Ontslakken thuis

Wat is Detoxen precies?

In dit artikel lees je:

Ontslakken thuis

Ben jij van plan een ontgiftingskuur thuis te ondergaan, dan is de Innerwave detox kuur een veilige en goede keuze. Met dit detox pakket kun je thuis je lichaam ontslakken volgens de Dr. Mayr methode en reinig je lichaam van verontreinigingen die zijn opgebouwd en opgeslagen in je lichaam, door voeding, cosmetica, schoonmaakmiddelen en luchtvervuiling. Deze gifstoffen vormen een belasting voor het lichaam, waardoor lichaamsfuncties verzwakken en er mogelijk een basis ontstaat voor lichamelijke klachten en ziektes. Ontslakken kan met de ontgiftingskuur van Innerwave gemakkelijk thuis.

 

Je geeft je lichaam gedurende 14 dagen vrijwel volledige ‘rust’ qua voeding en ondersteunt je lever, nieren en darmen met 100% natuurlijke voedingssupplementen om je organen thuis te ontslakken en te ontgiften. Door deze manier van vasten of kuren, reinig je je lichaam het meest optimaal.

 

Hoe werkt de ontgiftingskuur voor thuis van Innerwave?

 

De detox kuur van Innerwave, biedt jou een compleet pakket met kuurboekje, saprecepten van Rens Kroes, en diverse 100% natuurlijke voedingssupplementen. In vijf dagen bouw je langzaam je voeding af om je voor te bereiden op de sapvasten periode. Deze sapfase duurt, afhankelijk van de gewenste intensiteit van ontgiften, 3 tot 7 dagen. Daarna bouw je je voeding volgens ons schema weer op. Zo kun je gemakkelijk thuis ontslakken met onze ontgiftingskuur.

 

Een detox kuur bestellen

 

Je kunt bij ons online een detox kuur bestellen. Zo kun je gemakkelijk thuis ontslakken met onze ontgiftingskuur. Onze detox kuur wordt gemiddeld beoordeeld met een 8,8 (lees de reviews)! Probeer het nu ook zelf. Heb je vragen over de Innerwave ontgiftingskuur? Neem dan gerust contact met ons op; wij vinden persoonlijk contact erg belangrijk. Dit kun je doen door te bellen naar +31 (0)486 – 852210.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Zwanger worden? Het grootste cadeau aan je kind is een detoxkuur!
Het belang van de juiste dosis extra vitaminen en mineralen   Veel vrouwen, en mannen ook trouwens, komen vitamines en mineralen te kort. Iedere dag weer opnieuw. Laat staan als...
Lees verder
Borstprotheses verwijderd? Ontgift dan je lichaam!
Vermoeidheid, gewrichtspijn, jeuk, nachtzweten, vergeetachtigheid: dit zijn veelgenoemde klachten bij vrouwen met borstprotheses. Ook wel het ASIA-syndroom en Breast Implant Illness genoemd. Voor veel dames een reden om de implantaten...
Lees verder

Schrijf je in voor de online webinar

Heb je vragen en wil je graag meer weten over detoxen?

Schrijf je in voor de online webinar