HEALTHY WEEKMENU’S

3 maanden

9,95 (per maand)
 • Wekelijks nieuwe gezonde dagmenu’s op maat
 • Dieetvoorkeuren opgeven
 • De recepten zijn opgesteld door een voedingsdeskundige
 • Geen ingewikkelde recepten
 • Kostenefficiënte boodschappenlijst
 • Individuele berekening energiebehoefte
 • Sluit intoleranties of producten die je niet lust uit
 • Verlies tot 12 kg in 3 maanden

12 maanden

6,95 (per maand)
 • Wekelijks nieuwe gezonde dagmenu’s op maat
 • Dieetvoorkeuren opgeven
 • De recepten zijn opgesteld door een voedingsdeskundige
 • Geen ingewikkelde recepten
 • Kostenefficiënte boodschappenlijst
 • Individuele berekening energiebehoefte
 • Sluit intoleranties of producten die je niet lust uit
 • Verlies tot 20 kg in 12 maanden

Skip the diet, just eat healthy!

Wil jij gezonder eten en lekker in je vel zitten? Met jouw persoonlijke weekmenu wordt het jou makkelijk gemaakt om gevarieerd en lekker te eten.

Iedere week ontvang je een voedingsplan met dagmenu’s die helemaal op jouw lijf zijn geschreven. Wil je afvallen? Met onze weekmenu’s kun je ongeveer 1 kg per week afvallen, afhankelijk van je beginsituatie. Of is jouw doel spiermassa opbouwen? Het is allemaal mogelijk. De menu’s zijn opgesteld volgens wetenschappelijke richtlijnen gezonde voeding. Voor extra gemak krijg je ook een efficiënt boodschappenlijstje met alle ingrediënten die je die week nodig hebt

 

Wil jij?

• Gezonder en lekker eten?

• Op een verantwoorde manier afvallen?

• Meer spiermassa opbouwen?

• Het maximale uit je training halen?

• Voorkomen dat je na je detoxkuur in je oude eetgewoonten terugvalt?

Voor slechts €6,95 per maand ontvang jij wekelijks een persoonlijk voedingsplan. Met gezonde en inspirerende menu’s die niet ingewikkeld zijn en goed te combineren met je werk en gezin. Wil je stoppen? Geen probleem. Je kunt per maand opzeggen. Je zit dus niet vast aan een langdurig lidmaatschap.
9
201 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9/10

Het was goed te doen!

Doordat je toch nog iets mag eten …. was het allemaal goed te doen. Geen hongergevoel gehad en ik voelde [...]
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Twello

Goede reset !

Je krijgt een duidelijke handleiding en toelichting toegestuurd. Daarin staan diverse tips. Door de goede afbouw van je gewone eetpatroon [...]
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bladel

Volgend naar weer!

Toen ik t pakket binnenkreeg dacht ik: ga ik dit volhouden? Maar heel de ervaring overtrof mij zo positief! Ik [...]
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oosterhout
Griekse yoghurt pannenkoeken met kaneel en blauwe bessen
Pompoen & courcette traybake met halloumi
Vegetarische poké bowl met kikkererwten & ananas
Kip fajita met courgetti, avocado & paprika

Wil je afvallen of juist aankomen? Of wil je op je huidige gewicht blijven, maar je energiek en je fit voelen? Het menu wordt aan jouw wensen aangepast. De gepersonaliseerde dagmenu’s bevatten de juiste hoeveelheid kilocalorieën en voedingsstoffen om je doelen te bereiken. Wij kunnen jouw instellingen tussentijds aanpassen.

 

Wat wil jij bereiken?

 • Verantwoord 0,5 tot 1 kg per week afvallen
 • Op gewicht blijven en gezonder eten
 • Gewichtstoename (spiermassa)

 

Voorkeuren en allergieën
Uiteraard houden wij rekening met eventuele intoleranties, allergieën of dieetwensen. Glutenvrij, lactosevrij, eiwitrijk of vegan? Geef eenvoudig aan welke voedingsmiddelen of welke stoffen je wilt uitsluiten van je weekschema’s. Ook kies je zelf het aantal eetmomenten per dag.

Wat is jouw doel?

Wij weten hoe lastig het kan zijn om je eetpatroon te veranderen. Wij maken het jou makkelijk om gezond te eten. Met een persoonlijk voedingsplan, op jouw lijf geschreven.

Of je nu fanatiek sport of weinig beweegt maar wel wil afvallen, de dagmenu’s helpen om je doel te bereiken.  Wil je tussentijds wat aanpassen? Je hebt de altijd de mogelijkheid om je geadviseerde caloriebehoefte of voorkeuren te wijzigen.

 

Gezond eten is niet moeilijk

Je eet gevarieerd en gebalanceerd, met zo veel mogelijk onbewerkte basisproducten. Dit betekent dat de menu’s veel groenten, fruit, peulvruchten en volkoren producten bevatten. De bereidingsduur van de gerechten ligt meestal rond de 15 minuten.  De producten kun je bij iedere supermarkt vinden. Met je boodschappenlijst kun je zelfs direct online je boodschappen bestellen.

 

Afvallen, op gewicht blijven of aankomen

De aanbevolen hoeveelheid kilocalorieën wordt berekend met behulp van de Harris en Benedict-formule. Dit is een veelgebruikte formule om de energiebehoefte te bepalen. Op die manier krijg jij een gepersonaliseerd menu dat geschikt is om op een verantwoorde manier af te vallen, op gewicht te blijven of aan te komen. 

 

Gezond afvallen (en op gewicht blijven)

Als je doel is om af te vallen zal je dagmenu minder energie bevatten dan je op basis van je berekende ruststofwisseling en activiteiten op een dag verbruikt.  Je volgt dus absoluut geen strikt dieet! Het doel is niet om zo snel mogelijk af te vallen (waarbij de kans groot is dat de kilo’s er binnen de kortste keren weer aan zitten). Wat je wel krijgt, zijn gezonde dagmenu’s met lekkere veelzijdige recepten.  Zodat jij gezondere eetgewoonten en je nieuwe gewicht op de lange termijn weet vast te houden.

Aankomen (spiermassa)

Wil je in gewicht aankomen, meer spiermassa kweken en je fit en gezond voelen?  Dan is het natuurlijk belangrijk dat je genoeg energie binnenkrijgt. En dat niet alleen, ook de macronutriënten (eiwitten, vetten en koolhydraten) moeten in de juiste verhoudingen in je voeding zitten.  

Wat je eet, speelt een rol bij de optimale opbouw van spiermassa. Maar van gezonde  voeding alleen krijg je geen spieren. Die kweek je door de juiste training. Een sportcoach kan je begeleiden om naast je voedingsprogramma met een sporttraject je doelen te verwezenlijken.  

Lekker vegetarisch

Ben je vegetariër, maar heb je het idee dat je vaak hetzelfde eet of dat je iets mist? Of wil je het (een tijdje) zonder vlees doen? Laat je dan verrassen door de vegetarische menu’s.  Je kunt kiezen voor een menu dat geen vlees bevat maar wel vis, of voor volledig vegetarisch. Wij zorgen ervoor dat je toch de benodigde voedingsstoffen binnenkrijgt en bovendien je doelstelling kunt behalen.

 

Spijsverteringsklachten

Heb jij snel last van een opgeblazen gevoel of winderigheid na het eten? Veel mensen die een Innerwave Detoxkuur volgen staan ervan versteld dat deze klachten verdwijnen. Helaas duurt dit in veel gevallen tot het gewone eetpatroon wordt opgepakt. Eet je gezond, ben je niet bekend met een voedselovergevoeligheid of een medische probleem maar zijn jouw darmen altijd een gevoelig punt? Geef je darmen dan eens wat rust te geven (volg bij voorkeur eerst een detoxkuur ) en maak je menu’s vrij van melk (lactose) en gluten. Het geeft je de mogelijkheid om te bekijken hoe jouw lichaam hier op reageert.

 

 

Natuurlijk zijn er meer voedingsmiddelen te bedenken waar je lichaam niet goed op reageert, wat tot uiting komt in darmklachten, eczeem of vermoeidheid.  Maar melkproducten en granen (gluten) staan bovenaan de lijst als het gaat om ‘boosdoeners’ die klachten veroorzaken.  Je kunt je programma tussentijds aanpassen. Je kunt dus ook tijdelijk kiezen voor een gluten- en lactosevrij weekmenu.

 

Probeer het nu

 • Individuele berekening energiebehoefte
 • Wekelijks nieuwe dagmenu’s op maat
 • De recepten zijn opgesteld door een voedingsdeskundige
 • Geen ingewikkelde recepten
 • Kostenefficiënte boodschappenlijst
 • Maandelijks opzegbaar

Je succes is gegarandeerd!

De meest gestelde vragen

Direct na het invullen en versturen van het vragenformulier ontvang je binnen 24 uur het Innerwave eetschema. Heb je bijvoorbeeld het Innerwave eetschema op maandag ontvangen dan ontvang je iedere week op maandagochtend een nieuw Innerwave eetschema op maat. 

Lust je een bepaald voedingsmiddel niet of ben je ergens allergisch voor? Geen probleem! Geef jou persoonlijke voorkeur aan in het vragenformulier en wij houden hier rekening mee tijdens het maken van jou Innerwave eetschema’s.

Voor dat we aan de slag gaan met jou Innerwave eetschema’s bereken we aan de hand van jou persoonlijke gegevens je dagelijkse caloriebehoeften en macro’s. We maken gebruik van een veel gebruikte formule (Harris en Benedict) om je dagelijkse energiebehoeften te bepalen. Dit doen we om jou te helpen om op een verantwoord en gezonde manier af te vallen. Zeg maar vaarwel tegen het bekende jojo-effect!

In principe zolang als je wilt. De Innerwave eetschema’s bevatten gezonde macronutriënten die voor zoal voor een korte en lange termijn noodzakelijk zijn voor een gezond en fit lichaam. Mogelijk moeten we tussentijds jouw energiebehoeften aanpassen, dit doen wij uiteraard voor jouw.

De Innerwave berekening van kilocalorieën is gedetailleerd, maar blijft natuurlijk gebaseerd op gemiddelden. Sommige mensen verbranden simpelweg wat meer of wat minder kilocalorieën. Wil je aankomen of afvallen en zie je na enkele weken nog steeds geen verschil? Pas dan via de settings in je profiel je calorie-inname met 100-200 kcal per dag aan. Wij verwerken dit dan bij je nieuwe menu’s.

 

Let op: met name bij afvallen kan het resultaat op de weegschaal tegenvallen als je intussen ook fanatiek sport. De opbouw van spierweefsel zorgt dan voor een toename van gewicht die kan compenseren voor het vet dat je kwijtraakt. In dat geval word je nog steeds wel slanker, dus let ook op hoe je kleren vallen!

Absoluut niet ingewikkeld! Het doel van Innerwave is om gezond eten voor iedereen toegankelijk te maken, juist ook als je een drukke baan hebt of veel onderweg bent. Daarom voldoen alle recepten in je weekmenu’s aan de volgende richtlijnen:

 • Weinig ingrediënten
 • Makkelijk mee te nemen
 • Snel te bereiden
 • Betaalbaar
 • Heerlijke maaltijden