Patrick Willems

Wie ben je?

 

Patrick Willems. Eigenaar & founder van Innerwave. Geboren in 1971. Hecht veel waarde aan geluk en gezondheid!

 

Carrière?

 

Na mijn studie ging ik werken als assistent verkeersleider op de luchthaven. Daarna startte ik mijn eigen bedrijf ‘Innerwave’. Een behoorlijke carrière switch. Lees verder!

 

Dat behoeft wat uitleg?

 

Jaren geleden besefte ik dat ik me continu moe voelde. Bewust maar toch ook onbewust liet ik twee jaar achtereenvolgens bloed prikken vanwege die chronische vermoeidheid. De diagnose: vitamine D tekort. Was het zo eenvoudig? Niets bleek minder waar. Na een hittegolf van drie dagen voelde ik me nog steeds hetzelfde: moe.

 

Ik vervolgde mijn zoektocht en kwam terecht bij een acupuncturist. Daar kreeg ik meer duidelijkheid. Mijn klachten vonden hun oorsprong in mijn darmen. Deze waren ‘verslakt’. Na enkele behandelingen voelde ik me wat beter, maar nog steeds niet op en top.

 

De reis ging verder…

 

Via via kwam ik in contact met darmreinigingskuren. Mijn eerst reactie? No way. Ik heb er enkele nachten over geslapen, en ben toch overstag gegaan. Ik had er veel voor over om me weer ALIVE te voelen. Na enkele dagen spoelen zag ik het resultaat van jarenlang Westerse eet- en leefgewoonten, antibiotica en gifstoffen in de pot liggen. Nog een aantal dagen later en een arsenaal aan kruiden en vitaminen rijker was ik niet alleen 6,5 kilo afgevallen, maar was ook het opgeblazen gevoel in mijn buik weg. Bovenal: ik voelde me zo fit als een hoentje. In 10 dagen jezelf jonger voelen klinkt eigenlijk te mooi om waar te zijn. Maar ik voelde het toch echt zelf! Conclusie: Ik was dolenthousiast. Dit was subliem! De rest kun je zelf invullen: ik startte mijn eigen bedrijf.

 

Wat beweegt je om je welke dag weer in te zetten voor Innerwave?

 

Voor een goede gezondheid is het nodig dat het lichaam schoon, in balans en goed gevoed is. Daarnaast hecht ik grote waarde aan een gezonde state of mind. Want ik ben ervan overtuigd dat een optimistische mens een gezondere en ook gelukkigere mens is.’ Tot op de dag van vandaag ben ik bezig met mensen gezond en energiek maken. Het I’M ALIVE gevoel verspreiden! Wat wil een mens nog meer?

 

Gezonde groet,

Patrick Willems

Patrick Willems

Wie ben je?   Patrick Willems. Eigenaar & founder van Innerwave. Geboren in 1971. Hecht veel waarde aan geluk en …

Bekijk

Melanie Braat

Melanie Braat, Colonhydrotherapeute en eigenaresse van Vita Melle: ‘Met Colonhydrotherapie zuiver ik de dikke darm op een zachte, effectieve manier …

Bekijk
Wat is Detoxen precies?
Hoefslag 9A, 5411 LS Zeeland
“Ik voelde me zo fit als een hoentje. In 10 dagen jezelf jonger voelen klinkt eigenlijk te mooi om waar te zijn.”

Patrick Willems

Wie ben je?   Patrick Willems. Eigenaar & founder van Innerwave. Geboren in 1971. Hecht veel waarde aan geluk en …

Bekijk

Melanie Braat

Melanie Braat, Colonhydrotherapeute en eigenaresse van Vita Melle: ‘Met Colonhydrotherapie zuiver ik de dikke darm op een zachte, effectieve manier …

Bekijk

Schrijf je in voor de online webinar

Heb je vragen en wil je graag meer weten over detoxen?

Schrijf je in voor de online webinar