Kom alles te weten over detoxen

Ik laat je precies zien wat ik dagelijks eet

 

Word de beste versie van jezelf…

Wat houdt een vastenkuur precies in?

Kies uit een van onze 3 pakketten

Ik dacht dat ik vroeger gezond leefde totdat ik begon met het voeden van mijn darmen. Ik had eindelijk mijn nieuwe IK terug’. 

combo-sapkuur-3-dagen-

Innerwave mild vastenkuur - een compleet pakket

Een vasten programma hoeft niet ingewikkeld en zwaar te zijn. Innerwave Mild vasten brengt je lichaam en je mind binnen 9 dagen weer helemaal in balans. 

Het reinigingsprogramma bestaat uit 3 fasen (3 x 3 dagen). Dankzij het gemak van de dagmenu’s en ondersteunende supplementen is de Mild vastenkuur goed vol te houden. Het resultaat: een fit en energiek gevoel! Je voelt je goed, dat straal je ook uit. Je lichaam gaat bovendien efficiënt vetten verbranden, wat resulteert in gewichtsverlies of een betere lichaamssamenstelling (minder vet, meer spieren).     

 

 • Je voelt je in 9 dagen fit & energiek.
 • Je ervaart meer energie en voelt je herboren!
 • Je valt af (2-4 kg), mooie bijkomstigheid.
 • Je hebt je nog nooit zo goed gevoeld.
 • Je wordt stap-voor-stap begeleid

Innerwave compleet vastenkuur

Gun je lijf rust en geef afvalstoffen de kans om je lichaam te verlaten. Innerwave Intensieve Detoxkuur brengt je lichaam en mind weer helemaal in balans. Je verliest niet alleen wat kilo’s, maar krijgt ook meer energie en een opgeruimd hoofd!

 

Dit intensieve reinigingsprogramma bestaat uit 3 fasen: voorbereiden, vasten en opbouwen. Het pakket bestaat uit darmreinigende en voedende supplementen, een klysmaset en een kuurboekje. In het kuurboekje wordt stap voor stap uitgelegd hoe alles werkt.

compleet-detoxen-sapkuur-detox
basis-detoxen

Innerwave basis vastenkuur - een compleet pakket

Met Innerwave compleet vastenkuur breng je je lichaam in 3 logische fasen weer in balans, waardoor bouwstoffen uit de voeding weer maximaal opgenomen kunnen worden. Het resultaat hiervan is een betere spijsvertering, snellere verbranding, betere doorbloeding en een mooie, goed gehydrateerde en gezonde huid.

 • Veilig en betrouwbaar
 • 100% kwalitatief hoogstaande natuurlijke voedingssupplementen
 • Uniek en bewezen concept

Wat ga je ervaren?

Een mooie huid

Hoe je eet en leeft bepaalt voor een groot deel hoe je er uit ziet. Een sterke spijsvertering is niet alleen cruciaal voor je gezondheid, maar is ook van belang voor je huid. Als je je lichaam reinigt en zorgt voor de juiste voeding kan dit écht bijdragen aan een mooiere huid. Heb je last van puistjes? Tijdens de kuur reinig je niet alleen, maar laat je voedingsmiddelen die puistjes veroorzaken achterwege. Je huid knapt er zienderogen van op.    

Het begin van een nieuwe, gezonde levenstijl

Door Innerwave vasten krijg je nieuwe energie. Je ervaart het resultaat van een optimale spijsvertering, verliest vetmassa en krijgt een mooiere huid. De kuur is de eerste stap op weg naar een nieuwe, healthy lifestyle. Je wordt je extra bewust van je valkuilen en ontdekt hoe jouw lichaam op voedingsmiddelen reageert. 

Vet verliezen

Vasten met Innerwave kan je helpen om gewicht te verliezen. Omdat je bij de kuur blijft eten, gaat je lichaam niet in de ‘overlevingsstand’. Je houdt voldoende energie om te blijven sporten. Je vetmassa neemt af, zonder verlies van spiermassa. De kuur is daarom ook geschikt voor sporters die hun vetverbranding willen optimaliseren om beter te presteren. 
Als je meer kilo’s wil verliezen kun je na de 9 dagen van het programma nog doorgaan met de eetschema’s.

de nieuwe ik....

“Jaren geleden besefte ik dat ik me continu moe voelde. Bewust maar toch ook onbewust liet ik twee jaar achtereenvolgens bloed prikken vanwege die chronische vermoeidheid. De diagnose: vitamine D tekort. 

 

Was het zo eenvoudig? Niets bleek minder waar. Na een hittegolf van drie dagen voelde ik me nog steeds hetzelfde: moe. Via via kwam ik in contact met darmreinigingskuren. Mijn eerst reactie? No way. Ik heb er enkele nachten over geslapen, en ben toch overstag gegaan. Ik had er veel voor over om me weer ALIVE te voelen. Na enkele dagen spoelen zag ik het resultaat van jarenlang Westerse eet- en leefgewoonten, antibiotica en gifstoffen in de pot liggen. Nog een aantal dagen later en een arsenaal aan kruiden en vitaminen rijker was ik niet alleen 6,5 kilo afgevallen, maar was ook het opgeblazen gevoel in mijn buik weg. Bovenal: ik voelde me zo fit als een hoentje. In 10 dagen jezelf jonger voelen klinkt eigenlijk te mooi om waar te zijn. Maar ik voelde het toch echt zelf.

 

Ik was dolenthousiast. Dit was subliem! De rest kun je zelf invullen: ik startte mijn eigen bedrijf.”

 

 – Patrick Willems (Eigenaar Innerwave)

“Ik voelde me zo fit als een hoentje. In 10 dagen jezelf jonger voelen klinkt eigenlijk te mooi om waar te zijn.”

de detox totaal formulE van Innerwave

REINIGINGSKUUR

De detox vastenkuur geeft de spijsvertering rust, zodat het lichaam grondig gereinigd en weer versterkt kan worden.

LEVENSSTIJL

Dankzij ons voedings- en bewegingsadvies wordt je tijdens een detox kuur bewuster van wat je eet en wat voor uitwerking dit heeft op je lichaam en geest.

SUPPLEMENTEN

Het detox effect wordt versterkt door de combinatie van 100% natuurlijke reinigende, voedende en herstellende supplementen.

Vele andere gingen u voor

Je bent niet alleen.. iedere maand starten we samen

 • Zorgen dat je toegang krijgt tot onze community (samen gaan we de challenge in)
 • Nemen je stap-voor-stap mee in het proces (alles is voorbereid)

 

 • Staan 24/7 voor je klaar om je te begeleiden en te helpen als je vastloopt

 

 • Garanderen dat iedereen hier aan mee kan doen, je hebt geen kennis nodig (easy)

 

 • Eisen alleen een positieve instelling en de wil om er mee aan de slag te gaan (9 dagen knallen!) 

Wat kun je verwachten na uw detox kuur?

 • Je vitaliteit neemt toe (meer energie)
 • Verbetering van je immuunsysteem (voorkomt dat je ziek wordt)
 • Betere opname van voedingsstoffen (gezonder)
 • Betere conditie van je huid (huidverjonging)
 • Hogere vetverbranding (je valt af)
 • Concentratie neemt toe

Kies nu je detox vastenkuur, en doe mee aan de maandelijkse challenge!

MILDE DETOX VASTENKUUR
mild-detoxen

Deze 9-daagse kuur zorgt voor een grondige reiniging van je lichaam. Geeft nieuwe energie en stimuleert de stofwisseling. Je wordt slanker, gezonder en krijgt een stralende huid!

BASIS DETOX KUUR
basis-detoxen

Volg dit intensieve Body & Mind Reset programma voor meer energie, een stralende huid en voor de start van een nieuwe healthy lifestyle.

COMPLEET DETOX KUUR
compleet-detoxen-sapkuur-detox

Na de intensieve kuur voel je je fit en energiek. Je voelt je niet alleen goed, dat straal je ook uit.

Je lichaam gaat bovendien efficiënt vetten verbranden, wat resulteert in gewichtsverlies of een betere lichaamssamenstelling (minder vet, meer spieren).

We bieden iedereen een 30 dagen niet goed geld terug garantie. Waarom? Omdat we ervan overtuigd zijn dat Innerwave gaat bijdragen aan jouw gezondheid en welzijn. Je loopt dus geen enkel risico.  

Detoxen onder begeleiding en samen met anderen?

Meld je GRATIS aan voor de volgende challenge!

detox-kuur-van-patrick