Stephanie Tency

Een nieuw jaar een schoon lijf!! Dit was mijn motto voordat ik met de detox kuur begon. Ik heb ervoor gekozen om in februari te starten, aangezien ik toen (voor mijn doen) een redelijk rustige week had om de sapdagen goed te kunnen volbrengen. Als ik iets doe dan ga ik voor het maximale, dus ik koos voor de zwaarste kuur…!!

 

Je start met een afbouwfase, wat heel erg belangrijk is. Als ik mij hier niet streng aan had gehouden, dan had ik het denk ik erg zwaar gekregen. Op de eerste dag heb ik mijn omvangen opgemeten. Ik kijk zelf nooit naar mijn gewicht, ik sport veel en spiermassa weegt meer dan vetmassa. Door constant op de weegschaal te gaan staan kan het juist demotiverend werken. De eerste twee dagen van de afbouwfase had ik enorme hoofdpijn en was ik bang dat dit de hele kuur zou aanhouden. Gelukkig ging het vanaf de derde dag al een stuk beter. Ik hou er al een gezonde leefstijl op na, dus de lichte maaltijden waren voor mij goed vol te houden. Maar ook ik hou van af en toe eens lekker snoepen of een wijntje. Bij feestjes zat ik dus vrolijk aan de Spa rood, want van coach Patrick mocht ik absoluut geen alcohol. Nee, ook geen vodka met Spa rood helaas 😉

 

Daarna begon het serieuze werk, 7 dagen lang sapvasten. Iedere dag maakte ik verse fruit/groente smoothies en ’s avonds heerlijke verse soepen, zoals pompoensoep en bloemkoolsoep. Patrick had hele lekkere recepten, waardoor je gevariërd eet. Ik heb deze 7 dagen heel goed doorstaan, ik had weinig honger en veel energie. Ik sliep ook als een roosje en had het gevoel dat ik de hele wereld aan kon! Iedere dag had ik contact met Patrick, wat ik zelf wel erg fijn vond. Je start met iets waar je geen ervaring mee hebt en dan is het altijd goed als je iemand hebt waar je al jouw vragen aan kwijt kan. Ik raad ook iedereen aan om deze kuur altijd met begeleiding te doen. De laatste twee dagen had ik het wel erg zwaar, ik had constant een licht gevoel in m’n hoofd en was erg zweverig. Gelukkig heeft Patrick mij hier doorheen gesleept, door motiverende berichten te sturen dat ik zo goed bezig was en dat we er bijna waren. Ik had gelukkig weinig behoefte aan vast voedsel, behalve op het moment dat ik door de supermarkt heen liep of een smoothie aan het maken was. Dan heb je toch wel de neiging om zo’n heerlijk stukje mango in je mond te stoppen, maar ik heb mij ervan weten te weerhouden!

 

Nu ben ik begonnen met de opbouwfase en het is heerlijk om weer te kunnen eten. Maar ook de opbouwfase is net zo belangrijk als de afbouwfase. Je merkt dat je darmen nog weinig kunnen hebben en daarom is het belangrijk om rustig aan kleine porties te eten, ook al heb ik de behoefte aan een lekker mals biefstukje!

 

Ik heb mijn omvangen weer opgemeten en ben overal 1 tot 2 cm. afgevallen en merk dat mijn kleding ook een stuk losser zit. Ik voel mij energiek, m’n huid straalt en ik zit lekker in m’n vel. Ik heb mij voorgenomen om 1 keer per week een sapdag in te lassen, zodat ik in balans blijf. Patrick enorm bedankt voor al jouw support, zonder jou had ik dit nooit tot zo een goed einde kunnen brengen 🙂

 

Stephanie Tency (Presentatrice RTL Lifestyle Experience/Actrice Pas Oplichters SBS6/Model/Eigenaar van My Personal Trend Shopper)

 

Disclaimer: Bovenstaande succesverhalen zijn geschreven door personen die de kuur hebben gevolgd en vertellen hún verhaal. Specifieke resultaten zijn echter niet gegarandeerd en de resultaten kunnen per persoon variëren.

 

Patrick Willems

Oprichter Innerwave

“Waar Innerwave bijna 10 jaar geleden begon met detoxen – een reinigingskuur van lichaam en geest -, meten we je nu graag een complete nieuwe levensstijl aan. Een total body & mind reset noemen we dat.

 

Pas wanneer je schoon van lichaam en geest bent én dit met een gezonde voeding en beweegpatroon onderhoudt, ben je in staat maximaal van het leven te genieten. Alive and kickin. Day, after day, after day!

Schrijf je in voor de online webinar

Heb je vragen en wil je graag meer weten over detoxen?

Schrijf je in voor de online webinar