Annie Willems

De Innerwave kuur heb ik gedaan voor mijn gezondheid. En ik wilde me weer lekker fit voelen. Ik was benieuwd hoe ik het zou ervaren maar het viel honderd procent mee dus een aanrader voor iedereen.
De laatste dag sapdag vond ik wat zwaarder dus ik was blij dat ik daarnaa weet kon opbouwen met vast voedsel. Maar daar tegenover stond dat ik me als herboren voelde. Echt geweldig! Ik kreeg complimentjes over hoe ik eruit zag en ik voelde me weer fit. Elke dag zag ik de weegschaal naar beneden gaan maar ik heb me dan ook precies aan het programma gehouden en niet gezondigd. Ook mijn darmflora is weer in orde. Iedereen die zich weer goed wil voelen zou zo’n kuur moeten doen. Ik blijf het zeker herhalen. Het liefst ieder halfjaar.

Annie Willems

Disclaimer: Bovenstaand succesverhaal is geschreven door de persoon die de kuur heeft gevolgd en vertelt zijn/haar ervaring Specifieke resultaten zijn echter niet gegarandeerd en de resultaten kunnen per persoon variëren.

 

 

 

Patrick Willems

Oprichter Innerwave

“Waar Innerwave bijna 10 jaar geleden begon met detoxen – een reinigingskuur van lichaam en geest -, meten we je nu graag een complete nieuwe levensstijl aan. Een total body & mind reset noemen we dat.

 

Pas wanneer je schoon van lichaam en geest bent én dit met een gezonde voeding en beweegpatroon onderhoudt, ben je in staat maximaal van het leven te genieten. Alive and kickin. Day, after day, after day!

Schrijf je in voor de online webinar

Heb je vragen en wil je graag meer weten over detoxen?

Schrijf je in voor de online webinar