tussen de 3 en 7 dagen, dit hangt af van je gewenste intensiteit. Hierna kun je je voeding weer opbouwen volgens ons schema. Wil je niet zelf juicen? Dan kun je ook voor de Innerwave detox kuur kiezen met sapflesjes van juizs.

Online bestellen

Je kunt in onze webshop terecht voor verschillende detox pakketten om je darmen te ontslakken en te reinigen. Wil je weten of het nodig is om jouw lichaam te reinigen? Doe dan de test via onze Detox kuur checklist. Mocht je vragen hebben, dan staan onze gecertificeerde coaches voor je klaar om je van advies te voorzien. Je kunt ons te allen tijde bereiken door te bellen naar +31 (0)486 – 852210.

Let’s Innerwave!

  • Een zuiver lichaam
  • Gelukkig en gezond
  • In shape
Innerwave