Willem (74 jaar) & Mija (73 jaar)

Met Patrick (mister Detox) op Ibiza was een speciale ervaring!

Hij ontving ons op de luchthaven met een gehuurde bus.
Nam ons mee om te lunchen bij een prachtig hotel wat achteraf bleek de eigenaar te zijn van de geweldige villa in de bergen waar wij onze week zouden doorbrengen.

 

Ondanks dat wij wel het een en ander gezien hebben in de wereld was dit overweldigend.
8 prachtig ingerichte suites met T.V. en Wifi, en badkamers.
Een gezellige woonkamer met een zeer geoutilleerde keuken met alle voorhanden apparaten, die nodig waren om fruitsappen en groentenmoes te maken.

 

Tegen de avond arriveerden de andere 5 personen waar we de verdere week mee zouden doorbrengen waaronder Astrid die ons de hele week zou verzorgen.

 

De volgende morgen werd ons uitgelegd, hoe om te gaan met de dagelijks in te nemen supplementen en klysmales. 6 dagen lang begonnen we met citroen in warm water en daarna volgde het innemen van diverse producten en voor sommigen was daar de klysma. Voor hen die dat niet zelf wilde doen assisteerde onze Astrid.

Zij was de spil in het Detoxweb. Iedere morgen lag er een briefing voor die dag.
Speciale aangevoerde, hoofdzakelijk kruidenthee mochten we de hele dag vrij nemen.

 

Astrids motto was ‘ Alles kan maar niets moet’ waarbij ze wel de kanttekening maakte dat het dan wel ten kosten kon gaan van de 100% verwachting. ‘Darmen schoon en wat afvallen’.
We werden een soort gehersenspoeld en met onze neus gedrukt op goede voeding en de noodzaak van supplementen, vitamines e.d. onder het motto van:

 

‘Aardappelen, pasta, brood en rood vlees zijn onze gangbare voedingsmiddelen in eerste rang maar wij moeten dat meer gaan zien als bijproducten. Fruit en groenten, wit vlees en vitaminevolle producten moeten als eerste in onze gedachte komen als we trek krijgen’.

 

Ja, gehersenspoeld want Patrick die vrolijk mee deed, aan de ene kant met zijn dagelijkse stimulans gesteund door het vertonen van films over voeding etc. en Astrid aan de andere kant, die de uitvoerende zaken op zich nam en een geweldige kennis van producten bleek te hebben.

 

Dagelijks wist zij weer gezellig gekleurde sappen te serveren en ‘s avonds werd afgesloten met heerlijke groetensoep of moes. Daarna gezellig aan de grote tafel werd er veel gepraat over onze beleving, die vaak uitmondden in gesprekken over onze dagelijkse vriend, De Klysma en zijn opbrengst. Dit leidde vaak tot zeer komische gesprekken.

 

Overdag werd er, als het weer het toe liet en dat was ons zeer gezind veel gezond, op comfortabele bedden, welke waren gesitueerd op diverse terrassen op enkele niveaus bij de zwembaden.
Sommigen gingen sporten in de rijk geoutilleerde fitness of lieten zich verwennen in de sauna annex whirlpool.

 

We hebben alles ervaren als een zeer relaxte vakantie met prettige mensen om ons heen met een gezamenlijk doel. Een heerlijke week waarbij we ieder drie kilo afvielen in plaats van het gebruikelijk aankomen.

We hebben leuke mensen ontmoet en fijne gesprekken gehad.

Het was een topweek en we hebben veel geleerd over hoe we verder moeten met voeding en de farm industrie.

 

Met dank Mija en Willem

 

Disclaimer: Bovenstaande succesverhalen zijn geschreven door personen die de kuur hebben gevolgd en vertellen hún verhaal. Specifieke resultaten zijn echter niet gegarandeerd en de resultaten kunnen per persoon variëren.

Patrick Willems

Oprichter Innerwave

“Waar Innerwave bijna 10 jaar geleden begon met detoxen – een reinigingskuur van lichaam en geest -, meten we je nu graag een complete nieuwe levensstijl aan. Een total body & mind reset noemen we dat.

 

Pas wanneer je schoon van lichaam en geest bent én dit met een gezonde voeding en beweegpatroon onderhoudt, ben je in staat maximaal van het leven te genieten. Alive and kickin. Day, after day, after day!

Schrijf je in voor de online webinar

Heb je vragen en wil je graag meer weten over detoxen?

Schrijf je in voor de online webinar