Mariam

Via mijn orthomoleculair arts ben ik op de website van Innerwave terrecht gekomen.
Voordat ik begon aan de kuur heb ik flink lopen twijfelen, zal ik het doen ja/nee en ga ik dat wel volhouden? Daarna heb ik nog een paar keer gebeld en gemaild met Patrick.

 

Hij gaf mij goede uitleg en ik dacht; ‘ik ga het proberen, ik ga ervoor’.

 

Ik zit nog in de sapfase en ik voel mij nu al supergoed!!

 

Ik ben heel blij dat ik het gedaan heb. Wauw, wat voel ik me goed, fris en energiek! Het werkt echt!

 

Mijn huid ziet er beter uit in mijn gezicht en ik voel me ook erg goed. En wat ook heerlijk is.. dat ik nu al 5 kilo kwijt ben. Nooit gedacht dat ik me zonder eten en door de sappen en alle supplementen zo fit zou gaan voelen.

 

Vandaag bezoek gebracht aan mijn orthomoleculair arts, daar kom ik nu vanaf december om de 6 weken. Hij heeft mijn lichaam weer doorgemeten en een bloedanalyse gedaan.

 

En wat denk je??? Al mijn bloedcellen zijn weer zoals het hoort, het zag er allemaal prachtig uit.
Wat een verschil met mijn vorige bezoek.

 

Ik ben ook van mijn candida af die in mijn darmen zat én mijn metabolische leeftijd was tijdens mijn laatste bezoek 52 jaar en nu 37 jaar!!!

 

Wat een verschil!

Ik ben een vrouw van 37 dus alles is weer helemaal zoals het moet zijn. Ik ben superblij met dit resultaat.

 

Ik wil Patrick bedanken voor zijn goede begeleiding tijdens de kuur en zijn goede tips. Ik heb hier heel veel aan gehad. Ik voel mij weer helemaal lekker in mijn vel door deze detoxkuur,
ik raad iedereen aan om deze kuur te doen. Vanaf nu ga ik het 2 keer per jaar doen.

 

Groetjes, een enthousiaste Innerwaver uit Landsmeer.

 

Disclaimer: Bovenstaand succesverhaal is geschreven door de persoon die de kuur heeft gevolgd en vertelt zijn/haar ervaring Specifieke resultaten zijn echter niet gegarandeerd en de resultaten kunnen per persoon variëren.

Patrick Willems

Oprichter Innerwave

“Waar Innerwave bijna 10 jaar geleden begon met detoxen – een reinigingskuur van lichaam en geest -, meten we je nu graag een complete nieuwe levensstijl aan. Een total body & mind reset noemen we dat.

 

Pas wanneer je schoon van lichaam en geest bent én dit met een gezonde voeding en beweegpatroon onderhoudt, ben je in staat maximaal van het leven te genieten. Alive and kickin. Day, after day, after day!

Schrijf je in voor de online webinar

Heb je vragen en wil je graag meer weten over detoxen?

Schrijf je in voor de online webinar