Detox kuur – Natuurlijk en effectief lichaam en geest reinigen | Innerwave

detox-kuur-met-innerwave

In dit artikel lees je:

Met onze 100% natuurlijke detox kuur bieden wij jou een unieke ervaring om lichaam en geest op een verantwoorde en effectieve manier te reinigen. Detoxen is een manier om jezelf als herboren te voelen, sterker, energieker, frisser en geestelijk scherper dan ooit. Onze Innerwave kuur zuivert jouw lichaam en geest in 17 dagen, met behulp van sapvasten en supplementen.

 

Wat is een detox kuur precies?

Onze prestatiegerichte maatschappij en drukke levensstijl zorgen ervoor dat we vaak bewerkt voedsel, junkfood en kant-en-klaar maaltijden eten. Dit kan leiden tot overgewicht, vermoeidheid en vage klachten. Tijd voor een body & mind reset. Detoxen is een manier om je lichaam en geest te zuiveren en te reinigen.

 

Op deze pagina vind je alle informatie over waarom een detox kuur jouw lichaam en geest kan boosten en hoe het precies werkt. Wil je graag weten of het verstandig is om een kuur te volgen? Bekijk dan onze detox checklist zodat je precies kunt zien of je gezond bent, aan het verslakken bent of nodig een kuur moet doen.

 

Onze 100% natuurlijke Innerwave detox kuur is dé manier om op een verantwoorde en effectieve manier jouw lichaam en geest te zuiveren in slechts 17 dagen. Door middel van sapvasten en onze natuurlijke reinigende, voedende en herstellende supplementen wordt jouw lichaam grondig gereinigd en versterkt.

 

Detox kuur voordelen

Door de detox kuur voel je jezelf jonger en sterker en help je extra gewicht kwijt te raken. Het lichaam wordt geholpen te ontgiften en te zuiveren. De zuur-basen balans in je lichaam wordt hersteld en je stofwisseling en zelfreinigend vermogen van je lichaam worden bevorderd. Detoxen draagt bij aan een mooiere en stralende huid, verhoogt je weerstand tegen bacteriën en schimmels en boost je immuunsysteem. Daarnaast kan het helpen met het stoppen of verminderen van alcohol, koffie en roken. Je slaappatroon en kwaliteit verbeteren en het zorgt voor emotionele rust en daadkracht.

 

Ontdek de voordelen van een natuurlijke en effectieve detox kuur met Innerwave

 • Verjongt en versterkt het lichaam
 • Helpt bij gewichtsverlies
 • Helpt het lichaam te ontgiften en te zuiveren
 • Herstelt de zuur-basenbalans in het lichaam
 • Bevordert de stofwisseling en het zelfreinigend vermogen van het lichaam
 • Vermindert vermoeidheid en geeft meer energie
 • Verhoogt de weerstand tegen bacteriën en schimmels en stimuleert het immuunsysteem
 • Helpt de stofwisseling op een natuurlijke manier te verhogen
 • Draagt bij aan een gezonde en stralende huid
 • Kan bijdragen aan gezond ouder worden
 • Zorgt voor emotionele rust en kracht
 • Verhoogt het zelfvertrouwen en zorgt voor een goed gevoel over het lichaam
 • Is een startpunt voor een evenwichtiger levensstijl
 • Verbetert concentratie en mentale helderheid
 • Helpt bij het stoppen of verminderen van alcohol, koffie en roken
 • Verbetering van het slaappatroon en de kwaliteit van de slaap
 • Voorkomt slechte gewoontes door het aanleren van een nieuwe levensstijl
 • Kan zorgen voor nieuwe creativiteit en inspiratie.

 

Detox kuur met sapvasten

Door te sapvasten, oftewel een detox in combinatie met een sapkuur, geef je je spijsverteringsorganen rust, zodat het lichaam grondig gereinigd en versterkt kan worden. Voor een sapkuur raden wij de sapjes van HappyJuicy aan. Het effect van de kuur wordt versterkt door de combinatie van onze 100% natuurlijke reinigende, voedende en herstellende supplementen.

Direct beginnen met onze sapkuren

Wil je direct beginnen met onze sapkuren om alle bovenstaande voordelen te ervaren? Klik dan hier om onze 100% natuurlijke detox kuren te bekijken.

Innerwave is jouw partner voor een gezonde en evenwichtige levensstijl.

 

Ontdek de resultaten van onze detox kuur door de ervaringen van Innerwavers te lezen

detox-ervaringen

 

Ontdek de kracht van een detox kuur met Innerwave en behoud het effect door je eetpatroon aan te passen op jouw lichaam en levenswijze. Bekijk op onze pagina met succesverhalen hoe anderen dit deden.

 

Reset je lichaam en geest met detox kuren – Ontdek waarom detoxen zo belangrijk is

Waarom detoxen? – Let’s reset body & mind! Detox kuren zijn belangrijk omdat ons lichaam dagelijks wordt blootgesteld aan verschillende vormen van vervuiling, waaronder voedsel. Onze prestatiegerichte maatschappij en drukke levensstijl zorgen ervoor dat we vaak kiezen voor bewerkt voedsel, junkfood en kant-en-klaar maaltijden. Deze voeding bevat vaak toegevoegde conserveringsmiddelen, kleur- en smaakstoffen, e-nummers, suikers en zout, maar ook verkeerde vetten die ons lichaam niet goed kan verwerken. Dit resulteert in afvalstoffen die zich ophopen in ons lichaam en ‘slakken’ vormen.

Een detox kuur helpt je lichaam deze afvalstoffen op een natuurlijke wijze te verwerken, zodat je lichaam zich kan reinigen en ontgiften. Op deze manier kan je lichaam beter functioneren en voel je jezelf energieker en gezonder. Wil jij ook de kracht van een detox kuur ervaren? Bekijk dan onze pagina met detox kuren en ontdek hoe Innerwave jou kan helpen bij het resetten van je body & mind.

 

detox-kuur

 

Detoxen is belangrijk voor het reinigen van je lichaam en darmen. Een opeenhoping van afvalstoffen in de darmen kan leiden tot een “mucoïde laag” die voedingsstoffen moeilijk of niet laat passeren. Dit kan resulteren in een slechte opname van belangrijke voedingsstoffen en een broedplaats vormen voor ongezonde bacteriën en parasieten. Een goede detox kuur, zoals die van Innerwave, kan helpen bij het verwijderen van deze schadelijke stoffen en het bevorderen van een gezonde darmflora. Wil jij ook profiteren van de voordelen van detoxen? Bekijk dan onze pagina met detox kuren en ontdek hoe Innerwave jou kan helpen bij het bereiken van een gezonder lichaam en mind.

 

Detox kuur starten: volg het stappenplan van Innerwave

Een goede voorbereiding en nazorg zijn essentieel voor het behalen van het maximale effect van je detox kuur. Door zorgvuldig af te bouwen en op te bouwen, voorkom je onnodige terugval en behoud je de voordelen van het ontgiften. Wil jij graag weten hoe je het beste kunt beginnen met detoxen? Volg dan ons stapsgewijze plan voor een succesvolle detox kuur.

 

Ontdek hoe je in 14 dagen lichaam en geest zuivert met ons 3-stappenplan

 

Stap 1: Maak je lichaam klaar voor detoxen (5 dagen) – Innerwave

Voordat je begint aan je detox kuur is het belangrijk om je lichaam voor te bereiden. In deze fase, ook wel de afbouwfase genoemd, reinig je je lichaam van schadelijke stoffen en bereid je het voor op de sapfase. Deze fase duurt vijf dagen en in deze tijd vermijd je onder andere koffie, suiker, zuivel, vlees en tarwe. Je schakelt terug naar een eenvoudige en zuivere voeding en bouwt genotsmiddelen af. Innerwave raadt aan om te kiezen voor een gezonde en groene basis, zoals groente, fruit, zaden en noten. Volg ons stappenplan en maak je klaar voor de start van jouw 17-daagse detox kuur.

 

Stap 2: Reinig je lichaam in 3, 5 of 7 dagen – Innerwave

Ontdek Powergoodies voedingssupplementen die ervoor zorgen dat je tijdens je sap/detox* kuur voldoende vitamines en mineralen binnenkrijgt en geen hongergevoel ervaart. Bovendien helpen deze supplementen bij het afvoeren van de gifstoffen die vrijkomen tijdens de kuur. Maak de sapjes zelf met behulp van een blender of slowjuicer of kies voor de 100% natuurlijke sapjes van HappyJuicy. Wil je optimaal ontgiften? Overweeg dan ook het spoelen van je darmen met de eenvoudige darmspoelset (klysma) van Innerwave of neem contact op met een colonhydrotherapeut bij jou in de buurt. De Detoxfase duurt 3, 5 of 7 dagen, afhankelijk van de intensiteit die je wenst en wordt ondersteund met diverse 100% natuurlijke voedingssupplementen.

 

Stap 3: Ontspan en bouw op tijdens Keep Calm & Cool Down ( 4 dagen)

Wil je na de detox kuur je lichaam weer rustig opbouwen? In de laatste 4 dagen van het Innerwave programma gebruik je diverse voedingssupplementen, waaronder pro-biotica. De intensiteit en duur van de detox kuur garandeert fantastische resultaten en een kick start naar een nieuwe levensstijl. Tijdens de kuur kunnen ontgiftingsverschijnselen ontstaan, maar de resultaten wegen hier zeker tegen op. Vergeet niet om tijdens de detox kuur ontspanning te nemen en licht te sporten. Intensieve training wordt afgeraden.

 

*Hoe detox jij? Kies voor good, better of best

 

GOOD: Een gezond dieet op basis van verse groenten, fruit, noten en zaden.

 

BETTER: Verse smoothies en gepureerde groentesoepen

 

BEST: Detoxen met sapjes volgens de recepten van Rens Kroes, gezondheidscoach en auteur van Power Food.

 

 

Hoe vaak mag je een detox kuur doen?

Ben je op zoek naar de ideale frequentie voor een detox kuur? Innerwave adviseert één tot twee keer per jaar de detox kuur te volgen, afhankelijk van je voedingspatroon. Door ons dagelijkse voedingspatroon krijgen we veel verschillende stoffen binnen en daarom is het belangrijk om onze darmen regelmatig schoon te maken. Door een kuur zoals die van Innerwave te volgen kun je je darmen reinigen, maar het is belangrijk om op te letten dat je ze niet snel weer vervuilt. Als je na de kuur merkt dat je je geweldig voelt, is het zeker aan te raden om twee keer per jaar te detoxen. Er zijn geen vaste regels, maar het is wel aanbevolen om deze richtlijnen te volgen voor een gezonder lichaam. Wil jij meer weten over detox kuren en de voordelen ervan? Bezoek dan onze pagina met Innerwave detox kuren.

 

Detox kuur thuis doen: Innerwave geeft tips

Wil je graag thuis een detox kuur volgen en ben je op zoek naar de juiste informatie? Innerwave kan je daarbij helpen! Bij het bestellen van een kuur ontvang je niet alleen de supplementen, maar ook een handleiding die je stap voor stap begeleidt bij het detoxen. Heb je nog meer vragen over het thuis doen van een detox kuur? Bekijk dan onze pagina met de meest gestelde vragen over detoxen.

 

Waarom kiezen voor een Innerwave detox kuur?

 

 • Thuis eenvoudig kuren met privacy, op het moment dat het jou uitkomt
 • Geen hongergevoel dankzij 100% natuurlijke voedingssupplementen
 • Optioneel met of zonder darm spoelset (klysma)
 • Snel online te bestellen
 • Uitgebreide gebruiksaanwijzing bij elke kuur
 • Persoonlijke begeleiding door het Innerwave team
 • Natuurlijke detox methode

 

Bij Innerwave geloven we in een natuurlijke manier van detoxen. Onze kuur is zo ontworpen dat je op een gezonde manier gifstoffen uit je lichaam verwijdert en je algehele gezondheid verbetert. Met onze detox kuur kan je thuis gemakkelijk aan de slag, zonder dat je je privacy hoeft op te geven. Onze 100% natuurlijke supplementen zorgen ervoor dat je geen hongergevoel hebt tijdens de kuur. Als je nog twijfels hebt over het thuis doen van een detox kuur, neem dan gerust contact op met ons team van deskundige begeleiders.

 

Ervaar direct de voordelen van onze Detox- en sapkuren!

Wil jij snel profiteren van de vele voordelen van onze Detox- en sapkuren? Bestel dan nu! Met onze 100% natuurlijke sapkuren ervaar je direct een boost in energie, een betere weerstand en een stralende huid. Wacht niet langer en start vandaag nog met het verbeteren van jouw gezondheid met onze sapkuren!

 

Detox kuur voor gezonde darmen: alles wat je moet weten

Wil je af van klachten die maar niet verdwijnen? Overweeg dan eens een detox kuur om je darmen te reinigen en te ontslakken. Goed werkende darmen zijn namelijk de basis van een gezond lichaam en kunnen bijdragen aan het verminderen van klachten zoals darmklachten, hormonale disbalansen of huidklachten. Maar hoe komt het dat onze darmen zo belast worden? En hoe kun je ze het beste reinigen en ontslakken?

Door onze moderne levensstijl is ons eetpatroon veranderd en eten we meer bewerkte voedingsmiddelen dan ooit tevoren. Dit kan leiden tot verstopping en een ophoping van afvalstoffen in de darmen, waardoor deze minder goed functioneren en parasieten en schimmels kunnen gedijen. Dit kan op zijn beurt leiden tot ontstekingen en ziektes.

Een regelmatige ontslakkingskuur kan hierbij helpen en ervoor zorgen dat je darmen weer gezond worden. Het reinigen van de darmen zorgt ervoor dat afvalstoffen worden verwijderd en de darmwand weer beter voedingsstoffen kan opnemen. Dit kan bijdragen aan een gezond en sterk lichaam. Wil jij meer weten over hoe je jouw darmen kunt reinigen en ontslakken? Neem dan contact op met onze deskundige begeleiders voor meer informatie over onze detox kuren.

 

De Dr. Mayr methode en onze moderne detox kuren

De Dr. Mayr methode is wereldwijd bekend vanwege de revolutionaire aanpak van darmreiniging en het belang van een gezonde darm voor een gezond lichaam. Franz Xaver Mayr ontwikkelde de Dr. Mayr detox kuur, waarbij de nadruk ligt op het geven van rust aan het lichaam, zodat de darmen zich kunnen reinigen en ontslakken. De kuur bestaat uit drie fasen: een afbouwbase, de vastenkuur zelf en de opbouwbase.

Bij Innerwave hebben wij ons laten inspireren door de succesvolle visie van Dr. Mayr en moderne voedingssupplementen om onze eigen detox kuren te ontwikkelen. Met onze combinatie van deze klassieke methode en moderne voedingsstoffen bieden wij jou de kans om jouw lichaam en geest te resetten en te revitaliseren.

Onze klanten zijn zeer positief over onze detox kuren. Hoewel sommigen last hebben van ontgiftingsverschijnselen zoals hoofdpijn, misselijkheid en vermoeidheid, wegen de resultaten van de detox kuur daar ruimschoots tegenop. Wil jij ook profiteren van de voordelen van de Dr. Mayr methode en onze moderne detox kuren? Neem dan contact op met ons voor meer informatie over onze kuur.

 

Detox kuren: zinvol of zinloos?

Veel mensen zijn sceptisch over detox kuren en denken dat het lichaam zichzelf prima kan zuiveren zonder deze kuur. Echter, onze moderne voeding bevat veel zout, suiker, conserveringsmiddelen, e-nummers en andere toegevoegde stoffen die het lichaam belasten. Onze lichamen zijn niet langer gewend om natuurlijke voeding te verwerken en we gebruiken veel koffie, thee, alcohol, chocolade, medicijnen, cosmetica en schoonmaakmiddelen die ons lichaam belasten. Een detox kuur kan helpen om deze belasting te verminderen en ons lichaam te reinigen, zodat we ons weer gezonder en energieker voelen.

 

Klysma’s bij een detox kuur: onnodige angst of essentieel?

Veel mensen schrikken terug voor de klysma’s die bij een detox kuur horen. Maar deze stap valt vaak mee en is essentieel voor een volledige reiniging van het lichaam. Onze voedingssupplementen zijn zo ontwikkeld dat je alle benodigde vitaminen en mineralen binnenkrijgt tijdens de kuur, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je tekorten oploopt. Zo kun je optimaal profiteren van de voordelen van de kuur.

 

Gezonde levensstijl na een detox kuur: zo behoud je de resultaten

Na de detox kuur is het belangrijk om een gezonde levensstijl te behouden. Onze voedingscoaches en personal trainers kunnen je hierbij helpen. Ze geven je persoonlijk advies over voeding en beweging, zodat je optimaal kunt profiteren van de resultaten van de kuur. Sommige mensen denken dat ze de kuur niet kunnen volhouden omdat ze zeven dagen niet eten, maar onze supplementen voeden je lichaam voldoende en verminderen het hongergevoel. Bovendien zul je na de kuur merken dat je minder behoefte hebt aan ongezonde voeding.

 

Ervaar de voordelen van een moderne en effectieve detox kuur van Innerwave

Wil jij ervaren hoe een detox kuur jouw lichaam kan reinigen en resetten? Innerwave biedt moderne en effectieve detox kuren aan, met persoonlijke begeleiding en voedingsadvies. Onze kuren zijn ontwikkeld om jouw lichaam te helpen ontgiften en je gezonder en energieker te laten voelen. Neem contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe een detox kuur jou kan helpen om je beste zelf te worden.

 

Begin nu met onze 100% natuurlijke detox kuren

 

Onze detox kuren bieden talloze voordelen, waaronder:

 

 • Een boost van nieuwe energie en stimulatie van de stofwisseling
 • Gewichtsverlies, een gezondere levensstijl en een stralende huid
 • Verbetering van slaappatroon en -kwaliteit
 • Preventie van slechte gewoontes
 • En nog veel meer…

Onze detox kuren hebben niet alleen talloze voordelen voor het lichaam, maar ook bekende Nederlanders zoals Rens Kroes ervaren deze voordelen. Dit is wat zij vond van onze kuur:

 

Het resultaat? Mijn huid straalt, mijn bloed is schoner en ik heb onwijs veel energie. Deze kuur heeft bij mij ervoor gezorgd dat de golf in beweging blijft!

Rens Kroes

 

Klik direct op de onderstaande link om te starten met een grondige reiniging van je lichaam:

 

Klik hier om meer te eten over onze verschillende detox kuren

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Ontdek de Unieke Kracht van Innerwave Detox: Volwaardige Reiniging in 3 Krachtige Fases
Ontdek de Kracht van de 'Get Ready Fase': Waarom Innerwave Detox Uniek is Ben je op zoek naar een detoxkuur die verder gaat dan alleen sapjes en je lichaam op...
Lees verder
Het Belang van Ontgiften: Reinig je Lichaam voor een Gezonder Leven
In een wereld vol vervuiling en ongezonde voedingskeuzes lijkt het zelfreinigende vermogen van ons lichaam in gevaar te zijn. Vergelijkbaar met een stromende rivier die vervuiling kan wegspoelen, heeft ons...
Lees verder

Schrijf je in voor de online webinar

Heb je vragen en wil je graag meer weten over detoxen?

Schrijf je in voor de online webinar