ONTSLAKKEN THUIS: DE INNERWAVE DETOX KUUR

Wat is Detoxen precies?

In dit artikel lees je:

Als je op zoek bent naar een veilige en effectieve manier om je lichaam thuis te ontgiften, dan is de Innerwave detox kuur een uitstekende keuze. Deze kuur is gebaseerd op de Dr. Mayr methode en helpt je om je lichaam te ontdoen van de gifstoffen die zich hebben opgehoopt door verontreinigingen in je voeding, cosmetica, schoonmaakmiddelen en luchtvervuiling. Door het reinigen van je lichaam van deze schadelijke stoffen, versterk je de lichaamsfuncties en verminder je de kans op lichamelijke klachten en ziektes. Met de ontgiftingskuur van Innerwave kun je thuis eenvoudig ontslakken.

 

WAAROM ONTSLAKKEN BELANGRIJK IS

Het ontslakken van je lichaam is belangrijk omdat we dagelijks worden blootgesteld aan een groot aantal gifstoffen en verontreinigingen die ons lichaam belasten. Ons lichaam is echter niet in staat om al deze gifstoffen te verwijderen en deze kunnen zich daarom opstapelen in ons lichaam. Dit kan op den duur leiden tot een verminderde weerstand, vermoeidheid, huidproblemen en andere gezondheidsklachten. Het is daarom belangrijk om je lichaam regelmatig te reinigen van deze gifstoffen.

 

DE INNERWAVE DETOX KUUR: EEN COMPLETE PAKKET OM TE ONTSLAKKEN

De detox kuur van Innerwave biedt een compleet pakket om thuis te ontslakken. Het pakket bevat onder andere een kuurboekje, saprecepten van Rens Kroes en diverse 100% natuurlijke voedingssupplementen. In vijf dagen bouw je langzaam je voeding af om je voor te bereiden op de sapvastenperiode. Deze sapfase duurt, afhankelijk van de gewenste intensiteit van ontgiften, 3 tot 7 dagen. Daarna bouw je je voeding volgens het schema van Innerwave weer op.

 

De voedingssupplementen van Innerwave zijn speciaal ontwikkeld om je lichaam tijdens het vasten of kuren te ondersteunen en te voorzien van alle benodigde voedingsstoffen. Deze voedingssupplementen bevatten onder andere vitaminen, mineralen en vezels die bijdragen aan een gezonde spijsvertering en het ontgiftingsproces.

 

DE VOORDELEN VAN DE INNERWAVE DETOX KUUR

Het volgen van de Innerwave detox kuur biedt diverse voordelen voor je lichaam. Ten eerste krijgt je lichaam de tijd om te herstellen en te reinigen van de opgebouwde gifstoffen. Dit kan leiden tot meer energie, een betere spijsvertering en een stralende huid. Ook kun je beter slapen en voorkom je slechte gewoontes. Daarnaast kun je door het volgen van deze kuur ook afvallen, wat weer bijdraagt aan een gezondere levensstijl.

 

ONLINE EEN DETOX KUUR BESTELLEN

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Ontdek de Unieke Kracht van Innerwave Detox: Volwaardige Reiniging in 3 Krachtige Fases
Ontdek de Kracht van de 'Get Ready Fase': Waarom Innerwave Detox Uniek is Ben je op zoek naar een detoxkuur die verder gaat dan alleen sapjes en je lichaam op...
Lees verder
Het Belang van Ontgiften: Reinig je Lichaam voor een Gezonder Leven
In een wereld vol vervuiling en ongezonde voedingskeuzes lijkt het zelfreinigende vermogen van ons lichaam in gevaar te zijn. Vergelijkbaar met een stromende rivier die vervuiling kan wegspoelen, heeft ons...
Lees verder

Schrijf je in voor de online webinar

Heb je vragen en wil je graag meer weten over detoxen?

Schrijf je in voor de online webinar