100% Veilige Darmspoeling thuis met een Klysma

darmspoeling

In dit artikel lees je:

Darmspoeling

Samen met de detox kuur is een darmspoeling steeds populairder geworden, in zowel in Nederland als in de rest van Europa. Dit komt omdat wij ons steeds meer bewust zijn over wat we eten en waar ons eten vandaan komt. Daarbij realiseren we ons dat zeer veel ons voedsel bewerkt is. Ons voedsel bestaat vandaag de dag vaak uit onder andere e-nummers, veel vet, klant-en-klare maaltijden en bespoten eten. We zijn steeds meer aan het eten, terwijl we ons minder voeden. Daar springt de detox kuur van Innerwave op in. Wij geven jouw de kans om je lichaam en geest te resetten. Kortom, geeft een detox kuur je lichaam een periode van rust waardoor het zich kan herstellen. Echter om je lichaam, en vooral je darmen, helemaal te reinigen is het ook belangrijk om je darmen te spoelen. Daarom vertellen we je wat een darmspoeling is, waarom het zo populair is en hoe je het zelf kunt doen.

 

Wat is een darmspoeling?

Met de detox kuur van Innerwave zijn je darmen al bijna helemaal schoon, maar voor de volledige ervaring raden wij je aan om ook je darmen schoon te spoelen. Een darmspoeling helpt je lichaam met het afvoeren van gif- en afvalstoffen die zich door de jaren heen hebben opgestapeld in je dikke darm. Via een dun slangetje wordt water, eventueel met toevoegingen, de anus ingebracht. Dit zorgt ervoor dat afvalstoffen losweken van de darmwand en eruit lopen. De spoeling kan tot drie kwartier duren en is niet pijnlijk. Wij begrijpen dat een darmspoeling een nieuwe stap is, maar je voelt je daarna als herboren! De ervaring is dus zeker een aanrader.

 

Waarom je darmen spoelen?

Doordat we al jarenlang slecht eten en drinken, denk aan bespoten, bewerkt of zelf volledig kunstmatig voedsel, zijn onze darmen dicht gaan slippen. Onze darmen zijn het niet gewend om grote hoeveelheden bewerkt voedsel te verwerken. Dit zorgt ervoor dat je darmwand na verloop van tijd steeds nauwer wordt, hierdoor blijven alle belangrijke voedingstoffen vast zitten. Deze zogeheten verslakking is de perfecte voedingsbodem voor parasieten en schimmels die zich allemaal ophopen in je darmen.

 

 

 

 

 

Door de verslakking kun je last krijgen van vermoeidheid, verstoppingen, migraine, huidklachten, depressies, hoge bloeddruk of een spastische darm. Je kan het dus zowel lichamelijk als geestelijk merken. Vervelende aandoeningen die je graag en gemakkelijk kunt voorkomen met een darmspoeling. Het is dus tijd om je darmen te reinigen!

 

Hoe kan ik thuis mijn darmen spoelen?

Een darmspoeling kan je zowel bij een colonhydrotherapeut doen als gewoon bij jouw thuis. Het effect van de darmspoeling is hetzelfde. Je darmen reinigen kun je het beste met een klysma doen en wij nemen alvast met je door welke stappen je dan het beste kunt zetten. Mocht je interesse hebben om je darmen te spoelen en een klysma bij Innerwave bestellen, ontvang je van ons uiteraard een uitgebreide handleiding.

 

  • Breng de klysma op kamertemperatuur door hem tussen je handen te wrijven
  • Haal het dopje eraf en druk op de slang zodat het tutje gemakkelijk glijdt
  • Ga op je zij liggen en breng het tutje van de slang in de anus
  • Je darmen gaan zich nu spoelen en de substantie komt in de inhoudszak terecht
  • Na de darmspoeling kun je de slang voorzichtig verwijderen
  • De inhoudszak kun je leegmaken en reinigen zodat je hem kunt hergebruiken
  • Je darmen zijn nu gereinigd en je voelt je als herboren!

 

Dankzij de klysma of de ALL IN KUUR detox kuur van Innerwave heb je nu je lichaam en mind gereset. Nu je darmen goed gespoeld zijn is het ook belangrijk om de gezonde levenswijze door te zetten. Dus meer fruit, groenten, noten en zaden eten en minder junkfood, bewerkt eten en klant-en-klare maaltijd.

 

 

Colonhydrotherapeut

Durf je het thuis toch niet goed om zelf de klysma in te brengen? Innerwave werkt ook samen met meerdere colonhydrotherapeuten. Een colonhydrotherapeut is een expert op het gebied van darmspoeling en kan ook voor jou je darmen reinigen. Omdat het een kickstart geeft aan je lichaam en je leven wordt het ook regelmatig vergoed door zorgverzekeraars. Dit is dus zeker een interessante overweging om het maximale resultaat uit je detox kuur te halen.

 

Bestel hier uw Klysma set van Innerwave 

klysma-dramspoeling

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Ontdek de Unieke Kracht van Innerwave Detox: Volwaardige Reiniging in 3 Krachtige Fases
Ontdek de Kracht van de 'Get Ready Fase': Waarom Innerwave Detox Uniek is Ben je op zoek naar een detoxkuur die verder gaat dan alleen sapjes en je lichaam op...
Lees verder
Het Belang van Ontgiften: Reinig je Lichaam voor een Gezonder Leven
In een wereld vol vervuiling en ongezonde voedingskeuzes lijkt het zelfreinigende vermogen van ons lichaam in gevaar te zijn. Vergelijkbaar met een stromende rivier die vervuiling kan wegspoelen, heeft ons...
Lees verder

Schrijf je in voor de online webinar

Heb je vragen en wil je graag meer weten over detoxen?

Schrijf je in voor de online webinar