Nancy

In de zomer van 2012 volgde ik mijn eerste Innerwave kuur. Ik was al eerder enthousiast gemaakt door een collega en was vooral benieuwd naar wat het sapvasten met mijn lichaam zou doen. De gedachten van 5 tot 7 dagen niet eten had mij tot dan toe weerhouden. Ik dacht dat ik dat nooit zou kunnen volhouden. Toch besloot ik de kuur te gaan doen; mijn darmen werkten niet optimal en ik had vaak last van een opgeblazen gevoel in mijn buik. Daar kwam bij dat de vakantie voor de deur stond en wie wil er dan niet een paar kilootjes kwijt?

 

De voorbereidingsdagen gingen prima. Naar mijn idee at ik meer dan normaal maar wel heel gezond en licht verteerbaar voedsel. Dat gaf al direct een goed gevoel. Tijdens deze dagen merkte ik zelfs al verandering in m¹n buik! Na de eerste fase was ik vooral nieuwsgierig naar de sapdagen en de darmspoelingen. Je moet een drempeltje over om de eerste spoeling uit te voeren maar het valt reuze mee. Ongelooflijk wat een troep er uit je darmen komt! Wat me opviel was dat ik vooral in deze fase van de kuur heerlijk sliep en ’s morgens uitgerust wakker werd. En dat allemaal zonder honger.

 

Toen de sapdagen erop zaten begon ik weer vast voedsel te eten. Dat wordt rustig aan opgebouwd zodat je lichaam weer kan wennen aan gewoon eten. Na de eerste kuur was ik ruim 5 kilo lichter, ik was het opgeblazen gevoel kwijt en vanaf dat moment werken mijn darmen zoals het hoort. Mijn eetpatroon heb ik sindsdien aangepast en is redelijk ‘Innerwave-proof’ geworden waardoor de resultaten blijvend zijn. Om mijn darmen schoon te houden en mijn lichaam te resetten volg ik nu regelmatig deze kuur.

 

Ik kan het echt iedereen aanraden.

 

Groet, Nancy

 

Disclaimer: Bovenstaand succesverhaal is geschreven door de persoon die de kuur heeft gevolgd en vertelt zijn/haar ervaring Specifieke resultaten zijn echter niet gegarandeerd en de resultaten kunnen per persoon variëren.

Patrick Willems

Oprichter Innerwave

“Waar Innerwave bijna 10 jaar geleden begon met detoxen – een reinigingskuur van lichaam en geest -, meten we je nu graag een complete nieuwe levensstijl aan. Een total body & mind reset noemen we dat.

 

Pas wanneer je schoon van lichaam en geest bent én dit met een gezonde voeding en beweegpatroon onderhoudt, ben je in staat maximaal van het leven te genieten. Alive and kickin. Day, after day, after day!

Schrijf je in voor de online webinar

Heb je vragen en wil je graag meer weten over detoxen?

Schrijf je in voor de online webinar