De grote lever-gal reiniging: De krachtigste detox kuur

In dit artikel lees je:

De krachtigste detox op aarde: de grote lever-gal reiniging

 

Galstenen en lever gal zijn een wereldwijd probleem waar maar liefst 20% van de wereldbevolking ooit in het leven mee te maken krijgt. Indien iemand een ziekte heeft, zal die persoon ook altijd galstenen in de lever hebben. Gal stenen kunnen een gezond, vitaal en jeugdig leven in de weg staan en daarom dienen deze boosdoeners aangepakt te worden. In dit artikel lees je waarom het reinigen van lever gal reiniging belangrijk is vertellen we over een krachtige detox die je helpt aan een optimale gezondheid.

 

Wat zijn galstenen?

 

Lever gal is een alkalische vloeistof die diverse functies heeft. Gal ondersteunt bijvoorbeeld bij het verteren van vet, calcium en eiwitrijk voedsel. Ook is lever gal noodzakelijk om het vetgehalte van het bloed normaal te houden, gifstoffen uit de lever te verwijderen en de juiste zuur/base balans in het darmstelsel te onderhouden.

De gal stenen kunnen ontstaan in de lever en galblaas en bestaan uit samengeklonterd gal, cholesterol, virussen, bacteriën, chemische stoffen uit voedsel en parasieten. Hoewel men in de geneeskunde doorgaans de galblaas verwijderd wanneer iemand last heeft van lever gal boosdoeners, is er ook een natuurlijke manier van galreiniging. In dit artikel gaan we verder in op deze detox methode, en hoe het help bij het reinigen van lever gal.

 

Hoe ontstaan ze?

 

De oorzaak is te vinden in de voeding die we dagelijks binnenkrijgen. De chemische componenten die in ons eten terug te vinden is zorgen ervoor dat de lever (‘de schoonmaakfabriek van ons lichaam’) het allemaal niet meer aan kan. Hierdoor ontstaat er een restproduct dat galsteen wordt genoemd.

 

lever gal reinigen

 

De gevolgen van lever gal op het lichaam

 

Dat lever gal een impact op je lichaam hebben is inmiddels wel duidelijk. Doordat de lever de galverwerking niet meer goed aan kan functioneert het niet meer zoals het hoort. De galstroom stagneert en er ontstaan er stenen in de lever, die er weer voor zorgen dat het bloed niet goed gezuiverd wordt. Ook is je lichaam niet meer in staat om effectief voedingsstoffen en vitaminen op te nemen uit voedsel. Er moet een leverreiniging plaats vinden om de lever weer optimaal te laten functioneren, en zodat de lever van gal gereinigd word.

 

Lever gal zuivering voor een optimale gezondheid

 

Om de lever weer de optimale functie terug te geven is een leverreiniging nodig. Met behulp van de detox duurt dit niet langer dan 24 uur. Andreas Moritz beschrijft in zijn boeken dat er drie ingrediënten nodig zijn: een magnesiumsulfaat oplossing en een mix van olijfolie en grapefruitsap.

Een week voordat je met deze leverzuivering begint drink je veel appelsap, waardoor de stenen zachter worden. Het grote voordeel van deze methode is dat het niet nodig is om te vasten voordat je met de detox begint.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Ontdek de Unieke Kracht van Innerwave Detox: Volwaardige Reiniging in 3 Krachtige Fases
Ontdek de Kracht van de 'Get Ready Fase': Waarom Innerwave Detox Uniek is Ben je op zoek naar een detoxkuur die verder gaat dan alleen sapjes en je lichaam op...
Lees verder
Het Belang van Ontgiften: Reinig je Lichaam voor een Gezonder Leven
In een wereld vol vervuiling en ongezonde voedingskeuzes lijkt het zelfreinigende vermogen van ons lichaam in gevaar te zijn. Vergelijkbaar met een stromende rivier die vervuiling kan wegspoelen, heeft ons...
Lees verder

Schrijf je in voor de online webinar

Heb je vragen en wil je graag meer weten over detoxen?

Schrijf je in voor de online webinar