Zwanger worden? Het grootste cadeau aan je kind is een detoxkuur!

In dit artikel lees je:

Het belang van de juiste dosis extra vitaminen en mineralen

 

Veel vrouwen, en mannen ook trouwens, komen vitamines en mineralen te kort. Iedere dag weer opnieuw. Laat staan als je zwanger bent óf zwanger wilt worden. Dan heb je bepaalde vitaminen en mineralen extra hard nodig. Voor jezelf én voor je ongeboren kindje. Het is niet voor niets dat de bekende Oostenrijkse arts Franz Xaver Mayr (1876-1965) stelde dat de gezondheid van ieder embryo wordt bepaald door de kwaliteit van het bloed en de lymfe van de moeder. Het grootste cadeau wat je je toekomstige kind volgens hem dan ook kunt geven? Een goede detoxkuur. Natuurlijk mét voldoende gezonde voeding en de juiste supplementen.


Over Dr. Mayr

 

Leuk dat die man zo heel lang geleden wat dingen riep, zul je misschien denken. Maar deze arts is een icoon in de gezondheidswereld en de grondlegger van het vasten. Hij ontdekte dat een optimale werking van de darmen belangrijk is voor ieders gezondheid. Toen al, en in deze tijd nog veel meer, zorgen ophopingen in de darmen voor klachten, met ziektes en huidverouderingsprocessen tot gevolg. Daarom ontwikkelde Dr. Mayr vastenmethodes om de spijsvertering te bevorderen en als detox voor de darmen. Ontgiften dus. Met maar één doel: de gezondheid verbeteren.

 

Terug naar jouw kind(erwens)

 

Wil jij zwanger worden? Zorg er dan voor dat je lichaam zo gezond mogelijk is. Het is belangrijk om voordat je zwanger wordt gifstoffen en zware metalen zoveel mogelijk uit je systeem te krijgen. Dan belast je daar straks je kindje niet mee. Dus: tijd voor een detox mét de juiste supplementen. En met supplementen bedoelen we vitaminen en mineralen die je extra inneemt. Foliumzuur is bij iedereen met een kinderwens wel bekend, maar vitamine D is net zo belangrijk voor een optimale hormoonhuishouding. Maar ook de balans met vitamine A en K2 is belangrijk. Twijfel je over wat jij nodig hebt? Dan kun je je bloed eerst laten testen. De coaches van Innerwave helpen je daarna met de juiste detoxkuur en supplementen.

 

Ben je zwanger? Dan is jouw lichaam hard aan het werk. De vitamines en mineralen in jouw lichaam deel je nu met jouw kindje. En dat terwijl je er zelf waarschijnlijk al te weinig van in je bloed hebt! Zorg dus dat je er voldoende van binnenkrijgt. Ook dan biedt Innerwave de oplossing. Natuurlijk niet in de vorm van alleen sapjes, maar met gezonde, voedzame en pure maaltijden in combinatie met supplementen. Innerwave is hierin gespecialiseerd.

 

De ideale vitaminen- en mineralenmix
Om ervoor te zorgen dat jij gemakkelijk de juiste vitaminen en mineralen binnenkrijgt volgens een optimale dosering, hebben we een Innerwave Zwangerschapspakket samengesteld.

  • Omega 3 visolie: goed voor de ontwikkeling van de hersenen en het gezichtsvermogen van jouw foetus
  • Vitamine D3000: betere opname calcium en sterke botten
  • Magnesiumcitraat: minder vermoeidheid en soepele spieren
  • Multivitamine: een dagelijkse portie goed opneembare vitamines en mineralen

 

Meer weten of persoonlijk advies?
Wil jij jouw kindje een zo gezond mogelijke start geven? Dat is mooi! Daar helpen we je graag bij. Wil je weten wat we bedoelen met ‘puur eten’? Dan hebben we een lekkere en gezonde selectie recepten voor je klaarstaan. Krijg je liever persoonlijk advies op maat? Ook dat kan. Onze Innerwave coach en health-specialist Patrick helpt je graag verder. Neem hier contact op of bestel direct jouw gezonde dosis zwangerschap supplementen in onze webshop.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Ontdek de Unieke Kracht van Innerwave Detox: Volwaardige Reiniging in 3 Krachtige Fases
Ontdek de Kracht van de 'Get Ready Fase': Waarom Innerwave Detox Uniek is Ben je op zoek naar een detoxkuur die verder gaat dan alleen sapjes en je lichaam op...
Lees verder
Het Belang van Ontgiften: Reinig je Lichaam voor een Gezonder Leven
In een wereld vol vervuiling en ongezonde voedingskeuzes lijkt het zelfreinigende vermogen van ons lichaam in gevaar te zijn. Vergelijkbaar met een stromende rivier die vervuiling kan wegspoelen, heeft ons...
Lees verder

Schrijf je in voor de online webinar

Heb je vragen en wil je graag meer weten over detoxen?

Schrijf je in voor de online webinar